Gönderen Konu: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans  (Okunma sayısı 38261 defa)

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans
« Yanıtla #135 : 10 Şubat 2019, 19:25:58 »
Sendeki dezavantaj şu aslında. Sakaldan alınan tüm greftler tek saç oluyor. Saç ekiminde ortalama yoğunluğun sağlanabilmasi için 1 cm2'ye 90 saç teli düşmeli ki kafada kapatıcılık sağlayabilsin. Yani 1 greft = 2 saç teli olmalı en azından. Senin ektirdiğin 2000 sakal greftinin saç teli karşılığı 2000 saç teli. Kısaca demek istediğim ortalama normalde arkasan alınan  ve olmasî gereken donör ortalamasînın yarîsî kadar oluyor. Keşke tahtaya yazdıkları greft sayılarınî çekseydinde sana tahmini saç teli ortalamanı söyleyebilseydim ama seninki büyük olasılıkla 1,35-40 arası. Bu nedenle yüksek bir başarı umudu gütme derim sana. Bu arada geçmiş olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 10 Şubat 2019, 19:38:21 »
Unutmadan yazıyım dedim yine..
Bütün saç ekim merkezleri diyorya, maksimum saç ekim 5000 6000 falan filan..

HLC nin farkı günde 1700 greften fazla ekim yapmıyorlar, saat 09 da greft almaya başlıyorlar, 12 de yemek paydosu, saat 13 de ekim 18 de falan bitiyor ilk seans, yani bana 3200 ortalama saçı iki günde ektiler, diğerleri günde 5000 falan eken var, ve bu sağlıklı değil, çünkü atıyorum 5000 saç teli ilk önce dışarıda kaldığı için, hasar göre bilir kökleri, nekadar dışarıda beklerse az okadarda sağlıkli olur...

Benim ilk ekimde, adamlar sözde 4000 üzeri saç ektiler, sabah 09 akşam 23 kadar sürdü... Baya işkenceydi... Ama burada 09 saat 18 falan buldu, ve zaman daha çabuk geçti.. Son gün gelmek istemedim eve, baya alışmıştım  oraya, dedim 1 gece daha kaliyim dedim👌

Hlc de z.kul, keser hoca gibi Ekimi Perkutan tekniği ile yapan Merkezlerden. Bu teknikte zaten istesenizde kalifiye olmayan eleman kullanmanız mümkün degil. Aslında bu sebepten alımıda Ekimide aynı kişi yapıyor.
Micromotor kullanırsanız 2000-2500 manuel alırsanız 500-800 greft çalılırsınız bu teknik ile.
HLC merkez olarakta yaptığı işler olarakta iyi bir merkez fakat digerlerinden ayıran özellik olarak saydıklarınız aslında teknik ile alakalı yani isteselerde bu formatın dışına çıkılamıyor perkutan tekniğinde.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 10 Şubat 2019, 20:22:44 »
Sendeki dezavantaj şu aslında. Sakaldan alınan tüm greftler tek saç oluyor. Saç ekiminde ortalama yoğunluğun sağlanabilmasi için 1 cm2'ye 90 saç teli düşmeli ki kafada kapatıcılık sağlayabilsin. Yani 1 greft = 2 saç teli olmalı en azından. Senin ektirdiğin 2000 sakal greftinin saç teli karşılığı 2000 saç teli. Kısaca demek istediğim ortalama normalde arkasan alınan  ve olmasî gereken donör ortalamasînın yarîsî kadar oluyor. Keşke tahtaya yazdıkları greft sayılarınî çekseydinde sana tahmini saç teli ortalamanı söyleyebilseydim ama seninki büyük olasılıkla 1,35-40 arası. Bu nedenle yüksek bir başarı umudu gütme derim sana. Bu arada geçmiş olsun

İlk önce yorumun için Tșk ederim...

Dediğin doğru sakal alımında genelde greftler hep tekdir, yani çiftli veya üçlü çıkmaz, ama inanmazsin (doktorun dediğini diyorum) çok nadiren de olsa çifte çıkıyor, ve sende de çift çıkan saç teli baya varmış...dedi bana
Ayrietden sakal teli normal bir saç teline nadiren daha kalın olduğu için, ekilen bölge saç telin kalın olduğu için daha gür görünüm kazanmazmı?
Tahtaya yazılan greft sayılarını çektim, ama şu an bilgisayarda yüklü, inşallah yakın bir zamanda burada paylaşırım...

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 10 Şubat 2019, 20:24:09 »
Hlc de z.kul, keser hoca gibi Ekimi Perkutan tekniği ile yapan Merkezlerden. Bu teknikte zaten istesenizde kalifiye olmayan eleman kullanmanız mümkün degil. Aslında bu sebepten alımıda Ekimide aynı kişi yapıyor.
Micromotor kullanırsanız 2000-2500 manuel alırsanız 500-800 greft çalılırsınız bu teknik ile.
HLC merkez olarakta yaptığı işler olarakta iyi bir merkez fakat digerlerinden ayıran özellik olarak saydıklarınız aslında teknik ile alakalı yani isteselerde bu formatın dışına çıkılamıyor perkutan tekniğinde.

%100 haklısın 👍🙂✌️

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 10 Şubat 2019, 20:37:19 »
İlk önce yorumun için Tșk ederim...

Dediğin doğru sakal alımında genelde greftler hep tekdir, yani çiftli veya üçlü çıkmaz, ama inanmazsin (doktorun dediğini diyorum) çok nadiren de olsa çifte çıkıyor, ve sende de çift çıkan saç teli baya varmış...dedi bana
Ayrietden sakal teli normal bir saç teline nadiren daha kalın olduğu için, ekilen bölge saç telin kalın olduğu için daha gür görünüm kazanmazmı?
Tahtaya yazılan greft sayılarını çektim, ama şu an bilgisayarda yüklü, inşallah yakın bir zamanda burada paylaşırım...
Ben bu konuyu Muttalip Keser ile konuşmuştum. O bir ekimci olarak, sakaldan ekimin, iyi olmadığını düşünüyordu. Benim sizin ekiminizs yorumuma gelirsek, sizin zaten sakal dışında şansınîz yokmuş. Donör'ü geçmiş ekimde harcamışsınız zaten. Sizdeki en büyük dezavantaj, sakal greftinin fazlalığı. 2000 greft donörsen alıp, 1000 sakal alınsaydı, Sakal greftleri arada kaynardı. Şimdi nasıl bir görüntü oluşacak, gerçekten herkes gibi bende merak ediyorum. Çünkü sizin örneğiniz bir ekim yok öncesinde. Lakin size önerim, beklentiyi çok yüksektede tutmayın derim.Nacizane bir öneridir.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 10 Şubat 2019, 20:50:49 »
Ben bu konuyu Muttalip Keser ile konuşmuştum. O bir ekimci olarak, sakaldan ekimin, iyi olmadığını düşünüyordu. Benim sizin ekiminizs yorumuma gelirsek, sizin zaten sakal dışında şansınîz yokmuş. Donör'ü geçmiş ekimde harcamışsınız zaten. Sizdeki en büyük dezavantaj, sakal greftinin fazlalığı. 2000 greft donörsen alıp, 1000 sakal alınsaydı, Sakal greftleri arada kaynardı. Şimdi nasıl bir görüntü oluşacak, gerçekten herkes gibi bende merak ediyorum. Çünkü sizin örneğiniz bir ekim yok öncesinde. Lakin size önerim, beklentiyi çok yüksektede tutmayın derim.Nacizane bir öneridir.

Arkadaşım bana toplam 3167 greft ekildi, 2000 tanesi sakal, diğer 1167 si saç, yani sadece 2000 tane sakal ekilmedi, bilginize sunarım 🙂

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 10 Şubat 2019, 21:04:43 »
Arkadaşım bana toplam 3167 greft ekildi, 2000 tanesi sakal, diğer 1167 si saç, yani sadece 2000 tane sakal ekilmedi, bilginize sunarım 🙂
Biliyorum ama asıl saç çok az kalıyor sakala oranla. Bahsetmek istediğim bu. Normal saç kalınlığı ile sakal kılının kalınlığı aynı değil. Vertex'e ekilse mesela, sırıtmaz ama sizinki gibi ekildiğinde ve de normal saçtan çok ekildiğinde nasıl bir sonuç çıkacak merak konusu herkes için.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 10 Şubat 2019, 21:18:31 »
Biliyorum ama asıl saç çok az kalıyor sakala oranla. Bahsetmek istediğim bu. Normal saç kalınlığı ile sakal kılının kalınlığı aynı değil. Vertex'e ekilse mesela, sırıtmaz ama sizinki gibi ekildiğinde ve de normal saçtan çok ekildiğinde nasıl bir sonuç çıkacak merak konusu herkes için.

Sanıyorum şimdiye kadar %60 70falan çıktı ekilen greftler. Inanki her zaman gördüğüm iş arkadaşlarım da herhan bir kişi şimdiye kadar sormadı, saç mı ektirdim diye...🙂
Sakal olduğu halde çok doğal duruyor, gönderdigim resimler biraz yanılta bilir, canlı izledimi daha farklı görünüyor..
Daha önümde bi 6 ay süreç var, bende merakla bekliyorum tam neticeyi 🙂✌️👍🤝

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 11 Şubat 2019, 10:48:15 »
spider reis, sakaldan ekimde köklerin şoka girme ve çıkma süresi farklı olabilir. bu konuda istatistiklerin tam olduğunu sanmıyorum. çıkış var ama beklenti biraz daha fazlası bende. farklı açılardan birkaç resim de olur ise kıyaslama açısından daha bilgilendirici olabilir.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 28 Şubat 2019, 17:37:57 »
Arkadaşlar altıncı ayın son haftasına girdim ekimde bugüne kadar, gelişme nasıl sizce?
Resimler Flashlı çekildi...

Şimdiden Teşekkür ederim yorumlarınız için

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 28 Şubat 2019, 18:00:02 »
Buraya ekim icin ne kadar odemistiniz? Fiyat/performans olarak degerlendirmek daha dogru olacaktir. Ortalama bir yerde yapilan standart sonuclu bir ekim gibi duruyor ve oralara 4-5 bin tl oduyor vatandas.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 28 Şubat 2019, 18:01:23 »
İyi gidiyor bende dostum sanırım 10 cu ayda mutlu edicek
Global Moderator

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 28 Şubat 2019, 19:56:36 »
Buraya ekim icin ne kadar odemistiniz? Fiyat/performans olarak degerlendirmek daha dogru olacaktir. Ortalama bir yerde yapilan standart sonuclu bir ekim gibi duruyor ve oralara 4-5 bin tl oduyor vatandas.

Arkadaşım, standart ekim mi, galiba sen başlığı okumamışin. 😁

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 28 Şubat 2019, 20:05:04 »
İyi gidiyor bende dostum sanırım 10 cu ayda mutlu edicek

Sağ ol dostum

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 28 Şubat 2019, 22:00:54 »
ekimden önce ortada bariz ve doğal olmayan bir açık alan varken, şimdi doğal bi saç dağılımı ve rahatsız etmeyen bir görünüş var. katılıyorum hintell başkana bu saç bi kaç aya atak yapar, daha da tatmin edici noktaya gider.

Facebook Twitter Instagram