Merhaba usta,
Vallahi sakalda Ekim için en önemli tavsiyem, bana göre tabi, eken ekip çok önemli veya saç ekim merkezide diye bilirim, çünkü bundan bildiğim kadarıyla 5 veya 6 senesinde önce sakalda Ekim yapan kurum yoktu Türkiye de. HlC ve bide Dr keser yapıyordu, sanırım Dr.keser şimdi yapmıyor sakalda Ekim
Türkiye de şu an bir sürü sakalda Ekim yapan merkez var, vallahi ben şahsen önermem çünkü sakal ekimi gerçekten bir beceri ister.. Bu yüzden her merkezi tavsiye etmem.
Benim saçlar 12 ay değilde 12.ayda hızlı çıkmaya başladı, belki bu kişiden kişiye farklıdır.. Şimdi 27 28 aydayim, halende yeni filizlenmis saçların çıktığını fark ediyorum eğer parmak uçlarıyla deriye hafif dokundumu. Bunlar bide zamanınla kalinlaşiyor tabi, bu yüzden fazla belli olmuyor sakalda Ekim yapılmış diye. Şimdiye kadar hiç kimse anlamadı sakali bırak,tepeye Ekim yapıldığını.
Kısa özet.. Saç ekim merkezi önemli ve sakalda ekilen saçlar baya uyum gösteriyor kafaya, yani ben memnun kaldım, sanada sakal Ekimini tavsiye ederim.
Tabi ilk önce doğru Ekim merkezini seçmen lazım.
Ayrieden sakal alım yerlerinde bende hiç sorun olmadı.
Iyi günler