merhabalar yaşım 22 yaklaşık 10 gün önce saç ekimi yaptırdım 2000 greft kadar sadece şakak bölgesine onun dışında seyrekleşen daha doğrusu güçsüz saçlarımın olduğu yerlere sıklaştırma düşünüyodum fakat ekimin mevcut saçlara zarar vericeği riskinden vazgeçtim aslında saç var sadece güçsüzler bazı bölgeler o sebeble diğer yerlere göre seyrek görünebiliyo ben dökülme devam ederken ekim yaptırdım beklemem söylensede yaptırmak istedim şimdilik memnunum süreçte güzel gidiyo muhtemel bi ikinci ekim ihtiyacım da olucaktır ama ben bunu ertelemek isterim en azından 4-5 yıl aslında ekimi de bu şekilde planlamıştım ekimden sonra mevcut saçlarım içinde proscar vitamin v.s kullanıp mevcut saçları güçlendirip dökülmeyi durdurmak en azından ertelemeyi düşünerek ekim yaptırmıştım. umarım 2.ekime ihtiyacım olmaz ama olcaksada ertelemek istiyorum önlemlerle
şimdi de siz tecrübeli kişilerin tavsiyelerini, fikirlerini almak istiyorum bana ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim ince saçlarımı güçlendirmek için dökülmeyi durdurmak için neler yapmalıyım ya da ertelemek için çok fazla ürün var aslında minoxidil düşünmüyorum bıraktığında daha kötü bi görüntü oluştuğunu biliyorum çünkü o tamamen ilüzyondan ibaret bir ilaç gibi geliyor bana proscar , finasterid daha etkili duruyo onlarında yan etkilerinden çok bahseden olmuş ama yüzde 2 denilen bir yan etkinin ben abartıldığını ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. proscar finasterid gibi ilaçları kullanıp bırakanlarında ne gibi sonuçlarla karşılaştığını öğrenmek isterim
evet durum bu özetle tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese bol saçlı günler