valla hocam sizin başlığı gördüm, sizin sonucu kendim almışım gibi mutlu oldum ay sayıyorum zaten şimdilik 2 ay oldu. 3-4 ay sonra göze hoş gelecek görüntüye ulaşır inşallah.
sizin ilaçlar nelerdi ? omega 3, curegen sprey+kapsül+şampuan kullanıyorum. bu ay curegen kapsüle ara verip xpecia alacağım.
Teşekkürler hocam, sizinkisi çok daha iyi olur inşaalah. Sıkıntılı süreci atlattın bence biraz rahatla:) spreyler birlikte masajını yap, gerekenleri yap sonrasında herşey güzel olacak inş. Arada bir de kan testi yaptırmayı unutma. Kullanılan haptır vitamindir kan değerlerine etki edebiliyor.
Profilimde de sormuştunuz yanıtladım, buraya da yazayım. Omega 3 kullanmadım hiç.
Curegen Şampuanı haala kullanıyorum ama alternatif arayışım sürüyor.
Curegen Spreyi 6. aya kadar hergün kullanmaya çalıştım. Sonraki aylarda haftada birkaça düşürdüm. Birden bırakmamı söylemişti hoca.
GF damla kullandım. 4 ampül bitince bıraktım. Ondan kullanmayacağım bundan sonra.
Verdikleri vitamin haplarını 6. aya kadar kullanmaya çalıştım ama ayda bir 2 hafta ara verdim. 6. aydan sonra 1000mg biotin hapı aldım. 3 ayda 50 tableti anca bitirdim.
6-8. aylarda hocamıza danışarak proscar kullandım. Baştan tavsiye etmemişti bana yan etkilerinden dolayı, ben söyleyince 1-2 ay kullan bakalım dedi. Onu da denemiş oldum.