Saç Ekimi Sonuçları
Burası bir laboratuvar değildir. Dolayısıyla, bizlerde denek değiliz. Biz tıbbi bir operasyon geçirmiş bunun için çok fedakârlıklar yapmış olumlu netice beklemek için bu forumda paylaşımlar yapıyoruz. Yorumlarınızla insanların kafasında şüpheler uyandırırsanız ve o insanların davranışlarınıda etkilemiş olursunuz. İşte bu saygısızlıktır. Biraz anlayış...
Bence burda özür dilemesi gereken sensin kardeşim saç ekimi ile ilgili yorum yapmadan bodoslama daldın Yapılan operasyon ile ilgili olumsuz bişey mi gördün? Bunun hakkında yorum yap merkez hakkında bir düşüncen varsada ilgili bölümde yazarsın Ha amacın arkadaşı paylaşım yaptığına pişman etmek yada rakip ekim firması isen ozaman haklısın bişey diyemem
Kardesim hayirli olsun, seni uzmek istemem ama instagramdan takip ettigim kadari ile on derece amator, profesyonellikten uzak goruntuler veriyorlar konusmalari ile. Kimseyi buraya tavsiye etmiyorum, mezbaha gibi, plan, proje, sac ekimi, sac sayisi, sac inceligi, donor sayisi hic gormedim bunlarda, santimetre kareyi bile hesab etme kabiliyetlerinin oldugunu dusunmuyorum.Sevgiler sana umarim senin ekimin iyi olur bende yanilirim.