Gönderen Konu: 13.08.2018 - LIFEHAIR ANKARA (Şahin Çelik) - 3700 Greft - Yaş: 22  (Okunma sayısı 23498 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim. Her zaman moral yükseltici yorumlar yapıyorsunuz. Açıkçası ben durumumda ilerleme var mı yoksa saçlar uzadığı için mi daha iyi görünüyor pek emin değilim. Son fotoğrafta belli olan açıklık kapanırsa ben de memnun olacağım.
Herkes kendi ekimine karamsar bakıyor genelde, normal bir durum bu. Foto foto karşılaştırırsak çok iyi gidiyor, kaldı ki süreç bitmişte değil.:)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gule güle tara. Allah bizede nasip eder ins. Basarili...

theyoda

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ayet güzel gözüküyor daha 6. aya bile girmeden

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sonuç muhteşem olacak

Gençadam

• Full Member
Fönlü pencere önü son durumu atabilir misin kardeşim

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Resimler çok net ve fikir sahibi olmaya yetiyor teşekkürler bide donör resmi atarmısın. Çok güzel ve doğal görünüyor 5. ay için çok iyi maşallah hayırlı olsun

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Normalde 170. günde paylaşım yapacaktım ancak yorumları görünce paylaşmak istedim. Bu fotoğrafları her zamanki ışık altında çektim. Ufak gelişmeler gözlemliyorum fakat bu sefer saçlarda biraz hile yaptım. Yalnızca ön tarafı yukarı doğru hafif fönledim. Ön kısmın arkasındaki saçları da öne yatık bir şekilde bıraktım. Bu sayede ön-orta bölgedeki açıklık bir nebze kapandı.

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu fotoğrafları da kendi odamın ışığı altında çektim. Son fotoğraf da ters ışık bonusu olsun.  :)

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Resimler çok net ve fikir sahibi olmaya yetiyor teşekkürler bide donör resmi atarmısın. Çok güzel ve doğal görünüyor 5. ay için çok iyi maşallah hayırlı olsun

Yorumunuz için teşekkür ederim. Donör bölgesi ile ilgili çok kısa kestirmediğim sürece sorunum yok. En kısa zamanda onun paylaşımını da yapacağım.

Gençadam

• Full Member
O önlerdeki boşluk dolunca harika olacak sonuç ki bence dolacak erken daha

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
Hocam Ekim bence çok iyi olmuş.Ne kadar ücret ödedin acaba?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moral bozmak gibi olmasın ama sanki on çizgi ilerde gibi geldi bana siz mi öyle istediniz acaba? Onun dışında seyreklik kapanacaktır daha süre var

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence on çizgi gayet iyi dogal diye düşünüyorum

theyoda

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.08.2018 - LIFEHAIR ANKARA (Şahin Çelik) - 3700 Greft - Yaş: 22
« Yanıtla #104 : 04 Şubat 2019, 15:28:20 »
Donör bölgesinin fotosonu da görebilir miyiz?

Facebook Twitter Instagram