Gönderen Konu: 13.08.2018 - LIFEHAIR ANKARA (Şahin Çelik) - 3700 Greft - Yaş: 22  (Okunma sayısı 23469 defa)

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.08.2018 - LIFEHAIR ANKARA (Şahin Çelik) - 3700 Greft - Yaş: 22
« Yanıtla #61 : 26 Aralık 2018, 13:25:03 »
Maşallah çok güzel gelişme olmuş saçlarında ben sürecini beğendim.

Yorumunuz için teşekkürler. Bana biraz yavaş ilerliyormuş gibi geliyor. Ekilenlerin büyük bir kısmını henüz göremedim. İnce telli açık renkli çok fazla saç var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 26 Aralık 2018, 13:26:03 »
maşallah gayet güzel gidiyor süreç
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 26 Aralık 2018, 13:32:55 »
Kalınlaşmalar da başladı, bu saçın olacağı belliydi zaten.

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
141. Gün (01.01.2019)
Fotoğrafları yine farklı açılarda ışık altında çektim. Bir adet de flaşlı çekim mevcut. Saç ekimimde ön çizgim geri alınmıştı. Önde uzayan saçları jiletle aldım.

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu fotoğraflarda da ekilen bölgenin durumu net bir şekilde görünsün diye arkadaki saçlarımı yana taradım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İyi aksamlar hocam.Ekim oncesine ait foton net degil ,uzaktan cekim. Kiyaslama yapmak zor.biraz gerilerde kendi sacin zaten varmis ve sanirim propecia tarzi ilaclar da kullaniyorsundur destekleyici ,o yuzden genel bir kalinlasma var. bu da kapatıcılik saglamis. Ondeki ekilen saclar da 140. Gune gore guzel gidiyor. 1 ay sonra tatmin edecek bir sonuç cikacak gibi duruyor. Gule gule tara saclarini.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç ile kıyaslarsak bence gayet güzel gidişat tabi saç kalitesinide değerlendirmek gerekli senin saç yapım ince gibi duruyor yanılmıyorsam
Global Moderator

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç ile kıyaslarsak bence gayet güzel gidişat tabi saç kalitesinide değerlendirmek gerekli senin saç yapım ince gibi duruyor yanılmıyorsam

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Saç yapım bana göre ne ince ne de kalındır. Şuan ekim bölgesinde ince olan saçlar daha fazla. Kalınlaşınca biraz daha kapatıcı olacağını düşünüyorum. Fakat çıkışlar halen beklediğim seviyede değil. 120’lerde süreci %80’in üzerinde tamamlanan çok fazla ekim gördüm forumda. Haliyle bazen karamsarlığa kapılıyorum.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam moral bozmayin şuan sac gelişimi %50 bilemedin %60 8.ayda 9 .ayda wax mi süreyim jölemi süreyim diye düşüneceksin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Saç yapım bana göre ne ince ne de kalındır. Şuan ekim bölgesinde ince olan saçlar daha fazla. Kalınlaşınca biraz daha kapatıcı olacağını düşünüyorum. Fakat çıkışlar halen beklediğim seviyede değil. 120’lerde süreci %80’in üzerinde tamamlanan çok fazla ekim gördüm forumda. Haliyle bazen karamsarlığa kapılıyorum.

120 de %80 tamamlanmaz onlar şok dökülmesi az olan kişiler 120 gün saçın yeni çıkma süreci start genelde o yüzden hiç kafana takma bunları başkaları ile kıyas hata olur her insanın ayrı bir saç serüveni vardır.
Global Moderator

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
120 de %80 tamamlanmaz onlar şok dökülmesi az olan kişiler 120 gün saçın yeni çıkma süreci start genelde o yüzden hiç kafana takma bunları başkaları ile kıyas hata olur her insanın ayrı bir saç serüveni vardır.

Moral verdiğiniz için teşekkür ederim.  :)

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
146. gündeyim. Yıkama sonrası kurutma makinesiyle biraz yukarı doğru yön verdim. Işık altında bu görüntü biraz can sıkıyor. Bu boşluklar dolacak mı acaba? Özellikle ön kısımda fazlasıyla belirgin bir boşluk var.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
az daha sabir kardesim

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moralini yüksek tut kardeşim daha ekimin tam 5 ayi dolmamış sürecin ortasındasin asıl çıkışlar bu aydan sonra başlıyor benim bildiğim saçların toparlanmasi yeni çıkışlar kalinlasmasi filan en az bi 3 ay daha geçmesi lazım Sonuç bence güzel olacak

Facebook Twitter Instagram