Saç Ekimi Sonuçları
bence süreç gayet güzel ilerliyor 2-3 ay sonra şekil vermeye başlarsınız. Yaşınız çok genç Şahin bey bir uyarıda bulundu mu ekim için erken vb.?
Şubatdan sonra bu ekim gayet güzel sonuc verir. İlerkeme bariz ortada. Senesini doldursun o vakid zaten ekimin ne kadar iyi olduğunu göreceğız bence. Kanaatim Bu ekımde gecer not alır
Evet uyarıda bulundu hatta benim yaşımdakilere ekim yapmaktan kaçındığını söyledi. Ancak benim genel sorunum ön bölgemin tamamen seyrek olmasıydı. İleride geriye doğru seyrelebilir tabii ki ancak belli bir süre en azından önden görünümü kurtarmak istiyordum.
Sizde haklısınız kimse bu yaşlarda saçsız gezmek istemez.Xpeciayı ne zamana kadar kullanacaksınız şahin bey söyledi mi?
Fotoğraflar arasında büyük fark var bence sürecin gayet iyi ilerliyor daha 3.ayda kararmaya başlamış 6.ayda yeni yeni çıkışları başlayanlar var şüküret gayet iyi gidiyor:)
iyi akşamlar. memnun musunuz süreçten? Kullanmaya devam ettiğiniz ilaçlar, şampuanlar vb. var mı ?
Durum iyi gibi ama saç telleri yeterince kalınlaşmamış sanırım yani daha zamanı var biraz daha sabır diyelim