Gönderen Konu: 13.08.2018 - LIFEHAIR ANKARA (Şahin Çelik) - 3700 Greft - Yaş: 22  (Okunma sayısı 23474 defa)

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel hemde çok güzel maşallah daha gelisim olacaktır

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreci baştan sona okudum okudum valla ben olsam 120. Günde ekim berbat oldu der defteri kapatırdım. Çok ilginç gelişmiş özellikle son attığın fotolar çok tatmin edici. Çok sevindim inşallah benimde böyle olur 😁 güle güle tara güzel kardeşim

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız günde ne kadar?

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yapılmadan ònceki fotoğrafınîz var mı?

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreci baştan sona okudum okudum valla ben olsam 120. Günde ekim berbat oldu der defteri kapatırdım. Çok ilginç gelişmiş özellikle son attığın fotolar çok tatmin edici. Çok sevindim inşallah benimde böyle olur 😁 güle güle tara güzel kardeşim
kardesim sen gün sayma rica ediyorum :))

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Süreçten ben de memnunum. Ön çizginin ortasında belirgin bir şekilde olmak üzere bazı bölgelerde fazla olmasa da gözümü rahatsız eden seyreklikler var. Özellikle ekim bölgesini yukarı doğru fönleyince iyice belli oluyor seyrek görüntü. Bu seyreklikler de gözü rahatsız etmeyecek şekilde kapanırlarsa ben de bu iş tam olarak oldu diyeceğim umarım.

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız günde ne kadar?

Sigara ve alkol kullanmıyorum hocam.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim sen gün sayma rica ediyorum :))
Abi ne yapayım😁 psikolojim bozuldu hergün foto çekip bakıyorum ama bi değişme yok. Valla ne zormuş beklemek :(

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi ne yapayım😁 psikolojim bozuldu hergün foto çekip bakıyorum ama bi değişme yok. Valla ne zormuş beklemek :(
ben ilk ekimde günde 2 paket sigara ve çok sık alkol tükettim ikinci ekimi şahin bey yaptı ordada mola verdik ordada içtik beraber :) antibiyotik bitti ekim sonrası şahin hoca iç dedi ondan sonra baya baya ictim sigrada içiyorum 2 paket hic sıkıntı yok hocam rahat ol :))))

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
foto cekip bakmaa olayı bizdede var ama sabırli ol neyse başkasinin konusunu kirletmeyelim🙂

Gençadam

• Full Member
Güncell foto atabilir misin kral

Duyarli

• Full Member
Kardeşim ekimin çok güzel olmuş kellik sorunu rafa kalkmış bence son attığın fotoğraflarda saçı inikken alnınla olan uyumu daha güzel yani yanları daha kısa kestirip saçını kaldırmazsan daha güzel bi stil olabilir diye düşündüm hayırlı olsun güle güle kullan:)

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
200 gün fotoğrafları çok can yakıcı  :) güle güle tara çok doğal ve güzel bir görünüm olmuş.

mhb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
254. Gün (23.04.2019)
Fotoğraflar öğleden sonra gün ışığı alan iç mekanda çekildi.

Facebook Twitter Instagram