Son mesajlara, özellikle de fotoğraf gönderdikten sonraki mesajlara baktım da, sanki insanlar bir şey demekten imtina ediyor, çekiniyor gibi. Ben onların dile getiremediği şeyi söyleyeyim. Psikolojinizi bozmak gibi olmasın ama gerçekçi olmakta yarar var, bu ekim pek olmuş diyemeyiz. Adam olacak saç 5-6 ayda kendini belli ediyor. Hem forumda başarılı sonuçlanan ekimlerden, hem de kendimden biliyorum. Bu saç en fazla 1-2 tık daha iyileşme gösterir (1.tık: 8.aya kadar bir atak daha olur, 2.tık: kalınlaşma)..
“yorum yapmak için daha erken, saçı gür birinin bile güneş altında saç dipleri gözükür, bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz, son durum nedir? hocam sen ne düşünüyorsun?” gibi mesajları forumda ardı ardına gördüyseniz bilin ki o ekim olmamıştır ve dediğim gibi insanlar da bunu açıkça size söylemekten kaçınıyorlardır (forumda klasikleşti). Bu kadar fazla bir açıklık, kısıtlı donör gibi durumlarda saç ekimine girmek gerçekten macera. Sakaldan, bacaktan, göğüsten vs kıl alıp saça ekmek bence oldukça egzantirik bir fantazi doktorlar için. Sizin kusurunuz var demiyorum bilmemeniz normal ama benim ekimimi geri çeviren bir doktorun böyle bir ekimin altına girmesi enteresan.