Gönderen Konu: Arenamed - Serkan Aydın 6.000 Greft - 11 Ağustos 2018  (Okunma sayısı 12448 defa)

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
Ynt: Arenamed - Serkan Aydın 6.000 Greft - 11 Ağustos 2018
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2018, 11:29:40 »
Arkadaşlar bugün ekim sonrası 4. Gün. Yüzümdeki şişlikler göz altıma indi ve sağ gözümün altı hafif morardı. Aslında şişlik ve morluk sadece sağ göz altımda da diyebiliriz. Bu normal mi? Sanırım sigara içmemin de bir etkisi olabilir. Buz tedavisi uygulamaya başladım o bölgeye. Başka bir önerisi olan var mı? Daha önceden bu tarz birşey yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ağustos 2018, 12:12:32 »
Arkadaşlar bugün ekim sonrası 4. Gün. Yüzümdeki şişlikler göz altıma indi ve sağ gözümün altı hafif morardı. Aslında şişlik ve morluk sadece sağ göz altımda da diyebiliriz. Bu normal mi? Sanırım sigara içmemin de bir etkisi olabilir. Buz tedavisi uygulamaya başladım o bölgeye. Başka bir önerisi olan var mı? Daha önceden bu tarz birşey yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?

Normal bir durum herkezin yaşadağı standart durumlar.
Global Moderator

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #18 : 15 Ağustos 2018, 18:53:05 »
Hintell, kullandığın Revita şampuanın resmini paylaşabilir misin? Ben ilk sıradaki ürünü istedim eczaneden ancak kutusu değişmiş dediler ikinci sıradaki ürünü getirteceklermiş depodan. Doğru mudur emin olmak istedim. Teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Ağustos 2018, 19:28:57 »
2 side aynı biri eski biri yeni bunlar
Global Moderator

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Ağustos 2018, 10:38:22 »
Hocam donör bölgenizi güncel atar mısınız  :)

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #21 : 16 Ağustos 2018, 13:31:02 »
5. Gün Fotoğrafları

4. yıkamadan sonraki hali. Arkadaşlar donör bölgesinin sağ, sol ve üst orta kısımlarında kısmen kabuklanmalar mevcut.

Alt taraftaki kabuklanmaları losyon + şampuan ile parmak uçları ile hafifçe dokunarak alabildim. Ancak bu bahsettiğim tarafta kalanlar acıyor. O yüzden çok müdahale etmedim halen o bölgelere. Biraz daha kurumasını mı beklemeliyim ilgili bölgelerdeki kabuklanmaların? Daha sonra yine losyon ve şampuanlama ile birlikte yumuşak uçlu bir diş fırçası yardımı ile alabilir miyim? Ne dersiniz?

Genel olarak gidişat ile ilgili de yorumlarınızı rica ediyorum. Selamlar herkese.

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Ağustos 2018, 17:08:34 »
Merhabalar ben de güzel bir ekim olmuş umarım güzel sonuçlanır da sizde mutlu olursunuz.

Yalnız benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Sizin acikliginiz için 6.000 greft çok değil mi çünkü saç yapınız da kalın ben gerçekten bu greft belirleme işini çözemedim.

Konunuzu boldum bide dostum kusura bakma lütfen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 16 Ağustos 2018, 18:02:38 »
Güzel gidiyor ekımın dostum
Global Moderator

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #24 : 16 Ağustos 2018, 18:56:13 »
Merhabalar ben de güzel bir ekim olmuş umarım güzel sonuçlanır da sizde mutlu olursunuz.

Yalnız benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Sizin acikliginiz için 6.000 greft çok değil mi çünkü saç yapınız da kalın ben gerçekten bu greft belirleme işini çözemedim.

Konunuzu boldum bide dostum kusura bakma lütfen

Estağfurullah ne bölmesi. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Aslında ilk fotoğraflara baktığınızda saçlarım iyi duruyor ancak öyle durmasının sebebi biraz tarama şeklimden de kaynaklı. Mevcutta olan saçların artık güçsüzleştiğini hissediyordum uzun zamandır. Nitekim muayeneye gittiğimde de mevcut saçların güçsüz ve dökülmelerin devam edebileceğini söylemişlerdi ki dökülme devam da ediyordu açıkçası az da olsa.

Hem benim ikinci bir operasyon geçirmek istememem hem de Serkan Aydın’ın operasyonlarında greft sayısını genellikle yüksek tutmak istemesi sebebiyle 6.000 greft ekildi.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2018, 02:14:06 »
Arenamed artık donerden alım yaparken güvenli bölge dışına çıkmıyor bu resimlerden belli oluyor.kabuk dökümü için losyon kullanımınıdan bahsetmişsin bence her gün kullanmalısın abimin ekiminden biliyorum losyon kabukları yumuşatıyor ve erkenden kurtulmanızı sağlıyor .bu greftlerin nefes alması için çok önemli hem ekim bölgesine hemde doner bölgeye sürünüz yarım saat bekledikten sonra yıkayınız.

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2018, 09:57:54 »
Arenamed artık donerden alım yaparken güvenli bölge dışına çıkmıyor bu resimlerden belli oluyor.kabuk dökümü için losyon kullanımınıdan bahsetmişsin bence her gün kullanmalısın abimin ekiminden biliyorum losyon kabukları yumuşatıyor ve erkenden kurtulmanızı sağlıyor .bu greftlerin nefes alması için çok önemli hem ekim bölgesine hemde doner bölgeye sürünüz yarım saat bekledikten sonra yıkayınız.

Dostum ekim bölgesine losyon sürdüğüm zaman çıkması çok zor oluyor saçımı elleyemediğim için. Bepanthol losyon kullanıyorum. Acaba ekim bölgesine losyon sürerken, losyonu biraz sulandırmak mı gerekli biraz daha akışkan hale getirmek için? Ne dersiniz?

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2018, 15:33:10 »
Dostum ekim bölgesine losyon sürdüğüm zaman çıkması çok zor oluyor saçımı elleyemediğim için. Bepanthol losyon kullanıyorum. Acaba ekim bölgesine losyon sürerken, losyonu biraz sulandırmak mı gerekli biraz daha akışkan hale getirmek için? Ne dersiniz?

Bende aynı sorunla karşılaştım sürdüğüm losyon ne kadar su döksem çıkmıyordu ekim merkezini aradım mutfak süngerinin yumuşka yeri ile fazla bastırmadan sulu sulu hafif hafif losyonun dağılmasını sağla bende faydası oldu

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2018, 19:01:00 »
6. Gün Fotoğrafları

5. yıkamadan sonraki hali arkadaşlar. Farklı ışık altında donör bölgesine ait birkaç foto ekliyorum merak edenler için. Durum nasıl sizce? Bana toparlıyor gibi geldi. Donördeki kızarıklık tahmini ne zaman çok dikkat çekmez?

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2018, 19:03:06 »
Donör Bölgeleri

Facebook Twitter Instagram