Bende burda yaptırdım, daha 1 ayım bile dolmadı yakında konu açacam. Bu dediklerim benim içinde geçerli, siz tüm bu parametreleri düşünüp garanti belgesine güvenerek 6000 tl gibi bir rakama kesin olarak müthiş bir sonuç beklentisiyle- müthiş bir sonuçta çıkabilir çıkmaz demiyorum- hareket ediyorsanız kusura bakmayın siz kandırılmaya müsait birisiniz. Sadece diyorum dürüst olalım hepimiz bu risklerin farkında olarak gidiyoruz. Süreç kötü sonlandiğında sanki hicbirseyden haberimiz yokmus saf duygularimizla oynandi gibi bir hal icerisine dusmenin hicbir anlami yok diyorum. Sürecin daha başındasınız umarim sureciniz muthis bir sekilde sonlanir. Emin olun en az sizin kadar sürecinizin başaralı olmasını istiyorum. Hepimiz basarili bir süreç gördüğünde bundan mutlu olan motive olan insanlariz.
Dostum, umarım senin ekiminde çok iyi olur.
Ama hangi paylaşımda, süreçten hiç haberim yok, duygularımla oynandı, kandırıldım vb yakınmamı gördün?
Bu arada sende yeni ekim yaptırmışsın, 6 .ay sürecin başı değil, normal süreçte %70-80 inin tamamlandığı süre.
8. aya kadar çıkışlar tamamlanır, 4 ayda da olgulaşıp/kalınlaşıp son halini kazanırmış. (Ekim merkezinin ilettiği bilgi)
Sende sürecini bu bilgilere göre takip edersen, faydası olur.