Saç Ekimi Sonuçları
6 ayda seyrek çıkışlar yaşayıp 8. ayda depara kalkmış örnekler gördüm. Her nekadar kişinin bünyesine göre değişiklik göstersede kendimi 8. aya şartladim. Bence stres yapmayın 8. ayı bekleyin derim.
Bende burda yaptırdım, daha 1 ayım bile dolmadı yakında konu açacam. Bu dediklerim benim içinde geçerli, siz tüm bu parametreleri düşünüp garanti belgesine güvenerek 6000 tl gibi bir rakama kesin olarak müthiş bir sonuç beklentisiyle- müthiş bir sonuçta çıkabilir çıkmaz demiyorum- hareket ediyorsanız kusura bakmayın siz kandırılmaya müsait birisiniz. Sadece diyorum dürüst olalım hepimiz bu risklerin farkında olarak gidiyoruz. Süreç kötü sonlandiğında sanki hicbirseyden haberimiz yokmus saf duygularimizla oynandi gibi bir hal icerisine dusmenin hicbir anlami yok diyorum. Sürecin daha başındasınız umarim sureciniz muthis bir sekilde sonlanir. Emin olun en az sizin kadar sürecinizin başaralı olmasını istiyorum. Hepimiz basarili bir süreç gördüğünde bundan mutlu olan motive olan insanlariz.
Kardeş adam ne yapsın 6 ay olmuş kafasında saç çıkmamış ne yapsın teşekürmü etsin tabi ki eleştiri yapıcak Hatayı sorgulayacak ki ona rağmen gayet sakin ve düzgün şekilde yorumlar yazıyor kimseyi zor durumda bırakmamak adına bence yanlış konuşuyosun rafadan kardeşim ne yapsın stres yapmasın gerilmesin de ne yapsın Ha benim babam.
Malesef başarısız aynı yerde yaptırdığım benim ekimim gibi, bence 8 e kadar bekle bende bekliyorum. Sağlam atak olmaz ama az dolduruşlsr olur
Sen bu arada destekleyivi farklı birsey kullandın mı?