Merhaba Arkadaşlar,
Uzun araştırmalardan sonra, 2 arkadaşımında yakın zaman saç ekiminde tercihi olan Estemylife da 08/08/2018 tarihinde saç ekimim gerçekleşti. Ekimden önce yapılan prp yi tercih etmedim. ekimden sonra 21. günde 3. ayda ve 6. ayda olmasını planlıyorum.
Yaklaşık 6,5 saat süren operasyon sonucu 4650 greftlik ekim yapıldı. Saç çizgisinden üst bölgeye kadar (Tepe bölge hariç) kanalları Hasan Bey açtı.
Saçımın ön bölgesi açıktı, tepe bölgede de boşluk vardı. Normalde çok sık ve mükemmel bir sonuç için 2 ekim yapılması tavsiye edildi.
2. Ekim bana biraz uzak geliyordu açıkcası.
Ama operasyon esnasında cıkan greftler ve donör bölgenin kaliteli olması beklentimizi arttırdı.
Ön bölge sık, tepe bölge de de%80 oranında kapanma olabileceği konuşuldu.
Şu an 5. günün gecesindeyim. 3. günden sonra donör bölgedeki ağrı, yanma, batma gibi tarifsiz bir acı ve ağrı var.
Bünyeye bağlı olarak bunun yaşanabileceği söylendi.
3 gün hiperbarik oksijen tedavisi de aldım. Tüm yıkamaları hastanede yaptırıyorum.
Bugün 5. gün yıkamadan sonra üst bölgede biraz morluklar oluştuğunu söyledim. Gelip kontrol eden bir doktor, Pomad Krem önerdi. Günde 2 kez kullanacağım.
Resimleri eklemeye başlıyorum.
Bugün ki yıkamdan sonra ön bölgede küçük bir alanda açıklık oldu sanki, nekroz vb. konularıda zamanında baya okudum.
umarım güzel bir sonuç çıkar.