Herkese merhaba. 30 yaşındayım, 2016 Ocak ayına kadar da saç ekimi fikri yoktu aklımda. Tesadüfen saç ekimine ilişkin bir reklama tıklamam sonrasında googledan araştırma yaparken bu siteyi keşfettim. Siteyi kurcaladıkça neden olmasın dedim ve sitenin çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim.
Araştırmalarım sonucu fiyat performans dengesi açısından Erkan Vural ve Serdar Gökrem arasında kaldım. Maddi durumum yeterli olsa HLC ya da Koray Erdoğan a yaptırmayı düşünebilirdim. Serdar hocayı tercih etmemde birkaç etken oldu. Öncelikle Ankara doktorlarının İstanbul doktorlarından daha iyi olduğu yönünde önyargım var ve bunun dışında mikro motor kullanmıyor olması önemli bir etken oldu.
Serdar Gökrem ile yüzyüze görüşmeye gittiğimde HLC ile aynı binada olması şaşırttı beni. Aynı binadan ziyade sekreterler girişteki danışmanlar da aynı. Yapılan görüşme sonucunda 5.500-TL fiyat üzerinde anlaştık ve sadece nakit kabul edebildiklerini belirtti. Operasyon saat 11 de başlayıp 18.00 de bitti. Hiçbir acı hissetmedim operasyon sürecinde ama akşama kadar beklemek baya can sıkıcı. Serdar bey greftlerin toplanması aşamasını gerçekleştirdi devamında da hiç görmedim kendisini, 2 hemşire ekim kısmını gerçekleştirdi. Operasyon başlangıcında Serdar bey bir ön çizgi çizdi ancak ekim öncesinde ekecek olan hemşire ile talebim üzerine çizgiyi yeniledik. Operasyon sonrasında ekilen alan için Bepanthol krem, donör bölge için pomad, prozinc şampuan, antibiyotik, ağrı kesici ve kan sulanması için koraspin aldırdılar. Diğer saç güçlendirici ilaçları 10. günün sonunda kullanmaya başlayacakmışım.
Operasyon çarşamba günü idi, ilk yıkama da cuma gerçekleştirildi. İlk 3 gün sürekli yattım, ayakta durunca surat direk şişmeye başlıyordu. Bugün 6. günü ense tarafında baş ağrısı devam ediyor, saçı yıkarken donör bölgede sızlama var hala, şişikler baya azaldı.