Gönderen Konu: Nekroz olma olasığı nedir ?  (Okunma sayısı 27164 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nekroz olma olasığı nedir ?
« Yanıtla #15 : 12 Kasım 2018, 23:14:16 »
Dr.Ferhatyildiz in forumda bu sekilde aktiv olmasini takdir ettim... soru cevap sekilde bilinclendik... forumun amacida bu.....

Arkadaslar... Nekroz sigara icmeyenlerde de cikarmi? Birde ekimin tamaminin nekroz oldugu örnek var mi?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2018, 23:25:40 »
Dr.Ferhatyildiz in forumda bu sekilde aktiv olmasini takdir ettim... soru cevap sekilde bilinclendik... forumun amacida bu.....

Arkadaslar... Nekroz sigara icmeyenlerde de cikarmi? Birde ekimin tamaminin nekroz oldugu örnek var mi?

Nekroz ve sigara doğrudan ilişkili değil. Nekroz daha çok zayıf kan dolaşımından ötürü oluyor. Yeterince beslenemeyen doku neticede ölüyor. Kan dolaşımının yavaş olması bünye ve yaş ile ilgili. Bir diğer ve daha yaygın sebebi ise operasyon sırasında dengesiz adrenalin kullanımı. Adrenalin damarları daraltıyor, kan akışını yavaşlatıyor ki operasyon sağlıklı geçsin. Dozu ayarlanamadığı zaman kan akışı bölgesel olarak fazla yavaşlıyor ve nekroz oluyor.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Kasım 2018, 11:38:14 »
Dogrudan iliskisi olmayabilir ama bence etkisi var (emin olmamakla beraber)....

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Kasım 2018, 11:45:04 »
Sigara yada dolaşımla alakalı olduğunu düşünmüyorum, tamamiyle ekim yapan kişinin tecrübesizliği yada dikkatsizliğinde kaynaklanıyor. Adrenalin büyük bir etken muhtemlen fazla enjekte edildiği için lokal olarak etkisi olabiliyor enjekte edilen bölgede. Kendim de daha önceden ilk ekimimde yaşadığım için biliyorum. o bölgede saç çıkmıyor evet ama çevresindeki saçlar kamufle edebiliyor, kendim ikinci ekimimde saçı kısalttıktan sonra alanın büyüklüğünü gördüm. Saç uzunken anlayamıyorsunuz. Kısacası dert etmeyin zaten şuanda yapacak bir şey yok ,sadece bekleyin. İleride revizyon seçenekleriniz arasında olsun.

Burak Ç.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 03 Ekim 2019, 17:12:30 »
Hocam oncelikle yorumlarinizla katkilarinizdan oturu tesekkur ederim. Benim sacimi 10 gun once ektirdim 10. Gunde farkedildiki eken bayan bazi yerleri atlamis ve tekrar ekim gerekti ozellikle sacimin 1000 civari tekrar toplandi ve ekildi fakat ikinci ekimde bu tarz yaralar olustu. Bazi yerlerde kalin bazi yerlerde kanlanma gibi. Sizce bu nerkoza benziyormu ve bolgenin tamami icin nerkozlu diyebilir miyiz?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Ekim 2019, 17:35:40 »
10 gün sonra tekrar ekim mi yapıldı? Hangi merkez burası? Durumunuz hiç içaçıcı gözükmüyor. Acilen bir cilt bölümüne görünmenizde yarar var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2019, 17:55:34 »
10 gün sonra ekim yapılması da ilginç,belki deri tepki vermiş olabilir

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 03 Ekim 2019, 18:19:26 »
saç ekim  merkezi  adı ne ? Burak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Ekim 2019, 18:31:07 »
10 gün sonra sana tekrar kim ekim yaptı hangi merkez bu? Daha ne kadar insanların kafalarının içine edebilirsiniz derken her gün bir yenisi ekleniyor hangi cahil yaptı bunu?
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2019, 18:50:43 »
birçok özel hastanenin "estetik kliniği" mevcut. saç ekimi yaptıracaksanız, bu hastanelerin hijyenik ve yetkili doktorlar tarafından uygulama yapılan kliniklerini kullanın. 2 bin lira fazla verin ama abuk subuk saç ekim merkezlerine gitmeyin..pek çok klinik kendi bünyesinde saç ekimi ekibi/kadrosu barındırmamaktadır. karşınızda işletmeci olarak bulunurlar esasında. bunu bilmenizin elbette imkanı yok. o yüzden ekibin uzmanlardan oluşup oluşmadığını sorun, konuyu didikleyin. (üzülerek söylemek durumundayım, fakat 1 sene birilerinin yanında yamak olarak bulunanlar daha sonra uzmanım ayaklarında takılabiliyorlar ve işletmeci az paraya onları çalıştırdığı için işine geliyor ve alacağınız sonucun hüsran olma ihtimali onları hiç ilgilendirmiyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2019, 19:08:04 »
paragöz tipler  tv net reklamı  bol yerlerden . Saç ekim merkezlerden  uzak durun   iyice araştırmadan karar vermeyin,

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2019, 19:11:03 »
Burak   saç ekim  merkezi  adı ne

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #27 : 03 Ekim 2019, 20:48:37 »
Cok gecmis olsun. Hic iyi gorunmuyor. Acilen (baska, gercek) bir uzmana gorunmeye bakin.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 04 Ekim 2019, 22:53:01 »
Kadın bazı yerleri ekmeyi unutmuş mu? Yok artık

Oyanbuyan

• Full Member
  • Ektirince Kendime KELdim
« Yanıtla #29 : 18 Ekim 2019, 19:05:50 »
bekleyip görmek lazım?
Aynı şey benim saçımdada oluştu fakat madecassol pomad kullanıyorum yavas yavas geçiyor
KeLtoş

Facebook Twitter Instagram