Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezini Seçmeliyim?  (Okunma sayısı 6790 defa)

potanmitilla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi Ekim Merkezini Seçmeliyim?
« : 13 Ağustos 2018, 13:39:02 »
Merhaba arkadaşlar grubu gizliden takip ediyordum artık ekim yaptırma vaktim geldi ve kendi sorularımı sormak için üye oldum. Bir çok yerle görüştüm kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim?

*SONGÜL ALCI ===> 5000 greft PRP ve ilaçlar dahil safir uç dedi FUE 4000 TL
*HAİRNEVA FUE ===> 3700-4000 greft PRP dahil sanırım FUE 1690 Euro DHİ 2990 Euro
*HAİR AJANS ===> 5500 greft PRP otel ilaçlar dahil FUE 6000 TL (kalacak yerim olduğu için otel olması farketmiyor)
*ETHİC HAİR ===> Max. greft PRP hariç ilaçlar dahil eve transfer 3. gün bakım-yıkama FUE 4500 TL (diğer merkezlerde de belki transfer seçeneği vardır henüz konuşmadık o kısmı)
*LALE KESKİN ===> Max. greft PRP ilaç dahil FUE 4500 TL
*İLHAN SERDAROĞLU ==> 2300-2800 greft ilaç dahil FUE 6000 TL PRP ise tek seans 600 TL
*JALE ŞENYURT ===> 3500 greft FUE 4500 TL
*ESTEMYLİFE(Hasan Akıl) ===> Max. greft PRP ilaç dahil elmas uç dedi FUE 7000 TL Ağustos-Eylülde indirim 5500 TL
*İSTANBUL HAİR LİNE ===> FUE 6000 TL KOMBİNE SAÇ EKİMİ(SERUMLUYMUŞ) 7000 TL
*SERDAR GÖKREM ===> 2 günde 4000 greft FUE 9000 TL
*HAİR OF İSTANBUL ==> Greft sayısı sonradan belli olcak prp ilaçlar dahil 1. gün ekim 2. gün pansuman 3.gün yıkama FUE 8500 TL
MUTTALİP KESER ==>> HABER BEKLİYORUM SONRASINDA GÜNCELLEYECEĞİM

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi Ekim Merkezini Seçmeliyim?
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2018, 15:25:36 »
Merhaba forumda yeniyim. Ekim başı gibi saç ektirmeyi düşünüyorum 3500-4000 Greft aralığı bir açıklığım olduğu söylendi.
Güncel Fiyatlar
EsteMyLife: Ekim + Prp +Oksijen Tedavisi = 5.5 Bin
İsveç klinik: Ekim +Prp + Şampuan + İlaçlar= 5 Bin
EsteCenter : Ekim + Prp= 5 Bin
ArenaMed : Ekim +Prp +Şampuan + İlaçlar= 4.5 Bin
Transmed : Ekim + Prp +Şampuan + İlaçla =  7.5 Bin (Doktor Ekiyormuş)
Dr.İlhan Serdaroğlu : Ekim +Prp = 7.5 Bin (Doktor Ekiyormuş)
Hair Of İstanbul : Ekim + Prp+ Şampuan+ İlaçlar = 8.5 Bin (Doktor Beyhan Kanmaz Ekiyormuş)

Zekeriye Kul gibi doktorlar işi abartmış greft başı 1 euro fiyat çekiyorlar onun için listeme almadım euro olmuş 7 lira kafayı yemişler.

Hepsine bizzat gidip görüştüm kafam çok karıştı Doktorlarında kötü sonuçları var aklıma yatan yer Hair Of istanbul oldu bakalım Araştırmaya devam edeceğim.

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2018, 16:27:37 »
Ben sahsen su durumda Doktorlarin Turk ve Yabanci ya da yurt ici yurt disinda ikamet edenlere ayri döviz bazli fiyat uygulamasindan yanayim. Mesela Koray Hoca 10 numara profesyonel emegine herseyine saygim sonsuz ama lakin sonucta bir Türk ve bir Türk olarak Türk hastalarinin muzdarip oldugu bu konuda maaliyetler 2 kati olmus durumda. 55 bin e sac ektirilebilirken suan olmus durum  100 bin Tl  bu bizim yurttaslarimiz icin  bir haksizlik.  Diger doktorlarin calismalarina bakiyoruz mesela 7000 tl 5000 tl ye yapanlara tam bir fiyasko gogus kili gibi.. Kur bazli bir calisma yapilmasi Türk hastalarinin muzdaripligini belli olcude giderebilir

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2018, 10:02:08 »
Katılıyorum..
Adım gibi eminim tam tersi bir durum yaşanmış olsaydı euro da sert bir düşüş olsaydı fiyatlarına bunu anında yansitirlardi.
Fırsatçılık başka ne olabilirki..
Durumum olsa dahi bu politikalarindan dolayı  euro ile ekim yapan yerlere bu saaten sonra adimimi atmam..

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2018, 19:59:54 »
Güzel bir konu olmuş bir elinize sağlık.. Greftleri hocalar farklı söyledi sanırım. Biri 5000’ken biri 2500?

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2018, 10:08:01 »
ben de begendim guzel konu acmissin. bence de kurun bu kadar arttigi donemde en azindan kuru dusukten cevirebilirler. bunu yapan yer var benim dusundugum. boyle bisey yapsalar kaybetmezler bence bizleri kazanirlar.

ayrica bence ekim kesinlikle cok fark yaratir arkadasim sende. saclarini arkadan one tariyosun anladigim kadariyla kapamak icin acikligini.

potanmitilla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2018, 11:07:00 »
Güzel bir konu olmuş bir elinize sağlık.. Greftleri hocalar farklı söyledi sanırım. Biri 5000’ken biri 2500?

Evet hocam kimisi 5500 diyo kimisi 2300 greft kimiside maksimum greft sözü veriyo hatta listede olmayan bir tanesi 4000 grefti 4 günde ekeriz greft başı 3.5 euro dedi kafalar karışık  :-\

potanmitilla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2018, 11:09:07 »

ayrica bence ekim kesinlikle cok fark yaratir arkadasim sende. saclarini arkadan one tariyosun anladigim kadariyla kapamak icin acikligini.

Evet hocam saçlarım düz genelde öne doğru duruyo ve açıklarımı kapatmaya çalışıyorum uzun tutarak :(

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2018, 19:39:26 »
Hocam yaptırdınızmı ekim

Facebook Twitter Instagram