Herkese Merhabalar, lafı uzatmadan direk konuya gireceğim.
Yaşım 21 saçımın yapısı ince tellidir. Lisenin başlarından beri saçımda hep bi zayıflık seyreklik mevcuttu fakat hiç önemsemiyordum hicte doktora gitmedim. Şuandada 11 aylık askerim bere takmaktan falanda baya cansizlasti saçlarım 20 gün sonra sivile döneceğim ilaç tedavisi ve yağlarla bakıma başlayıp Var olan saçlarımı güclendirmek korumak istiyorum şuanda aklımda;
Proscar 1/4 ve Biotine başlamak var. Şampuan olarakta sawpoo şampuan kullanacağım ek olarakta bakim olarak haftada 2 gün; 2 adet bepanthen ampul , 2 adet evigen ampul, 50gr hakiki zeytin yağı, 3 çay kaşığı badem yağı bunları karıştırıp saç derime ve uçlarına masaj yaparak yedireceğim bir süre beklettikten sonra(suresini Tam belirleyemedim onuda sizin tecrubelerinize bırakıyorum) şampuan ile durulayacagim. Bu şekilde bunları uygulayıp saçları mı korumak bi nebzede olsun canlilastirmak ve saç tellerimi kalinlastirmak. Saç ekimi İçin bir uzmana fotoğraf attığımda bence gerek yok saçların bir çok kişiye göre iyi durumda Yasin genç ilerde açılırsa o zaman birşeyler yaparız dedi. Tepem için Minoxil spreyi sorduğumda ise " Minoksil sprey asla tavsiye etmiyorum kötü bir ürün olduğu için değil devamlılık getiremeyip birden kesin bırakacağın için işte o zaman saçları bir anda kaybedersin bilgin olsun." şeklinde konuştu. Bunlar dışında bana tavsiyede bulunabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu konudan hem ben hemde benimle yaşıt bir çok arkadaşında faydalanabilecegine umut ediyorum. Fotoğraflarımıda paylaşıyorum.