Gönderen Konu: Clinichair 3554 gref ekim yapıldı  (Okunma sayısı 10821 defa)

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clinichair 3554 gref ekim yapıldı
« Yanıtla #60 : 29 Nisan 2019, 23:52:42 »
sizin memnuniyetiniz önemli ama sadece ön bolge ekimi yapilmis.saçlar cikmş bir aksilik yok sürec tamamlanmamiş henüz. homojen bir göruntu var.orta bölgedeki kendi saclariniz incelmiş.sizce ücret iadesi istemek dogru olurmu??
Ekim başarılı ilerledikce elbette iade istemek yanliş ben sadece biraz evhamlı yaklasiyorum hersey yolundami die.yoksa ben ekimden öncekine göre cok memunum halimden

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 29 Nisan 2019, 23:54:29 »
Hocam merhaba ekimin başarısı saçın uzunluğuyla neden ilişkilendiriliyor kısa durumdaki sac ekim sonucunu netleştirir bence. Ekimin güzel olmuş güzel 6.ay ile fark çok sonuçta süreç bir yıl çıkanlar hacimlendimi harika olur gördüğüm kadarıyla.

Hocam cok sagol icime su serptin valla su aralar cok takar oldum kafaya

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 08 Mayıs 2019, 20:16:44 »
Ekimden önce tepeden çekilmiş fotoğrafın varsa daha iyi yorum yapabiliriz. Şuan görüntü sımsıkı olmasa bile homojen duruyor dağılımı beğendim göze çarpan bir boşluk yok. Saçlar uzayınca multi greftler devreye girer kapatıcılık bakımından daha iyi bir görünüm sağlar.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 08 Mayıs 2019, 21:53:38 »
ekim öncesi durumunu gösteren net bir fotoğrafın yokmu ? bu şekilde ekim başarılımı değilmi nasıl yorumlayacağız :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 08 Mayıs 2019, 22:15:07 »
Saçların kısa uzatman lazım ozaman çok daha kapatıcılık sağlar
Global Moderator

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 08 Mayıs 2019, 23:57:17 »
ekim öncesi durumunu gösteren net bir fotoğrafın yokmu ? bu şekilde ekim başarılımı değilmi nasıl yorumlayacağız :D

Ekimden once ki hali boyle suanda dış görünümümden memmunum sadece seyrek olması canimi sıkıyor bugun 9 ay oldu sadece endiseleniyorum arkadaslar bu arada yorumlariniz icin tesekkur ederim

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 13 Haziran 2019, 17:03:14 »
An itibatiyle 10. Ay sonuc ise tam bir facia en kisa surede klinige gidecegim.ön bolgenin hemen arkası cok açik hiç bir kapatıcılıği yok tepe bolgesi icin prp lerle guclendirecegiz dendi sonuc ortada bastan planlama da yanlisti zaten bu kadar acikliga sadece on bolge ekimi yapmak tamamen sacmalikti.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar umudum kalmadi simdi ne yapmaliyim bana bunu soyleyin

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #67 : 13 Haziran 2019, 18:20:55 »
ekim öncesi tepe ve vertex bölgesinin resmini tam net göremedim , ama sanki tepeden sac kaybi olmus olabilirmi ?
varolan saclarda cok cansiz gözüküyor...

klinige gittigin zaman bu ekimin basarili oldugunu söyleyecekler zaten 2 ekim ihtiyac oldugunu ve planlamayi öyle yaptiklarini .
2 ekimle cok güzel olacagini, anliyacagin cart diyecekler curt diyecekler seni bir sekilde ikna etmeye calisacaklar.
prp ile vatandasin gönlünü aliyorlar.

donör durumun nasil ?
clinichaire birakin 2 ekimi 1 ekimi yaptirmak bile intihar , forumda maalesef hep kötü sonuclar var .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 13 Haziran 2019, 18:30:57 »
Clinichair i sevmem beğenmem ama ekim facia gibi durmuyor sanki.. nereye Ekim yaptılar ki? Sadece on çizg yapıldı ise sorun yok gayet sık olmus

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 13 Haziran 2019, 19:41:02 »
Dostum 65. Gün fotolarına bakınca sanki senin kendi saçların dökülmüş gibi geldi bana

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 13 Haziran 2019, 20:26:15 »
Senin saçına 2 ayrı ekim mi planlandı? Ne konuştun en başında ? Geriye doğru baya seyrek ekilen saçlar kapatıcılık sağlamış ama doğallık anlamında sınıfta kalmış yön bakımından sanki? Memnunmusun saç yönlerinden?

Kendi var olan saçlarında baya zayıflamış Dht  hormonu saçlarını dökmeye devam ediyor.
Global Moderator

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 14 Haziran 2019, 00:05:48 »
ekim öncesi tepe ve vertex bölgesinin resmini tam net göremedim , ama sanki tepeden sac kaybi olmus olabilirmi ?
varolan saclarda cok cansiz gözüküyor...

klinige gittigin zaman bu ekimin basarili oldugunu söyleyecekler zaten 2 ekim ihtiyac oldugunu ve planlamayi öyle yaptiklarini .
2 ekimle cok güzel olacagini, anliyacagin cart diyecekler curt diyecekler seni bir sekilde ikna etmeye calisacaklar.
prp ile vatandasin gönlünü aliyorlar.

donör durumun nasil ?
clinichaire birakin 2 ekimi 1 ekimi yaptirmak bile intihar , forumda maalesef hep kötü sonuclar var .

Donor bolgedi ikinci bi ekim icin cok zayif planlarken 2 seans olacak da demediler prp ile guclendirecegiz dediler

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 14 Haziran 2019, 00:07:01 »
Clinichair i sevmem beğenmem ama ekim facia gibi durmuyor sanki.. nereye Ekim yaptılar ki? Sadece on çizg yapıldı ise sorun yok gayet sık olmus

Kafamin neredeyse yarisina kadar ekim yapildi on cizgide sorun yok ama bir parmak arkasi acik ve gorsel olarak cok sırıtıyor

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 14 Haziran 2019, 00:10:09 »
Dostum 65. Gün fotolarına bakınca sanki senin kendi saçların dökülmüş gibi geldi bana

Saclarim zaten dokuluyor benim demek istedigim prp nin ise yaramayacagi ihtimali var iken neden sadece on bolgeye yapildi ben ekim karari verdigimde tepe bolgemde saclarim dokuluyordu aciklikta vardi ama ben onlarin isin ehli olduğunu bi bildikleri var dusuncesiyle hareket ettim

Mrtcncglyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 14 Haziran 2019, 00:14:48 »
Senin saçına 2 ayrı ekim mi planlandı? Ne konuştun en başında ? Geriye doğru baya seyrek ekilen saçlar kapatıcılık sağlamış ama doğallık anlamında sınıfta kalmış yön bakımından sanki? Memnunmusun saç yönlerinden?

Kendi var olan saçlarında baya zayıflamış Dht  hormonu saçlarını dökmeye devam ediyor.

Oncelikle planlamayı klinikte 2 ayri kisiyle gorustum ve 2 side on bolge ekimi yapilmali  tepe bolgesi  prp ile guclendirilmeli dedi ben saclarim dokulmeye devam ediyor prp faydali olurmu dedim bana 3-4 seans prp uyguladiklari bi hastanin fotolarini gosterdiler sendeki acikligida boyle kapatacagiz on bolgede ekim olacak boylelikle islem tamamlanacak dediler ama tam tersi oldu ve suan ektikleri yone dogru taradigim icin kapatici gozukuyor tam tersi taradigimda yada tamamen öne dogru taradigimda yüzde yüz aciklikla karsilasiylrum

Facebook Twitter Instagram