Arkadaşlar revizyon ekim yapıldı, bu sefer beni mazur görün biraz daha bekleyerek paylaşım yapacağım. Ama mutlaka kafalardaki soru işaretlerini gidereceğim.
Sürecin ortasında yapılan paylaşımların pek birşey ifade etmediğini tecrübe ettim. Üç günlük kafaya "10 numara ekim" demek de anlamsız oluyor, dördüncü ayda "bu ekim patlamış" demek de anlamsız oluyor. İkisi de sürecin sonu hakkında fikir vermiyor. Boşu boşuna psikolojiyi ileri geri oynatıp duruyoruz. Yıpranıyoruz.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.
Gözünaydın diyelim ozmaan abysmo.. zaten bütün bunları öngörmüştük Asmed bu ekime revize yapar merak etme demiştik. DedigimiZde oldu zaten pek şaşmıyor..
Forumda paylaşım yapmak emek istiyor sadece bu yetmiyor tabi sağlam bir psikolojide istiyor bazıları bunu kaldırmayabilir siz zaten çok yıprandıgınız için durumunuz ile alakalı empati yapıyorum kendim adıma üzüntünüzde revize sonrası mutluluk ve heyecanınızıda sizi tanımıyor olsamda paylaştığımı iletmek isterim.birçok arkadaşta aynı düşüncelerle buradalar.
Paylaşımlara yapılan yorumları “anlamsız oluyor” diyerek değersizleştirmek forumun mantığına biraz aykırı aslında. Onlar anlamsız değersiz ise forumunda hiçbir kıymeti yok anlamı yok, burada emek harcananların emekleride çöp demek oluyor.
Süreç çok zor , aynı süreci 2. Kere baştan yasamak keza zorluk derecesini arttırıyor bu derece etkileniyorsanız paylaşım yapmamak bendcede sizin için mantıklı olacaktır.
Nezaketen meraklı bizleri bilgilendirdigin için teşekkürler. Umarım süreciniz ilkinde olduğunun aksine çok çok güzel olur emeklerinizin karşılığını alırsınız. 7 sonra tekrar bilgilendirmeni bekliyor olacağız.