Arkadaşlar,
Desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Zor bir süreçten geçiyorum, bu foruma da bir vefa borcum var. Bu yüzden kafalardaki soru işaretlerini (her ne kadar çoğunun cevabını ben de sizler kadar bilmiyor, merak ediyor ve endişeyle araştırıyor olsam da) en iyi şekilde yanıtlamak isterim. Ancak tüm açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki ortada sıkıntılı ve neyin yanlış gittiğine dair beni sorulara ve sıkıntılara gark eden bir ekim olmakla birlikte aynı zamanda her türlü imkanını da bu ekimi güzel bir noktaya getirmek ve beni mutlu etmek adına seferber edeceğini beyan eden bir güzide klinik ve kıymetli insanlar var. Bu yüzden bu iyi niyete de zeval getirmemek ve spekülasyona izin vermemek adına somut bir netice elde edene kadar çok aktif olmamayı tercih ediyorum. Er ya da geç bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın, bu konuda da anlayışınıza sığınıyorum.
Dediğim gibi, klinik her türlü desteği vermeye hazır ancak kıymetli greftlerin bir daha heba olmayacağını teminat altına alacak bir yol bir yöntem geliştirmemiz gerek. Bunu da klinikle birlikte yapabileceğimizi ümit ediyorum. Elimden de başka birşey gelmiyor zaten.
Tekrar teşekkür eder, herkese bol saçlı operasyonlar dilerim, desteğinizi esirgemeyin lütfen...