Hoca bekleyelim diyor. Para şu aşamada pek umursayabileceğim birşey gibi gelmiyor, bekle denildiği kadar bekleyeceğim. Eğer sonuç değişmiyorsa ilk etapta izah ve açıklama istiyorum sadece. Neden böyle oldu ?
Sevgili @robie_fowliver. Bunu herhangi bir klinik özelinde söylemiyorum ancak : Çok basit bir mantığı var o zaman bu işin, eğer bu iş şans işi ise bu işin reklamı "biz ekiyoruz ama çıkar mı bilemiyoruz valla" diye yapılsın, "iyi ya da kötü doktor yoktur, şanslı hasta vardır" diyelim o zaman.
Yok eğer maharet işi ise, benden o maharet niye esirgendi ki ? Senelerdir araştırıyorum, hata yapmamak için de kendi kaynaklarımı sonuna kadar zorladım. Geldiğim nokta bu. Aynı forumda aynı klinikten sonuçlar paylaşıyoruz. Bir tarafta yepyeni saçlarıyla mutlu hayatına devam eden ve alkış alan insanlar, diğer tarafta 9 ay sonra tel tel saçları sayan çim kafa ben
Revizyon ihtimali tüylerimi diken diken ediyor. Bir daha o zahmete katlanmak ! Yani ilk seferde neyi yanlış yaptığımizı bilmezsek, ikinci seferde olacağını nasıl bileceğiz ? Kontrollere devam ediyorum, Koray Hoca sağolsun beni rahatlatmak adına son derece sıcak davranıyor ve elinden geleni yapıyor. Şu aşamada klinik tarafında henüz kimse "olmadı" şeklinde birşey telafuz etmiş değil. Hiç edilecek mi onu da bilmiyorum ama bir noktada revizyon yapma yönünde bir noktaya gelirsek neyi yanlış yaptığımızın sebebini bilmeden, "biz yine aynı şeyleri yapalım belki şans bu sefer yaver gider" diyerek mi girişeceğiz bu işe ?
Böyle bir psikolojiyle o masaya nasıl yatılır ki, 3000 greftin 2000 grefti buharlaştı gibi gözüküyor. Geri kalanları da çöpe atmadığımı nasıl bileceğim ?
Çok zor bir psikoloji arkadaşlar. Dilerim en başından beri boşuna yanılıyor olur ve sonunda mutlu olurum. Mucizevi bir şekilde beliriverir greftler 10. aydan sonra. Başka birşey diyemiyorum şu aşamada.