Sorun varsa cözecektir yazmissin. Nasil cözecek sac cikmiyorsa? 2. bir ekim mi? Cidden anlamak icin soruyorum....
gerçekten anlamadın mı?
Sorun var ise (yani parasını ödedin ve sac Ekim’i yaptırdın ama sac çıkışı olmadı) Koray hoca çözecektir ( sorun ödemesi ve operasyonun yapılmasına rağmen sac cıkmaması ise çözümü o bölge de saç çıkartmak (revize bir Ekim) yada müşteri talebi doğrultusunda para iadesi. Fiziyoterapi , lokal medikal tedaviler vs. Bu konuda kalıcı bir çözüm alınmadığına göre arkadaşın donörü de gayet iyi olduğuna göre ilk akla yatan çözüm revize . Yada süreçten yorulan devam etmek istemeyen hasta ile maddi manevi olarak helalleşmek para iadesi vs.
Şartlar ne olursa olsun her operasyon aynı derecede başarı sağlamaz. Bu işi iyi yapan merkezler zaten iyi paralar kazanır bu tip olası olumsuz durumlarda revize dir, iadedir , yol konaklama vs. Maddi manevi ne gerekir ise yapmaktan kaçınmaz. Müşteri yada hasta nasıl isimlendiriyor iseniz artık sürecin sonucunda “ben memnunum” diye noktalar konusunu.
Bu nokta çok önemli “saçlarım çıktı yada çıkmadı değil, BEN MEMNUNUM..” çünkü saçın Çıkması gerçekten sadece merkezin kalitesi ile kontrol edilebilir bir durum degil ama müşteri memnuniyeti kesinlikle Merkezin elinde.
Bu arkadaşımız 3-5 bin tl verip bir x bir merkezde Ekim yaptırmış ve bu süreci yaşıyor olsa idi sürecin sıkıntı ve baskısının Yanında “aldığı parayı iade etmek istemeyen, revize İçin tekrar ücret talep eden, basarızlıklarına “gayet iyi süreç, eskisinden iyi en azından” şeklinde yorumları ile tüy diken hatta “sen sigara içmişsin o yüzden saçların çıkmamış “ gibi saçma sapan bahaneler ile de ayrıca üzülecekti.
A+ merkezlere ödeme yaptığınız da Ekim yaptırmanın dışında +kasko da yaptırmış oluyorsunuz .
Abysmo nun bu Ekimi iyi sonuclanmadı evet ama allahtan Asmed gibi bir yerde yaptırdı da gece rahat uyur en azından biliyor ki bu sıkıntılar geçici. asmed gibi Türkiye’nin en iyi merkezi arkasında ve revize ihtiyacı sozkonusu olur ise bu ekip yapılabilecek en iyi operasyonu kendisi için planlahacak .