Çok teşekkür ederim, ben çok şükür bu işler çığrından çıkmadan tarih aldığım ve buna göre bir ödeme planı yaptığım için az zararlı atlattım diyebilirim, bir de normalde 4500 Greftlik bir öngörüyle başladı süreç, ben operasyonu mutlaka ASMED'de yaptırmak istediğimi ve daha konservatif bir çizgiye razı olduğumu belirttim ve 3000'e indi. Operasyon öncesi yapılan değerlendirmede de mevcut coverage value, kalınlık vb. değerlerin uygun olduğu görülünce 3000 Greft ile böyle bir operasyonu tamamlayabilmiş olduk. Bu konuda da ASMED'e minnettarım, çoğu kişinin lanse etmeye çalıştığı gibi çok yüksek Greft sayısıyla çalışmıyorlar, sadece son derece bilimsel çalışıyorlar ve hastanın hassasiyetiyle de bu bilimselliği örtüştürerek iş yapıyorlar, bu ikisinin örtüşmediği durumda da olamayacak şeyi hastaya ifade ediyorlar nedenleriyle birlikte. Şu sıralar kurda çok anormal şeyler oluyor, kayıtsız kalacaklarını sanmıyorum mutlaka bir noktada yardımcı olmaya çalışacaklardır. Mutlaka kişisel olarak gidip operasyon tarihinizi netleştirin ve bir ödeme planı belirleyin. Siz de şartları elinizden geldiğince zorlayın zira bundan 2 hafta sonra geleceğimiz nokta imkansızın da imkansızı bir nokta olacak gibi... Gidişat pek parlak değil...