Forumdaki yorumlarınızdan kesinlikle değerli bir büyüğümüz olduğunuzu hissediyorum.Ekimin bu şekilde sonuçlanmasının sebebini sizin kadar,buradaki tüm arkadaşlarımız da merakla bekliyordur.Ekim merkezinin vereceği cevap çok önemli sanırım.
Çünkü bu saçın çıkmaması için hiç bir sebep bulamıyoruz.Saçınız kaliteli,gerekli takviyeleri almışsınız.Tahminimce ekim sürecinde bir problem oldu.Kök alımında,köklerin bekleme sürecinde.Ya da ekimi yapan ekip yeterince deneyimli değildi.
Bundan sonraki planınız nedir? Ücret talebi isteyip farklı bir ekim merkezi ile mi görüşeceksiniz.Yoksa aynı merkezinde revizyon mu yapmayı düşünüyorsunuz.
Ben empati kurduğumda kesinlikle sizin yerinizde eğer revizyonun tüm aşamalarını Koray hoca bizzat yapacak olursa,orada tekrar yaptırırdım.Fakat aynı şekilde önceki gibi yapılacaksa,farklı alternatif düşünürdüm.İlk aklıma gelecek yer de Keser hoca olurdu.Çünkü her aşamayı kendi yapıyor,planlıyor,alıyor ve ekiyor.Keşke Koray hoca da Keser hoca gibi olsa.Belki çok yüksek meblağlar alırdı fakat bence sendeki gibi bir sonucu asla yaşatmazdı hastasına.Ben sonucun başarısızlığını kesinlikle alımı yapan veya eken ekipte olduğuna inanıyorum.
Bir diğer tahminim de sivilcelenmeniz çok olmuştu.Bu sivilcelenme acaba ekime zarar vermiş midir diye de düşünmüyor değilim.
Merakla merkezin vereceği cevabı bekliyorum.Tekrardan geçmiş olsun.Kaybolan sadece zamanınız,her şey daha güzel olacak eminim.