Anket

Ekim yapılalı 4.5 ay oldu 6700 greft dediler sizce nasıl

..
10 (52.6%)
...
9 (47.4%)

Toplam Oy Verenler: 17

Gönderen Konu: Promed de 6700 greft saç ekimi 4.5 ay  (Okunma sayısı 8123 defa)

emr52yzn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Promed de 6700 greft saç ekimi 4.5 ay
« Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2018, 21:31:29 »
140 gün oldu.bu arada ekim fotomu da buldum yorum istiyorum

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ağustos 2018, 00:06:02 »
6700saçtır bence greft değil.

emircimbom

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Ağustos 2018, 02:49:11 »
6700saçtır bence greft değil.
Katılıyorum eğer donör bölgenizin öncesi sonrası fotoğrafları varsa daha net yanıt verilebilir

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2018, 03:09:17 »
Bence de 6700 graftlik bir ekimmiş gibi gözükmüyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Soner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Ağustos 2018, 13:17:24 »
En fazla çıkış 5.-6. aylar arasında oluyor genelde. Bence iyi bile gidiyor. Burda 6500 yok diyenler neye göre yok diyor. Tabiki yok çünkü daha yeni başladı çıkışlar. Sonuç güzel olacak bence

emr52yzn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Ağustos 2018, 15:34:10 »
150 gün oldu hayırlısı ile

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 23 Ağustos 2018, 00:03:24 »
En fazla çıkış 5.-6. aylar arasında oluyor genelde. Bence iyi bile gidiyor. Burda 6500 yok diyenler neye göre yok diyor. Tabiki yok çünkü daha yeni başladı çıkışlar. Sonuç güzel olacak bence

Ekilen köklerin sıklığına bakarak tahmin ediyoruz dostum. Farkedersen çıkan saçtan bahsetmiyoruz  :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

CUMAARIK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Şubat 2020, 16:30:43 »
Merhabalar  ekim sıklığını paylaştıgınız için teşekkür ederiz  tecrübeli  olan arkadaşlar  biliyorlarki  6700 greft tam olarak mevcut bu ekimde  4.5  aydan sonraki  operasyon fotoğraflarını paylaşmamışsınız neden ?  gelişiminize bakılınca  henüz  saçların filizlendiği bir sürede  ciddi bir gelişmede  mevcut saçlarınızdan verim alacağınız dönem  7-9. aylar arasıdır  bunca karalama  kampanyası yürütülen bir gönderide  sonuçlar paylaşılmaya  devam edilmiyor  dahi  farklı bir  firma  vs... bilgileri  veriliyor  mevcut durumunuzdan bir şikayetiniz var ise  şirketimizle iletişime  geçebilirsiniz.  başka firmalara  karalama yaparak hasta  bulmaya çalışan ismi geçen mesnetsiz kişide kliniğimize personel gönderip hasta çalan ucuz  da bir kişidir  uluslar arası boyutta  sağlık turizmi hizmeti verip 10000  üstü  başarılı operasyon gerçekleştiren  13 dilde  hizmet veren 200 çalışanlık kurumsal bir şirkettir arkadaşlar  promed ilgili yahut  bir  sorunu olan her kişi bilgi almak için yardım almak için ulaşabilir  iyi günler  dileriz  mehmet bey her türlü sorununuz  yada bilgi talebiniz için şirketle iletişime geçip beniimle görüşmek istediğinizi iletin lütfen sevgi ile kalın...

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #24 : 25 Şubat 2020, 17:28:26 »
Geçmiş olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 25 Şubat 2020, 17:46:12 »
Merhabalar  ekim sıklığını paylaştıgınız için teşekkür ederiz  tecrübeli  olan arkadaşlar  biliyorlarki  6700 greft tam olarak mevcut bu ekimde  4.5  aydan sonraki  operasyon fotoğraflarını paylaşmamışsınız neden ?  gelişiminize bakılınca  henüz  saçların filizlendiği bir sürede  ciddi bir gelişmede  mevcut saçlarınızdan verim alacağınız dönem  7-9. aylar arasıdır  bunca karalama  kampanyası yürütülen bir gönderide  sonuçlar paylaşılmaya  devam edilmiyor  dahi  farklı bir  firma  vs... bilgileri  veriliyor  mevcut durumunuzdan bir şikayetiniz var ise  şirketimizle iletişime  geçebilirsiniz.  başka firmalara  karalama yaparak hasta  bulmaya çalışan ismi geçen mesnetsiz kişide kliniğimize personel gönderip hasta çalan ucuz  da bir kişidir  uluslar arası boyutta  sağlık turizmi hizmeti verip 10000  üstü  başarılı operasyon gerçekleştiren  13 dilde  hizmet veren 200 çalışanlık kurumsal bir şirkettir arkadaşlar  promed ilgili yahut  bir  sorunu olan her kişi bilgi almak için yardım almak için ulaşabilir  iyi günler  dileriz  mehmet bey her türlü sorununuz  yada bilgi talebiniz için şirketle iletişime geçip beniimle görüşmek istediğinizi iletin lütfen sevgi ile kalın...

Bu ekim size ait değil yani eminsiniz ?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Şubat 2020, 18:15:23 »
Bu ekim size ait değil yani eminsiniz ?

Onlara ait olmasa neden bizimle iletişime geç desin başkan:)
Uzun uzun yazmış kafa karıştırmış arkadaş.. özet şu...
Biz çok iyiyiz 20 dil konuşup 10.000 Ekim yapıyoruz ... bu Ekim süper süreç gayet iyi manipüle etmeyin olayı... 7. Aydan sonra saçlara fön çektirecek kuaför bulamayacaksın...
Bu paylaşımı yaptıranda bizim aracılardan biri, zaten 3 kağıtçı bizim müşterileride çalıyordu... 6700 greft çıkmış ben baktım gördüm... aksi olursa biz bu işi bırakırız...

Diyor...

CUMAARIK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2020, 15:54:23 »
bu operasyon bize ait yada  değil demiyorum bu konu hakkında  yeterli  bilgi bulunmuyor  paylaşımı yapan arkadaşın profilinde  eğer bizim kurumumuzda bu işlem yapıldıysa  ki  böyle bir sayfada  moderatör olarak hizmet verirken taraflı  beyanlarda bulunuyorsunuz bu işlemleri bildiğinizi  varsayarak konuşur isek  4.5  aylık bir sonuç henüz  görünürde  %30 larda  demektir yani neden  4.5  aylık sonuçta  kaldı bu beyanlar  neden 9. 12. ay sonuçları  paylaşılmadı acaba kişi sonuç ortaya çıkınca  şikayetinden vazgeçip paylaşımmı yapmıyor  yahut  neden bir şirkete yapılan karalamada  daha sonuç çıkmadan başka bir  firmaya ait reklam bulunmakta  bunu sorguluyoruz  şirketimize ait ise  iletişime geçilmesini rica ettik ve  bir problem var ise  çözmek adına seve seve yardımcı olacağız .   dahi sorulması gereken bir başka konu daha mevcut  hizmet verdiğiniz sayfada belirsiz bir  durumun karalamasını yapmaktan çekinmemektesiniz insanları çıkarlarınız doğrultusunda  yönlendirme  niyetindesiniz  hangi kurum adına hizmet vermekte  bu blog açıkça  beyan etmenizi bekliyoruz.  referans yahut pazarlama açısından başarısız firmacıkların sosyal medya üzerinden saç ekimi arayan kişilere bilgi verme  maskesi altında müşteri arama çabalarını görüyoruz  mümkünse iyi olarak çözüm bulduğu firma adına bir şikayet varmı sitenizide  araştırma yapan arkadaşların  bakmasını rica edeceğim bu sayfa dahi bir çok sayfada şirketimize  ait  pazarlama hakkı olmadan sanki bizimle iletişime geçilecek gibi  numara istenmekte  ve  başka kurumlar adına pazarlama yapılmakta sizlere  tavsiye olarak iletiyorum türkiyenin uluslar arası sağlık turizminde  etkin bir şirketi olarak vermek istediğiniz hizmet  sağlık hizmetidir  bu hizmet tamami ile kurumsal duruş ve  etik davranışlar ile başarıya gidebilir  anlık günlük çıkarlar konusunda  diğer kurumlara karalama yaparak büyüyemezsiniz arkadaşlar  başarılı olmalı etik davranmalı ve işinizi önemsemelisiniz ki başarılı olun sevgi ile kalın tesadüfen denk geldiğim sayfanızda  şirket prensibi ve  hasta memnuniyeti adına  yapılan karalamaya cevap verme gereği duyduk  tekrar beyan ediyoruz  şirketimizde herhangi bir işlem gerçekleştirmiş tüm misafirlerimizin her türlü şikayetini önemsiyor ve çözüm bulmak adına  tüm imkanlarımızı kullanarak memnuniyetlerini sağlamayı prensip biliyoruz böyle ucuz  davranışlara prim vermeyin her sağlık işleminde kontamine durumları söz konusu olabilir aslolan şirketin bu durumların çözümü adına neler yaptığıdır sevgi ile kalın...

CUMAARIK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2020, 16:05:34 »
ve bir durum daha söz konusu ilk ekim ikinci ekim olarak atılan fotoğraflar  şikayeti yazan arkadaşın fotoğrafları bile değil. her işlemde farklı kişiyi paylaşılmış  İLGİNEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !!

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Mart 2020, 16:07:15 »
Cumaarık şu durumda haklı... 4 aylık paylaşım adı altında karalama yapıp gitmek olmaz..
Ama şikayet Sahibi geri dönüp şuanki halini paylaşırsa olay degişir.. Cumaarık ben işimin arkasındayım Diyor.. yeni paylaşım olmaz ise bu şikayet asılsız olur

Facebook Twitter Instagram