Gönderen Konu: DR. KORAY ERDOĞAN KİMDİR  (Okunma sayısı 21751 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DR. KORAY ERDOĞAN KİMDİR
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2020, 11:48:31 »
Tabi ki baktım. hotmail adresimi vermiştim sonraki aradığımda gmail adresimi de verdim. Birine gelmezse diğerine gelsin diye ama ikisinde de yok.

Mail adresi nedir? Gönder mede sorun yaşamış olunabilir mi?
Form üzerinden doldurulup atıldığı için bir sorun oluşmuş olabilir.

Global Moderator

wonderdi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Eylül 2020, 12:13:54 »
benim düzenli olarak kullandığım mail adresim. kendi sistemleri tarafından sorun olmuş olabilir ama basit bir işlem sonucta. size özelden mail adresimi ileteyim isterseniz ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2020, 12:19:23 »
benim düzenli olarak kullandığım mail adresim. kendi sistemleri tarafından sorun olmuş olabilir ama basit bir işlem sonucta. size özelden mail adresimi ileteyim isterseniz ?

Asmed sitesi üzerinden konsültasyon forumu şeklinde doldurup yolluyorsunuz dimi ?

Olur verin bana soralım.
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2021, 18:46:10 »
Tüm forum Ailesine selam ederim.

Uzun süre forumu Takip edip burada öğrendiklerim sayesinde Büyük hatalar yapmaktan kurtuldum

Hintell ve tüm forum üyelerine Teşekkür ederim

Koray Beyın kendisine ekim yaptırdım ve çok mutluyum beklentimin çok üstünde güzel bir sonuç aldım.

İşim ve hayatım gereği çokta vakit bulamadığım için paylaşmadım ama hep forumu keyifle takip ediyorum

iyi ki varsınız sizler benim için manevi olarak çok değerlisiniz!!! üye oldum olur da maddi manevi destek gerekir bu forum için ne gerekiyorsa sınır yok mesaj atmanız yeterli  sağlıcakla kalın  sacekimisonuclari AİLESİ

• Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2021, 19:47:20 »
Tüm forum Ailesine selam ederim.

Uzun süre forumu Takip edip burada öğrendiklerim sayesinde Büyük hatalar yapmaktan kurtuldum

Hintell ve tüm forum üyelerine Teşekkür ederim

Koray Beyın kendisine ekim yaptırdım ve çok mutluyum beklentimin çok üstünde güzel bir sonuç aldım.

İşim ve hayatım gereği çokta vakit bulamadığım için paylaşmadım ama hep forumu keyifle takip ediyorum

iyi ki varsınız sizler benim için manevi olarak çok değerlisiniz!!! üye oldum olur da maddi manevi destek gerekir bu forum için ne gerekiyorsa sınır yok mesaj atmanız yeterli  sağlıcakla kalın  sacekimisonuclari AİLESİ

Sizin adınıza mutlu olduk teşekkürler.
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2021, 12:26:43 »
Cansın Hintell İyi ki varsın
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2021, 10:34:10 »
Cansın Hintell İyi ki varsın

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim ama keşke ekiminizi paylaşmış olsaydınız o konuda bi gönül koydum size bize en büyük manevi desteğiniz o olurdu hemde sizinle mutlu olurduk hemde sizin buradan faydalandığınız gibi başka insanlarıda düşünmüş olurdunuz.
Global Moderator

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 25 Ağustos 2021, 13:17:41 »
Abi bir konu açtımda forumda yeniyim şakak kısmı için Dr Koray Erdoğanda ekim yapmayı düşünüyorum yaşım 22 önce 1 yıl kadar bir ilaç detavisine başlamayı düşünüyorumda açtığım konunun 3. sayfasında fotoğraflarımı yükledim rica etsem fotoğraflara bakıp bana tecrübelerini aktarıp taviye verirsen çok memnun olurum tecrübelerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var yaşım 22 daha önce de kanser tedavisi görmüş ve 6 yıl önce atlatmış birisi olarak saçlarımı çok seviyorum bana yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 25 Ağustos 2021, 17:26:33 »
 konusu değil ama senin saçlarda genetik dısı bir dokulme daha gozuktuğu için tahlil yaptır demiştim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Ağustos 2021, 03:40:17 »
çok sağol abi iletilerimi dönüş sağlıyorsun elinden geldiğince çok teşekkür ediyorum tekrardan peki abi genetik dışı derken nasıl anladın o kızarıklıktan dolayı olduğunu mu düşünüyorsun nedense banada öyle geliyor kişisel görüşün ve kanaatince neden genetik dışı bir dökülme gibi geldi sana tekrar yanıtlarsan sevinirim.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 26 Ağustos 2021, 10:22:36 »
 rica ederim bakınca oyle gozume carptı genetik ve baska birsey diye.ilk an gozume carptı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram