Gönderen Konu: DR. KORAY ERDOĞAN KİMDİR  (Okunma sayısı 21760 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
DR. KORAY ERDOĞAN KİMDİR
« : 10 Ağustos 2018, 12:57:58 »
koray erdoğan hakkında
1968'de Bursa-Gemlik'de doğdu. Bursa Anadolu Lisesi'nden sonra Hacettepe Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra  Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi bölümünde asistan oldu.

2001'de kendi saç ekimi kliniğini kurdu ve aynı zamanda Avrupa'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çok sayıda konferans ve seminere katıldı. 2004 yılında kendi özel FUE sistemini geliştirdi. Ek olarak, İspanya, İtalya, Malezya ve Hindistan gibi birçok uluslararası kongre ve çalıştayda bu tekniği anlattı.

Kendi kurduğu ASMED Cerrahi Merkezi'nde, uzman diğer altı hekimle birlikte FUE saç nakli gerçekleştiriyor

DR. KORAY ERDOĞAN
SAÇ CERRAHI- ASMED ÖZEL TIP MERKEZİ KURUCUSU, BAŞHEKİMİ VE MEDİKAL DİREKTÖRÜ

Geliştirdiği cerrahi teknikler, ameliyat aletleri, analiz cihazları ve yaptığı akademik çalışmalarla saç ekimi alanında dünyanın en yenilikçi ve iyi saç cerrahlarından biri kabul edilen Dr. Koray Erdoğan 1968 yılında Bursa-Gemlik’te doğdu. Orta öğrenimini Bursa Anadolu Lisesi’nde, tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda asistan olarak uzmanlık eğitimine başladı. Ancak kısa bir süre sonra karşılaştığı saç cerrahisi çok ilgisini çekti ve tıp alanındaki çalışmalarının yönünü tamamen değiştirmesine neden oldu. O tarihten itibaren tamamen saç cerrahisine yöneldi.

2000 yılında kendi saç ekim kliniği ASMED’i kurdu. Hemen ardından ABD ve Avrupa’da katıldığı konferans ve seminerlerde karşılaştığı yeni bir teknik olan Follicular Unit Extraction (FUE) yöntemini benimsedi ve hem Türkiye’de hem de dünyada bu tekniğin öncülerinden biri haline geldi.

2004 yılında, bugün bütün dünyada “Sequential Technique” (ardışık teknik) adıyla bilinen kendi benzersiz FUE sistemini geliştirdi. Bu tarihten itibaren yeni tekniğin gücü, forumlarda ve uluslararası yayınlarda defalarca ortaya konuldu. Ayrıca Dr. Koray Erdoğan tekniğini, İspanya, İtalya, ABD, Belçika ve Hindistan gibi pek çok ülkede gerçekleşen uluslararası kongre ve workshop’larda sunarak, bu konuda sayısız eğitim verdi.
Bu tekniğe göre, ameliyat sırasında, tekil saç folikülleri çok ince punch’lar kullanılarak verici alandan çıkarılıyor. Daha sonra nitelikleri kontrol ediliyor ve hemen ardından kafa derisine en az zararı verecek şekilde alıcı (kelleşen) bölgede açılan mikro ölçekli kanallara yerleştiriliyor. Bu teknik sayesinde hem greftlerin verici alandan alıcı alana transfer edilme süresi kısalıyor hem de greftlerin bütünlüğü korunuyor.

Dr. Erdoğan “Sequential Technique”in ardından da saç ekimi alanındaki öncü rolünü sürdürdü. Hastanın donör bölgesindeki saçlara zarar vermeden ve tüketmeden, homojen ve doğal görünümlü saç ekimi uygulamak için optimum folikül sayısını hesaplamak amacıyla bulduğu “Coverage Value Calculation” yöntemi ile alanında bir kez daha çığır açıcı bir yeniliğe imza attı.

Dr. Erdoğan bu süreçte, operasyonlarda  kullanılan tıbbi alet ve ekipmanları tasarlamasıyla da öne çıktı. Saç ekimi operasyonlarında kullandığı puch’ları kendisi dizayn eden Erdoğan, özellikle 2016’da yarattığı iki yenilikle adından bir kez daha büyük harflerle söz ettirdi. “Coverage Value” hesaplamalarında yararlanılmak üzere yarattığı “Graft Calculator” ile saç ekimi aşamasında kullanılmak üzere tasarladığı ameliyat aleti  “KEEP- Koray Erdoğan Embedding Placer”, dünyaca ünlü saç cerrahlarının büyük beğenisini topladı. İki ürün piyasaya çıktığı günden bu yana başta Avrupa, ABD ve Kanada olmak üzere dünyadaki pek çok klinikten yoğun talep görüyor. Ayrıca “Graft Calculator” uygulaması Apple Store’lardan indiriliyor.

Dr. Erdoğan’ın en son yeniliği ise ameliyattan önce kafa yüzeyini tarayarak hem donör alanın hem ekim alanının kesin değerlendirmesini yapan, ameliyattan sonra da saç ekimi işlemiyle ilgili tüm sonuçları kesin biçimde veren saç analiz robotu; KE-Bot.

Dr. Erdoğan, uzun yıllardır yürüttüğü bilimsel çalışmalarıyla da uluslararası saç ekimi camiasında öncü rolünü sürdürüyor. 2015 yılında bizzat ev sahipliğini üstlenerek İstanbul’da düzenlediği ve 48 ülkeden 250’nin üzerinde katılımcının geldiği  3. Akdeniz FUE Workshop’ı saç ekimi alanındaki en büyük çalıştay olarak kayıtlara geçti.  Üç gün süren workshop’ta, Dr. Koray Erdoğan, kendisiyle birlikte dünyanın en iyi saç cerrahları olarak gösterilen Dr. John P. Cole, Dr. Jean M. Devroye, Dr. Bijan Feriduni, Dr. Alex Ginzburg, Dr. James A. Harris, Dr. Jose Lorenzo, Dr. Emorane Lupanzula, Dr. Hussain Rahal, Dr. Robert H. True ve Dr Jerry Wong ile son teknikler üzerine ortak çalışmalar gerçekleştirdi.

Bu workshop’ın olumlu sonuçlarının etkisiyle 2016 yılında, aralarında Dr. Ron Shapiro, Dr. Jerry Wong, Dr. Hussain Rahal ve Dr. Bijan Feriduni’nin de yer aldığı uluslararası saç ekim camiasının otoriteleriyle birlikte World FUE Institute’u kurdu ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2018 yılında ise World FUE Institute’un başkanlığına seçildi.

Dr. Erdoğan’ın bilimsel çalışmaları, yer aldıkları çeşitli akademik tıp yayınlarından da takip edilebilir. Son üç makalesini 2018 yılında Springer Publications tarafından yayımlanan “Practical Aspects of Hair Transplantation in Asians” kitabında bulabilirsiniz.

Uluslararası çalışmalarının yanı sıra Dr. Erdoğan bugün, sadece FUE saç ekimi tekniğini uyguladığı kliniği ASMED Özel Tıp Merkezi’nde, kendi alanlarında uzman hekimlerle beraber çalışıyor.

ÜYELİKLERİ
ESHRS European Society of Hair Restoration Surgery’de 2005 yılından bu yana üye.
ISHR Italian Society of Hair Restoration’da 2010 yılından bu yana katılımcı olarak yer alıyor.
IAHRS International Alliance of Hair Restoration Surgeons’da 2013 yılından bu yana üye.
2015 yılında kurucuları arasında yer aldığı ve iki yıl başkan yardımcılığını yürüttüğü WFI World FUE Institute’un Başkanı.

ÖDÜLLERİ

Excellence in Hair Restoration Award 2014

KATILDIĞI ULUSLARARASI KONGRELER
2004 • “Foliküler Ünite Ekstraksiyonu” ve “Single Strip Tekniği” ile Saç Ekiminde Yeni Teknikler Semineri. İstanbul, Türkiye.
2004 • La Dermotonie formasyon eğitimi,
2005 • FUT & FUE Metotları ve Geliştirilmiş Saç Ekimi Workshop’ı. İstanbul, Türkiye.
2008 • ISHRS Geliştirilmiş İnternet Tabanlı Seminer: Komplikasyonlar (İnternet Konferansı).
2008 • ISHRS 14. Yıllık Canlı Cerrahi Workshop’ı. Orlando (FL), ABD.
2009 • ISHRS 17. Yıllık Bilimsel Toplantı. Amsterdam, Hollanda.
2010 • ISHR 13. Uluslararası Kongre. Capri, İtalya.
2010 • ISHRS 18. Yıllık Bilimsel Toplantı. Boston (MA), ABD.
2010 • ISHR Italian Society For Hair Restoration Workshop’ı. 
2010 • Ennio Orsini Saç Pigmentasyonu Eğitimi. Aragona, İtalya.
2011 • ISDS Dermatolojik Cerrahi Kongresi. Venedik, İtalya.
2011 • ISHRS Bölgesel Canlı Cerrahi Workshop’ı. İstanbul, Türkiye.
2011 • HAIRCON 3. Yıllık Konferansı (Association of Hair Restoration Surgeons India). Mumbai, Hindistan.
2012 • 2. Uluslararası Avrupa FUE Toplantısı.
2012 • ISHRS 20. Yıllık Bilimsel Toplantı. Paradise Island, Bahamalar.
2013 • 2. Akdeniz FUE Workshop’ı. Madrid, İspanya. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2013 • ISHRS 21. Yıllık Bilimsel Toplantı. San Francisco (CA), ABD. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2014 • ISHRS Avrupa Saç Ekimi Workshop’ı. Brüksel, Belçika. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2014 • ISHR 15. Uluslararası Kongre. Siracusa, İtalya. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2014 • ISHRS 22. Yıllık Bilimsel Toplantı. Kuala Lumpur, Malezya. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2015 • 3. Akdeniz FUE Workshop’ı. İstanbul, Türkiye. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2016 • Italian Society of Hair Science (SITRI)’ın 20. Yıllık Toplantısı. Floransa, İtalya. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2016 • 1. Uluslararası World FUE Institute Workshop’ı. Kanarya Adaları, İspanya. (Öğretim üyesi olarak katıldı)
2017 • 2. Uluslararası World FUE Institute Workshop’ı. Atina, Yunanistan. (Bilimsel Direktörlüğünü yaptı.)
2018• 3. Uluslararası World FUE Institute Workshop’ı. Lizbon, Portekiz.

Canimo

• Sr. Member
Ynt: DR. KORAY ERDOĞAN KİMDİR
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2018, 01:34:23 »
hintel saç analiz robotu keBOt ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin bu sanırım koray erdoğanın yeni bulduğu bir şey hakkında fazla bir şey bulamadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2018, 01:39:18 »
hintel saç analiz robotu keBOt ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin bu sanırım koray erdoğanın yeni bulduğu bir şey hakkında fazla bir şey bulamadım.

bende tam olarak bilmiyorum ama Mantık olarak scaner yani kısaca Tarayıcı donör bölgesini tararıyor sanırım
Global Moderator

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2018, 14:54:15 »
Vay be koray erdoğan hemşehrimmiş  :D zaten çıksa çıksa bizim ordan çıkardı .bende diyordum beni çeken bir şey var bu doktorda  :D
Dünyada saç ekiminin  kitabını yazmış hemşehrim helal olsun.hakkında başka neler var bakalım dahada varsa yaz moderatör bey ihtiyaç var .

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2019, 17:54:33 »
Koray erdoğan hakkında yapılmış bir haber,

Türkiye’nin  en tanınmış saç ekim uzmanı olan Koray Erdoğan .  dünyanın bir çok ülkesinden insanlar saç ekimi yaptırmak için Asmed Hair Center Koray Erdoğan‘a gitmektedirler. Saç ekimi konusunda dünyadaki en başarılı doktorların başında gelir kendisi.  Saç çizgisinin belirlenmesi ,anestezi iğneleri, saç köklerinin alınması ve saç köklerinin nakli aşamalarının hepsini kendisi ve hemşire ekibi ile birlikte yapmaktadır. Koray Erdoğan saç ekimi konusunda çok fazla talep nedeniyle saç ekimi yaptırmak için randevu almak şart.  Tek seansta 5.000 üzeri Greft saç ekimi yapan ilk doktordur. Dr. Koray Erdoğan’ın Türk müşteri sayısı %10 civarındadır. Geri kalanı Yabancı Hastalardan oluşmaktadır. Asmed Hair Center Koray Erdoğan randevu aldıktan sonra saç ekimi işlemine uygun iseniz ortalama 6-7 ay sonra sıra gelmektedir.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Kimdir?
 Dr. Koray Erdoğan ; 1968 Bursa Gemlik Doğumlu. Hacettepe Tıp Fakültesinden mezun. İlk Görev yeri Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi. 2001 yılında kendi ASMED Saç Ekim Merkezini kurdu. Avrupa , Amerika ve Dünyanın bir çok bölgesinde konferans ve seminerlere katıldı.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Saç ekimi Süreci
Asmed Hair Center Koray Erdoğan’da saç ektirmeye karar verdiniz. Öncelikle ilk aşama randevu almanız . Ortalama 1 hafta içerisinde size randevu verilmekte. Randevu gününüzde direk olarak Dr. Koray Erdoğan ile görüşüyorsunuz. Saç yapınızı ,saç teli karakterinizi inceliyor. Saç ekimine uygun iseniz size ortalama 5 ile 7 ay arasında bir gün veriliyor. Koray Erdoğan’ın genellikle ilk 5-6 ayı maalesef dolu olmakta. Daha sonrasında randevu günü geldiğinde sabah Asmed Hair Center ‘ın yolunu tutuyorsunuz.

İlk gittiğinizde bol bol kafanızın ve saçlarınızın resimleri çekiliyor. Tamamen teknoloji kullanılıyor ve Bilgisayar programları sayesinde saç köklerinizin yakınlığı kalitesi ölçülüyor. Daha sonrasında Koray Erdoğan tarafından saç çizginiz belirleniyor. Bu işlemden sonra sizi traş odasına alarak saçlarınızı 1 numaraya vuruluyor. Daha sonra bu halinizin de bir kaç resmi çekiliyor. Daha sonra saç ekimi işlemi için odaya alınıyorsunuz. Anestezi işleminden sonra saç kökleri alınıyor ve sonrasında saç ekimi işleminiz bitiyor.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Yorumları
Dr. Koray Erdoğan için internetten derlediğimiz yorumlara gelirsek kesinlikle kötü yorum bulamadık. Kendisi hakkında tek kötü olabilecek yorum fiyatlarının diğer saç ekimi fiyatlarından biraz daha yüksek olması. Fakat saç ekimi konusunda Türk ve Yabancı hastalar kesinlikle çok memnun ayrılmışlar. Çok fazla Türk hastası olmadığından dolayı yabancı hastalarında yorumlarını inceledik fakat hiçbir kötü yorum bulamadık. Ayrıca donör bölgesinde çok iyi alım yaptığı ve daha sonrasında ense ve kulak üstü belgelerinde hiç iz kalmadığı konusunda bir çok olumlu yorum bulunmakta.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2019, 18:29:36 Gönderen: sacekimibilgisi »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2019, 12:36:48 »
Güzel haber doğru araştırma yapmışlar  yalnız.. “Tek seansta 5.000 üzeri Greft saç ekimi yapan ilk  doktordur.” Şeklinde yazmışlar : 2 güne böler Koray erdoğan genelde saç ekimi operasyonlarını 3500 grefti geçen her hastasının saç ekimini 2 gün de tamamlar Tek seansta kesinlikle yüksek sayı almaz.

tabi ilk yapan doktor olarak ise eskiden ilk yapan koray hoca olabılır bu sayıda
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 16:53:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2019, 17:25:13 »
koray erdoğan fiyatı henüz aynımı? en son bir doktordan behsediliyordu fiyatı indirimli olacak vs gibi konuşuluyordu o fiyat konusu ne oldu acaba .

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2019, 21:51:50 »
Bizim forumdan araştırıp yapmışlardır bu haberi😂

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2019, 00:00:57 »
koray erdoğan fiyatı henüz aynımı? en son bir doktordan behsediliyordu fiyatı indirimli olacak vs gibi konuşuluyordu o fiyat konusu ne oldu acaba .

Koray erdoğan'ın fiyatı 2,5 euro ve fiyatı değişmiyor .türk olsun yabancı olsun herkese aynı fiyattan saç ekimi yapıyor.
İndirimli yanında ekim yapan doktor sanırım fiyatı 1,75 euroydu.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2019, 18:33:07 »
KORAY ERDOĞAN KİMDİR: reistir :D

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2020, 13:49:24 »
Koray Hocanın  saçları dikkatimi çekti, hep aynı tarz ekim yapılmış gibi. Bilgisi olan var mı?
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2020, 16:50:56 »
Koray Hocanın  saçları dikkatimi çekti, hep aynı tarz ekim yapılmış gibi. Bilgisi olan var mı?

Kendi saçları
Global Moderator

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2020, 19:00:36 »
Hintell'in dediği gibi ekim değil kendi saçları ekleme yapayım hatta bir videoda 10 yıldır finasterid kullandığını söylemişti, internette bir kaç yerde de eski fotoğraflarını görmüştüm Koray Hocanın saçları baya zayıf duruyormuş eskiden.

wonderdi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2020, 09:19:01 »
Merhaba, ben günlerdir Koray Bey'in işyerini arayarak danışmanlarla iletişim kuruyorum. Bana her aradığımda mail göndereceklerini ve benim de gerekli bilgileri dönmemi istiyorlar. Fakat bir türlü o ilk mail tarafıma gönderilmiyor. Her defasında bir hata olduğunu belirtip tekrar mail bilgim alınıyor yine gönderilmiyor.
Ben kendisini malum işini hakkıyla yaptıklarını düşündüğüm için tercih etmek istedim fakat henüz başlangıç aşamasında böyle ilgisizlikle karşılaşmam beni kendilerinden soğuttu ve başka alternatiflere yöneltti. Siteye üye olma sebebim de bu konuyu dile getirmek içindi çünkü beni biraz üzdü.
Herkese iyi günler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2020, 10:57:40 »
Merhaba, ben günlerdir Koray Bey'in işyerini arayarak danışmanlarla iletişim kuruyorum. Bana her aradığımda mail göndereceklerini ve benim de gerekli bilgileri dönmemi istiyorlar. Fakat bir türlü o ilk mail tarafıma gönderilmiyor. Her defasında bir hata olduğunu belirtip tekrar mail bilgim alınıyor yine gönderilmiyor.
Ben kendisini malum işini hakkıyla yaptıklarını düşündüğüm için tercih etmek istedim fakat henüz başlangıç aşamasında böyle ilgisizlikle karşılaşmam beni kendilerinden soğuttu ve başka alternatiflere yöneltti. Siteye üye olma sebebim de bu konuyu dile getirmek içindi çünkü beni biraz üzdü.
Herkese iyi günler.

Mail spam klasörüne baktınız mı?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram