Saçlarım oldukça seyrelmişti. Yıllardır bu konuyu araştırıyordum. Bu süreçte topic, protez saç gibi yöntemler de denedim. Forumda birçok arkadaşın protez seçeneğine eğilimi olduğunu da görüyorum, bir yıl kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. İnsanın psikolojisini alt üst den-bir şey. Bu forum sayesinde birçok sac ekim merkezi tanıdım. Birçok sonucu inceleme fırsatım oldu. Bu sebeple öncelikle herkese teşekkür ederim.
Ben de size destek verebilmek amacıyla süreci elimden geldiği kadar paylaşacağım. Sac ektirdiğim merkezden bahsedecek olursam öncelikle size hayal satmadiklarini soyleyebilirim. Donörünüze, sac yapınıza, sac çizginize, acilmalariniza bakıp şartları değerlendiriyorlar ve sizin için yapılabilecek en iyi ve en gerçekci isi yapıyorlar. Sürece gelecek olursam birinci gün kan alımı ve bazı testler yapıldı. Daha sonra sac trasim yapıldı. Ilk seans için anestezi yapildiktan sonra 2-3 saat alım işlemi ve daha sonra ögleye kadar ekim işlemi yapıldı. Öğleden sonra tekrar alım işlemi ve tekrar ekim işlemi yapıldı. Ikinci gunde islemler aynen bu şekilde devam etti. İlgi ve alaka konusunda benimle her konuda sıkı iletisimdeydiler. Samimî sıcak ve mukemmelliyetci bir ekipti. Sac ortalamam 2.6 ydi. 3 lü greftler çoğunluktaydı. Bundan sonrası benim bunyeme bağlı. Umarım bir sıkıntıyla karşılaşmadan süreci tamamlarım. Şu an ekim bitişinden sonraki 5. Gunumdeyim. Fotoğrafları paylaşıyorum.