Siz sac ektirecek insanlara boyle mi yardimci oluyorsunuz merkez odakli oldugumu yaziyorsunuz diyelimki boyle ne bunda ne var siz inanmak icin size tavsiyem adi gecen merkezi ziyaret edip gercek sac ekimlerini gormenizi isterim bu merkez ayrica reklam yapmaya ihtiyaci yok sanirim siz kaldirin ben ve benim gibi ihtiyaci olan yerleri tavsiye etmeye de devam edin
forumdaki konuları incelediysen ve forumu takip eden biri isen konuların nasıl olduğunu nasıl başladığını bılırsın bak bakalım kım gelıp burda 5 aylık 7 aylık sonuc paylaşmış ve ınsanlar nasıl konu açıp yardımcı oluyor???
yardımcı olmana karşı degilim her ekım başarılı sonuçlar alır ve bunları göstermek ister ben size orda ekım yaptırmadınız demedım iyi sonuç alınca paylaşmak yardımcı olmak degildir. sizin ekımınızı baz alıp gidip bu sekılde sonuçlar almayan ınsanlar olursa ki olucaktır ozaman yardımcı olmuş sayılmıyor kötülük etmiş oluyorsunuz.
o yuzden forumda her ekım paylaşımı operasyon tarıhı ıle başlar sizde bır hasta olarak eger öyle iseniz dogrusununda bu oldugunu savunmanız gerekirdir