Gönderen Konu: Saç Ekimi Öneri ve Bilgi  (Okunma sayısı 3503 defa)

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Öneri ve Bilgi
« : 09 Ağustos 2018, 17:44:14 »
Herkese Merhaba,

Forumu bir süredir takip ediyorum. Burada tecrübeli ve bilgi sahibi olan olmayan hocalarıma danışacağım bir kaç şey olacak  :)

21 yaşındayım öz çizgim bozuldu. Taramakta yanları kapatmakta sıkıntı çekmeye başladım. Keza küçükken de alnım açıktı fakat bir de sivilce için kullandığım ilaç (roacutane, aknegen), fön ve düzleştirici saçlarımın yıpranmasına ve önlerden biraz açılmasına sebep oldu.

Saçlarımın durumu ?
Önlere Kaç greft ekim yapılabileceği(önemli)(alnım zaten açık doğal olsun istiyorum) ?
Bana yakın olan il Ankarada ekim yaptırabileceğim yer tavsiyesi ?
Saçlarımı güçlendirmek için ne kullanabileceğimi ? 

Bu konular hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum. Hintell hocam sizden de bekliyorum  :)

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Öneri ve Bilgi
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2018, 18:00:02 »
saçların ekim için uygun değil. çünkü yeterince saçın var. fotolardan gördüğüm kadarıyla ön çizgin kötü durmuyor. daha çok gençsin bu yaşta bu saça ekim yaptırma. ilerleyen yaşlarda ihtiyaç olursa ekim düşünürsün. şimdilik öncelik vitamin değerlerini kontrol ettir demir b12 çinko vs. ona istinaden vitamin takviyesi kullanabilirsin. saçların böyle gayet güzel çok fazla düşünüp stres yapıp daha çok yıpratma hem kendini hem saçlarını.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2018, 18:13:05 »
saçların ekim için uygun değil. çünkü yeterince saçın var. fotolardan gördüğüm kadarıyla ön çizgin kötü durmuyor. daha çok gençsin bu yaşta bu saça ekim yaptırma. ilerleyen yaşlarda ihtiyaç olursa ekim düşünürsün. şimdilik öncelik vitamin değerlerini kontrol ettir demir b12 çinko vs. ona istinaden vitamin takviyesi kullanabilirsin. saçların böyle gayet güzel çok fazla düşünüp stres yapıp daha çok yıpratma hem kendini hem saçlarını.

Teşekkür ederim hocam ama gerçekten ön çizgim bozuldu dikerken şekil verirken çok zorlanıyorum alnım çok açık görünüyor. Ben zaten ön ve özellikle yan taraflara  birazcık ektirme düşüncesindeyim 1000 greft yeterli olur sanırım. Böylelikle donör de zorlanmaz. Açıkçası bu yaşlar saçlar olmazsa olmaz dönemler diye düşünüyorum  :)

Saçlarımı elimle kaldırıp attım sanırım burda açıklığım daha çok belli olacaktır..
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2018, 18:24:03 Gönderen: Splendor »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2018, 19:46:22 »

+1

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2018, 20:08:51 »
+1

Teşekkürler hocam dediğim gibi ön tarafa küçük bir ekim yaptırmak istiyorum ilk başta burdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim  :) bakalım ne gibi yorumlar gelecek

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2018, 23:27:54 »
Yorum yazıp öneri verecek yok mu acaba  :-\

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2018, 23:46:30 »
Yaşın çok genç. Şu anda ön hatta ekim yaptırman halinde iyi bir sonuç alınır. 1200-1300 greftlik bir operasyon istediğin saç çizgisi için yeterli olur. Ancak dökülme hızla devam edecektir. İlerleyen 3-4 sene içerisinde ekim yapılan ön bölgenin arkasında kalan kısımlarda dökülme devam edeceğinden kötü bir görüntü oluşacaktır. Varolan saçları korumak için finasteride kullanmak gerekir ancak 21 yaşında birinin kullanması tavsiye edilmiyor. Bu nedenle ekim yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu haliyle de saçların güzel görünüyor.
The World is Yours

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2018, 00:01:02 »
Ankara konusunda şartlandırdıysan kendini Muttalip kesere git .kaya nickli arkadaşın konusuna bak açıklığınız benzer onunla  bir konuş eminim yardımcı olacaktır.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2018, 00:08:44 »
Yaşın çok genç. Şu anda ön hatta ekim yaptırman halinde iyi bir sonuç alınır. 1200-1300 greftlik bir operasyon istediğin saç çizgisi için yeterli olur. Ancak dökülme hızla devam edecektir. İlerleyen 3-4 sene içerisinde ekim yapılan ön bölgenin arkasında kalan kısımlarda dökülme devam edeceğinden kötü bir görüntü oluşacaktır. Varolan saçları korumak için finasteride kullanmak gerekir ancak 21 yaşında birinin kullanması tavsiye edilmiyor. Bu nedenle ekim yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu haliyle de saçların güzel görünüyor.

Teşekkürler hocam yorumunuz için saçlarımın çok ciddi oranda döküldüğü söylenemez dediğim gibi bu seviyelere gelmesinin nedeni yan etkileri berbat olan sivilce ilacı roacutane(aknegen) yüzünden oldu. Alnım zaten açıktı benim doğal bir görüntü istiyorum ön çizgi sanırım dediğiniz civarlarda olur.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2018, 00:09:13 »
Ankara konusunda şartlandırdıysan kendini Muttalip kesere git .kaya nickli arkadaşın konusuna bak açıklığınız benzer onunla  bir konuş eminim yardımcı olacaktır.

Teşekkürler hocam.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2018, 20:45:25 »
Güncel.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2018, 00:23:33 »
Aile de genetik saç dökülme durumu nasıl?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2018, 02:21:14 »
Hocam saç dökülmesi olduğu söylenemez ailemde kel birine rastlamadım hiç ama ilerleyen yaşlarda illaki seyrelmeler oluyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2018, 13:06:21 »
Hocam saç dökülmesi olduğu söylenemez ailemde kel birine rastlamadım hiç ama ilerleyen yaşlarda illaki seyrelmeler oluyor.

O zaman bir dermatoloğa gidip saçınızın mevcut durumunu öğrenin, eğer genetik bir dökülme yoksa zaten size medikal tedavi önerecektir. Ön hat çizgisi psikolojinizi çok bozuyorsa Ankara'da Muttalip Keser var (ben Ankara için saç ekimi tercih etsem mutlaka Keser hocayı tercih ederdim) fotoğraflarınızı mail olarak atabilirsiniz. Yaşınız çok genç eğer çok ciddi bir psikolojiye girmediyseniz ben kesinlikle saç ekimi yaptırmayın derim. Ama psikolojik olarak sürekli aklınıza giriyorsa ufak bir saç ekimi ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2018, 17:51:47 »
O zaman bir dermatoloğa gidip saçınızın mevcut durumunu öğrenin, eğer genetik bir dökülme yoksa zaten size medikal tedavi önerecektir. Ön hat çizgisi psikolojinizi çok bozuyorsa Ankara'da Muttalip Keser var (ben Ankara için saç ekimi tercih etsem mutlaka Keser hocayı tercih ederdim) fotoğraflarınızı mail olarak atabilirsiniz. Yaşınız çok genç eğer çok ciddi bir psikolojiye girmediyseniz ben kesinlikle saç ekimi yaptırmayın derim. Ama psikolojik olarak sürekli aklınıza giriyorsa ufak bir saç ekimi ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Hocam çoo teşekkür ederim yorumunuz için :)

Facebook Twitter Instagram