Saç Ekimi Sonuçları
kardeş aynı benim saç dökülmem de böyle.bende hisar estemylıfe a gitmeyi düşünüyorum ekim-kasım gibi.gidene kadar da xpecia tablet kullanmayı düşünüyorum.mevcut saçları kuvvetlendirmesi için.size böyle bi tavsiyede bulundular mı esteword de?
hangi şubesinde yaptırdın ve kim yaptığını hatırlıyor musun ekibindekileri ?biraz az kök ekilmiş gibi geldi bana bir de sanki kökleri aldıkları uçlar biraz büyük mü ne ? siz ne dersiniz
Şakaklar gümbür gümbür geliyor. Zaten sen açık alınlı biri olduğun için geriden ektirmişsin ve bence gayet hoş olmuş doğallık açısından. Dediğin gibi vertex daha geç gelişen hatta en geç gelişen bölge. O sebeple vertexin son hali 15 ayı bulabilir. Sabretmen lazım. 15 ay sonra bence gayet hoş bir saç ortaya çıkacak. Zaten donör bölgen gayet sağlam 2. hatta 3. bir ekim için bile müsait.
merhabe son durum nasıl foto atabilirmsn bende esteword ektirmeyi planlıyorum vertex bölgen ne alemde
Arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bende Esteworld ' de saç ektirmeye kara verdim.Aslında tepe bölgesi hariç durum beni çokta rahatsız etmiyordu, fakat uzun süreli bir izne ayrılacağım için kimsenin anlamayacağını düşünerek bu işe karar verdim ve bugün ekim yaptırdım.Doktor ilk etapta ön çizgiyi daha önden çizdi, fakat ben çocukluktan beri alnım açık olduğu için ve doğallığı bozmamak adına bu şekilde biraz daha geriden ektirmek istedim.Burada amacım, bu işi düşünen arkadaşların varsa sorularını yanıtlamak ve örnek teşkil etmek.Çünkü bende araştırma sırasında çok fazla bilgiye ihtiyaç duymuştum.Operasyon sabah 9 da başladı, 1 saat öğle yemeği ile 15:00'da sona erdi.Umarım herşey doğal ve sağlıklı olur.İyi akşamlar
Alıntı yapılan: undesigned - 14 Mart 2016, 21:02:08Arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bende Esteworld ' de saç ektirmeye kara verdim.Aslında tepe bölgesi hariç durum beni çokta rahatsız etmiyordu, fakat uzun süreli bir izne ayrılacağım için kimsenin anlamayacağını düşünerek bu işe karar verdim ve bugün ekim yaptırdım.Doktor ilk etapta ön çizgiyi daha önden çizdi, fakat ben çocukluktan beri alnım açık olduğu için ve doğallığı bozmamak adına bu şekilde biraz daha geriden ektirmek istedim.Burada amacım, bu işi düşünen arkadaşların varsa sorularını yanıtlamak ve örnek teşkil etmek.Çünkü bende araştırma sırasında çok fazla bilgiye ihtiyaç duymuştum.Operasyon sabah 9 da başladı, 1 saat öğle yemeği ile 15:00'da sona erdi.Umarım herşey doğal ve sağlıklı olur.İyi akşamlarArkadasim hayirli olsun. Hangi doktora yaptirdin esteworld de