Birkaç poz daha...
Tepedeki (vertex) açıklık için, 1 sene geçtikten sonra bir ekim daha yaparız demişti doktor (5-6 ay daha var).
Operasyon sonrası çok kızarıklık oldu, 5'inci aya kadar da devam etti, doktorun önerdiği krem ve losyonlarla
kızarıklık bayağı azaldı.
Yaşım 47 oldu bu arada
, saçlarım da biraz ince o yüzden belki beklentilerimi düşük tutuyorum ama genel olarak saç ekimi yaptırmaktan memnunum.
Ön saç çizgisinin biraz yukarıda olduğuna dair bir iki yorum aldım çevremden (ben de şüpheye düştüm biraz), bir de tabi herşey tek bir operasyonda hallolsaydi daha mutlu olurdum sanki, ama bu iki konuda İlker Bey'in söylediklerine güvendim. Neticede saçların açısını ve doğal görünümlü dağılımı iyi bir şekilde ayarlandığıni düşünüyorum. Ayrıca sağolsun ne zaman bir sorum olsa kendisi bizzat cevapladı, almam gereken ilaçlar vb yönlendirdi. Bu ekim için 2018 Ağustos'ta 10.000 TL ödemiştim, başlangıçta 3500 greft diye planlanmıştı ama operasyonda 4150 greft ekebildik dediler. Ikinci ekimi aynı doktora mi yaptırayım, yoksa DHI kalem yöntemi uygulayan bir doktora mı henüz bir karar vermedim.
Umarım ekim düşünen arkadaşlara yazdıklarımin ve resimlerin bir faydası olmuştur, bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların da görüş ve yorumlarını almak isterim.