Merhaba arkadaşlar,
Forumda açmış olduğumuz ekim konularının karışık olmaması ve faydalı olabilmesi adına başlıklara ve konuların açıldığı bölümlere dikkat etmenizi rica ediyorum.
Saç ekim sonuçlarını paylaşmak isteyenler;
-Tarih
-Ekim Merkezi İsmi
-Greft miktarı
Bu bilgileri vererek konusunu açıp, paylaşımlarını yapabilir.
Ekim sürecini hiçbir şekilde paylaşmayıp, direkt olarak konu açıp sonuçlarını koyanlar ve ekim merkezlerini övücü mesajlar yazanların konuları direkt olarak silinir ve içerik durumuna göre üyeliği sonlandırılır.
Ayrıca Saç Ekim Sonuçları başlığına çok fazla soru konusu açılıyor. Saç ekim sonuçları başlığı sadece ekim sonuçları ile ilgilidir.
Soru sormak amacıyla açtığınız konular , Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler bölümüne taşınıyor..Yani açtığınız konunuzu açtığınız yerde bulamıyorsanız ilgili başlığa taşınmış demektir..
Fotoğraf eklemek için ekte de görmüş olduğunuz, yorum kısmının hemen altında bulunan ekler ve diğer seçenekler kısmına tıklayarak, dosya ekle diyip, fotoğrafınızı seçip, kolaylıkla yükleyebilirsiniz.
önemli not: prope-cia pros-car kelimesi sitemiz üzerinden bizden bağımsız olarak sansürlenmektedir,gördüğünüz gibi sansürlenmemesi için araya tire işareti koydum,sizlerde bu şekilde yazabilirsiniz,bunun dışında direk ilacın ismini yazdığınız zaman mesajınız gönderilmeyip forbidden hatası alırsınız,sanırım sitedeki bu hata iletisi pro-pecia ile ilgili alınan dosya paylaşım kısıtlamasından kaynaklı gibi gözüküyor,en azından server bu şekilde yorumluyor,elimizde olmayan bu sebepten dolayı kusura bakmayın arkadaşlar...
Forumun düzenli ve faydalı kullanımı için, bu tür durumlara dikkat etmenizi rica ediyorum.
İyi forumlar...