Gönderen Konu: ArenaMed - Serkan Aydin 4.500 Greft (15.08.2018)  (Okunma sayısı 12683 defa)

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ArenaMed - Serkan Aydin 4.500 Greft (15.08.2018)
« Yanıtla #15 : 08 Ağustos 2018, 20:07:17 »
Hayırlısı olsun inş. çok güzel sonuçlanır. ekim öncesi merkezle dönör konusunu açık açık konuşmanı tavsiye ederim. Gerekirse greft sayısını düşürsünler. konuları incelediysen 10 ekimden 8 ekim 5-6 ay ciddi sıkıntılar yaşamış arkadaşlar, hatta konusunu paylaşmış, ekim sonrasında donör bölgesine kapansın diye sakaldan ekim yaptıranları olduğunu görmüşsündür. naçizane tavsiyem, sonradan keşke dememen için ekim öncesi konuşman ki aksi halde 5-6 ay sıkıntılı donörle dolaşmanın zorluğunu yaşamış arkadaşlar yorumlayacaklardır. İnş. allah kalbine göre verir ve mutlu olursun.

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2018, 08:18:15 »
Günaydın Arkadaşlar,

ArenaMed’in Ataşehirdeki merkezi Estethica’ya geldim. Randevum 09:00 da.
Operasyon sonrasında da sizleri bilgilendireceğim.

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ağustos 2018, 21:22:58 »
Merhaba Arkadaşlar,

11:00 gibi başlayan saç ekim işlemi derimin sert olması nedeniyle donör alma işlemi uzadığından ancak 20:30 gibi sona erdi.

Öncelikle o kadar yorum okudum kimse lokal anestezi denen şeyin bu kadar acı verdiğinden bahsetmemişti. Acıya dayanıklı bir insan olmama rağmen dsyanmakta çok zorlandım. Hayatımda bugüne kadar yaşadığım en acılı işlemdi. Lokal anestezi faslı bittikten sonrası nispeten kolay ama hareketsiz saatlerce yüzüstü, sırtüstü yatmak tam bir eziyete dönüşüyor.

Çok şükür bitti ve atlattım. Şimdi ekilen alanı titizlikle koruma dönemi başladı.
Normalde yüzüstü yatan biriyim nasıl uyuyacapım onu düşünüyorum. Sağa sola dönmemek ves yüzüstü yatmamak gerekiyormuş.
Ayrıca kafaya enjekte edilen bir sıvı var onun yüzüme doğru kaymaması için kafamı uzun süre öne eğmemeliymişim.

ArenaMed’den bahsedecek olursak ufak tefek armatörlükler dışında sorunsuz geçti diyebilirim.
Amatörlük dediğimde 5 hasta çağırmışlar bugüne herkese 09:00 demişler. Eski usül bankada sıra kapma yarışı gibi gelenin öne geçme çabası vardı. Bir düzenleme yapmayı düşünmemişler.

Yarın yıkamadan sonra fotoğrafları paylaşacağım çünkü baya kanlı kafamın arkası. Net anlaşılmıyor donör durumu.

RaistLin

• Yeni üye
  • *
  • Fluctuat Nec Mergitur
« Yanıtla #18 : 15 Ağustos 2018, 21:38:25 »
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

Ben de 11 Ağustos'ta Arenamed'e yaptırmıştım ancak ben Ataşehir'de bulunan yerlerinden taşındıklarını biliyorum, daha doğrusu muayeneye Ataşehir'e gitmiştim 5-6 ay önce ancak operasyon için Göztepe'de bulunan Özel Fors Polikliniği'ne gittim.

Operasyon sırasında da Ataşehir'deki yerlerinden çıktıklarını söylemişlerdi. Kanallarımı da bizzat Serkan Bey açmaya geldi hatta polikliniğe.

Sizin nasıl Esthetica'da yapıldı anlayamadım. Tekrar hayırlı olsun.

Bu arada dediğiniz gibi lokal anestezi bence de çok sıkıntılı bir süreç. Bir iğne yapıyorlar ama sanki dört beş yerden birden aynı anda iğne sokuyorlar gibiydi. Hatta bu nasıl oluyor ya kaç tane iğne sokuyosunuz öyle aynı anda dedim, güldüler :) Meğer verdikleri ilaç hemen sinir köküne etki ediyor ve yanlarda bulunan diğer sinir köklerine de geçiyormuş hızla bu yüzden 4-5 yerden iğne sokuluyor hissi veriyormuş.

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Ağustos 2018, 21:58:30 »
Ben ataşehir estethica’da işlem gördüm. Detay bilmiyorum bu konuda.

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

Ben de 11 Ağustos'ta Arenamed'e yaptırmıştım ancak ben Ataşehir'de bulunan yerlerinden taşındıklarını biliyorum, daha doğrusu muayeneye Ataşehir'e gitmiştim 5-6 ay önce ancak operasyon için Göztepe'de bulunan Özel Fors Polikliniği'ne gittim.

Operasyon sırasında da Ataşehir'deki yerlerinden çıktıklarını söylemişlerdi. Kanallarımı da bizzat Serkan Bey açmaya geldi hatta polikliniğe.

Sizin nasıl Esthetica'da yapıldı anlayamadım. Tekrar hayırlı olsun.

Bu arada dediğiniz gibi lokal anestezi bence de çok sıkıntılı bir süreç. Bir iğne yapıyorlar ama sanki dört beş yerden birden aynı anda iğne sokuyorlar gibiydi. Hatta bu nasıl oluyor ya kaç tane iğne sokuyosunuz öyle aynı anda dedim, güldüler :) Meğer verdikleri ilaç hemen sinir köküne etki ediyor ve yanlarda bulunan diğer sinir köklerine de geçiyormuş hızla bu yüzden 4-5 yerden iğne sokuluyor hissi veriyormuş.

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2018, 12:00:48 »
Çarşamba günü ekim gerçekleşti.
Gece tedirginlik nedeniyle uykusuz geçti. Ekim yaptıracak arkadaşlar mutlaka yolcu yastığı alsın. Yastık uyumanıza yardımcı olur. Ben pek uyuyamadım.
Ağrı yok kafamda. Genel olarak rahatım diyebilirim.
Kafamın durumunu sizlerle paylaşıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2018, 12:04:45 »
Hadi hayırlı uğurlu olsun abi inşallah güzel bir sonuç olur
Global Moderator

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2018, 12:10:47 »
Teşekkürler üstadım.

Hadi hayırlı uğurlu olsun abi inşallah güzel bir sonuç olur

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2018, 15:07:32 »
Öncelikle Hayırlı Olsun, aynı yaştayız bende 45 yaşındayım ve bugüne kadar forumda saç ekimi yaptıran kimse senin kadar samimi operasyonu anlatmamış bende aynı senin gibi acıya dayanıklıyım zannederken iğne fobim yokken bayağı acı hissettim burada herkes polyanna sanki yok ağrı yoktu yok çok rahattı gibi laflar ediyorlar deli oluyorum okurken, tamamen yalan yazıyorlar acıda var belinde ağrıyor hele ki benim gibi sigara içensen 7-8 saat sigara yok olunca sinirlerin harap oluyor, ben senden 2.5 ay önce yaptırdım şimdi dert çıkacakmı derdi haline geldi sabır sabır diyorum sadece ilaçlarını muntazaman al sana ne verdiler bilmiyorum ama ben 2 gunde bir yarım proscar hergun E vitamini ve Cinko alıyorum eski saçlarım ilaçlardan dolayı çok sertleşti tavsiyem verilen ilaçları mutlaka kullan ben 1.5 ay daha kullanip bırakacağım fazla da bağımlısı olmak istemiyorum senin şansın eski saçların benden fazla imiş güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum tekrar hayırlı olsun birader.

karamsar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2018, 15:08:12 »
hayırlı olsun.güzel sonuçlar alman dileğiyle..ha bir de sakın ha sakın donördeki kabukları yolma kabuklar alınmayan kıllar ile birlikte geldiğinden doku küsmesi oluyor.ayrıca kesilip ama toplanmayan greftler de heba oluyor olu belirteyim bırak ne zaman dökülür ise dökülsün.sürekli nemli tutmaya çalış..

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2018, 15:16:14 »
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
2,5 ay oldu dediniz ekim yapılan alandan saç çıkmadı mı ?
Yoksa beklentiniz ölçüsünde mi çıkmadı ?
6 ay süre öngörüyorlar moralinizi bozmayın. Umarım iyi bir sonuç elde edersiniz.

İlaç olarak:
Antibiyotik : Ciprasid 500 mg
Coraspin : 100 mg
Ağrı kesici : Parol
Precort : 16 mg

Bunları verdiler.

Öncelikle Hayırlı Olsun, aynı yaştayız bende 45 yaşındayım ve bugüne kadar forumda saç ekimi yaptıran kimse senin kadar samimi operasyonu anlatmamış bende aynı senin gibi acıya dayanıklıyım zannederken iğne fobim yokken bayağı acı hissettim burada herkes polyanna sanki yok ağrı yoktu yok çok rahattı gibi laflar ediyorlar deli oluyorum okurken, tamamen yalan yazıyorlar acıda var belinde ağrıyor hele ki benim gibi sigara içensen 7-8 saat sigara yok olunca sinirlerin harap oluyor, ben senden 2.5 ay önce yaptırdım şimdi dert çıkacakmı derdi haline geldi sabır sabır diyorum sadece ilaçlarını muntazaman al sana ne verdiler bilmiyorum ama ben 2 gunde bir yarım proscar hergun E vitamini ve Cinko alıyorum eski saçlarım ilaçlardan dolayı çok sertleşti tavsiyem verilen ilaçları mutlaka kullan ben 1.5 ay daha kullanip bırakacağım fazla da bağımlısı olmak istemiyorum senin şansın eski saçların benden fazla imiş güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum tekrar hayırlı olsun birader.
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2018, 15:24:18 Gönderen: weissewolke »

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2018, 15:17:57 »
Çok sağolun çok faydalı bir tavsiye. Ben birşey olmaz düşüncesiyle ensedeki kabukları ellemeye başlamıştım. En güzeli 15 gün kafanın hiçbir bölgesine el sürmemek sanırım.

hayırlı olsun.güzel sonuçlar alman dileğiyle..ha bir de sakın ha sakın donördeki kabukları yolma kabuklar alınmayan kıllar ile birlikte geldiğinden doku küsmesi oluyor.ayrıca kesilip ama toplanmayan greftler de heba oluyor olu belirteyim bırak ne zaman dökülür ise dökülsün.sürekli nemli tutmaya çalış..

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2018, 19:53:14 »
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
2,5 ay oldu dediniz ekim yapılan alandan saç çıkmadı mı ?
Yoksa beklentiniz ölçüsünde mi çıkmadı ?
6 ay süre öngörüyorlar moralinizi bozmayın. Umarım iyi bir sonuç elde edersiniz.

İlaç olarak:
Antibiyotik : Ciprasid 500 mg
Coraspin : 100 mg
Ağrı kesici : Parol
Precort : 16 mg

Bunları verdiler.

10.günden sonraki ilaç takvisesinide vermişlerdir yazdıkların haricinde vermedilerse sormanı tavsiye ederim, 2.5 ayda pek fena değil şu anki siyahlaşma güzel ama 1 veya 1.5 aya daha net birşeyler söyleyebilirim bende foruma konu açacağım ama netice nasıl olacak bakmam lazım acele etmek istemiyorum birde çok nszara gelirim yıldızım düşük ondan da çekiniyorum Allah herkese güzel netice almayı nasip etsin birde benim donör bölgem hala iyi değil biraz sıkıntılı sivilcelenme baya oldu ayrıca onunda düzelmesini umut ediyorum 15 gün ara ile fotograflıyorum iyi sonuc alırsam yayınlarım diye umut ediyorum

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2018, 20:08:17 »
Umarım Sizin için de sonuç güzel olur üstadım.
Gerçekten maddi manevi ciddi fedakarlık isteyen bir tedavi. Herkesin iyi sonuç almasını canı gönülden isterim.

10. Günden sonra diğer ilaçları sorayım o zaman. Sadece bu yazdıklarım ve yıkama köpüğünü verdiler.

10.günden sonraki ilaç takvisesinide vermişlerdir yazdıkların haricinde vermedilerse sormanı tavsiye ederim, 2.5 ayda pek fena değil şu anki siyahlaşma güzel ama 1 veya 1.5 aya daha net birşeyler söyleyebilirim bende foruma konu açacağım ama netice nasıl olacak bakmam lazım acele etmek istemiyorum birde çok nszara gelirim yıldızım düşük ondan da çekiniyorum Allah herkese güzel netice almayı nasip etsin birde benim donör bölgem hala iyi değil biraz sıkıntılı sivilcelenme baya oldu ayrıca onunda düzelmesini umut ediyorum 15 gün ara ile fotograflıyorum iyi sonuc alırsam yayınlarım diye umut ediyorum

weissewolke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Ağustos 2018, 10:11:21 »
Ekim işleminden sonra 3. Gün.
Bu gece uyuyabildim. Ağrı zaten çok olmadı bende. Kafamdaki şişlikler henüz gitmedi.
Hafif kaşıntı başladı ama kesinlikle el sürmüyorum.
Kaşıntı önleyici sprey olarak Bioterma Atoderm Sprey tavsiye edildi onu alacağım. Kaşıntı olan bölgeye sıkılması rahatlatıyormuş.
Bir diğer sevindirici gelişme de 2 kilo vermişim. Bu da bonus oldu. ;D
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2018, 10:34:41 Gönderen: weissewolke »

Facebook Twitter Instagram