Gönderen Konu: Dr. Mehmet Sezgin - Eskişehir - 2500 Greft  (Okunma sayısı 10676 defa)

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Mehmet Sezgin - Eskişehir - 2500 Greft
« : 02 Ağustos 2018, 20:34:59 »
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,

Geçen yılın aralık ayında aşağıdaki konuyu açıp fotoğraf eklemiştim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3411.msg77911#msg77911

11 Ocak 2018 tarihinde Dr. Mehmet Sezgin'e 2500 greft ektirdim, şuan 7 ay dolmak üzere.

Öncelikle doktor hem ensenin tahrip olmaması hem de çok fazla saç ekip küçük kan dolaşımını bozarak kötü sonuçların yaşanmaması adına 3000 bin greftten daha fazlasını ekmiyor.

bu süreçte edinmiş olduğum bir kaç tecrübeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu zaman zarfında ensesi yolunmuş tavuk gibi olanı da, 7000 bin greft ekilip 2000 greft anca çıkanını da gördüm. Ektirecek arkadaşlara benim şahsi tavsiyem hastane ortamında bir doktora ektirmeniz.

ekimden sonra ise inanılmaz bir sabır gerekiyor. çıkıyor mu çıkmıyor mu düşüncesi çok fazla kafanızın içerisinde sizi rahatsız ediyor. eğer çok rahat bir insan değilseniz buna kendinizi hazırlayın.

Benim doktorum bana tane tane hepsini anlattı. Arkalardan çok fazla saç almadan en iyi sonucu alacağını, önden ve yandan belli olmayacağını ama tepeden bakınca biraz seyrek görülebileceğini en başında bana bildirdi. ensesinde saç kalmayan insanları da görünce açıkçası doktora güvendim ve ektirmeye karar verdim.

resimlerimi paylaşıyorum, bunlardan 3 ü ev içerisinde flaşlı çekim, diğeri ise dışarıda çekim.

şahsım adına ben ekimden fazlasıyla memnunum, görüntü bence çok doğal, saç istediğim gibi şekil alıyor ve 2500 greft ile beklentimin çok üzerinde bir ekim oldu.

Ben ektireceğim zaman Mehmet Sezgin hakkında çok iyi bir estetisyen olduğu bilgisine ulaşmıştım, saç ekimini iyi yaptığı yönünde bilgiye de ulaşmıştım ama doktordaki resimler haricinde herhangi bir kişinin resimlerine ulaşamamıştım. Özellikle Eskişehir içerisindeki ve araştıran diğer şehirlerdeki arkadaşlarım için umarım yeterli bir kaynak olur.

Yardımlarınız için teşekkürler, Sağlıcakla kalın.

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mehmet Sezgin - Eskişehir - 2500 Greft
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2018, 20:54:21 »
Ektirmeden önceki halini gösteren bir fotoğraf daha ekliyorum, daha iyi kıyas yapabilirsiniz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Mehmet Sezgin - Eskişehir - 2500 Greft
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2018, 21:20:16 »
Geçmiş olsun ... başarılı bir sonuç ... çokta doğal.. az greft çok iş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2018, 21:23:22 »
hayırlı olsun güzel bir sonuç
Global Moderator

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2018, 21:27:43 »
Merhabalar, kök alımı manuel mi yoksa micromotorla mı yapıldı? alımı ve kanalları Mehmet bey tarafından gerçekleştiriyor? ekimle ilgili bilgi verebilirmisin?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2018, 22:48:44 »
Cok güzel olmuş hayirli olsun

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2018, 23:01:01 »
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar, kök alımı manuel mi yoksa micromotorla mı yapıldı? alımı ve kanalları Mehmet bey tarafından gerçekleştiriyor? ekimle ilgili bilgi verebilirmisin?

2 asistanı var, kök alımını mikro motorla asistanı yaptı, diğer asistan o esnada greftlerin temizlenmesi ve düzenlenmesiyle ilgilendi. Mehmet bey sadece kanalları açtı ve en önemli kısmı da kanalların doğru bir şekilde açılması sanırım. Daha sonra açılan kanallara 2 asistan ekim işlemini yaptı. Tabi bu süreç içerisinde mehmet bey sürekli kontrol edip gözlem yapıyor.

Ekim benim için çok keyifli geçti açıkçası, asistanlar da mehmet bey de sorduğunuz hiç bir soruya kaçamak cevap vermiyor, tüm sorularınızı açık açık cevaplıyorlar. 11 saat kadar sürdü bu süre içerisinde 5 kere tuvalet molası verdim ve bir kere de yüzlerinde asıklık görmedim, aksine çok yardım severlerdi. öğlen 30 dakika kadar öğle yemeği arası yaptık. geri kalan sürede de bol bol muhabbet ettik.

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2018, 23:07:35 »
gayet başarılı bir ekim

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2018, 23:21:31 »
Paylaşım için teşekkürler.saçlarında çok güzel olmuş güle güle tara .saç problemini kazasız belasız atlatmışsın darısı başımıza  :)

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2018, 23:36:21 »
Paylaşım için teşekkürler.saçlarında çok güzel olmuş güle güle tara .saç problemini kazasız belasız atlatmışsın darısı başımıza  :)

Teşekkürler, inşallah sizlerinde gönlüne göre olur.

Postgreyian

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2018, 22:07:23 »
Hocam harika sonuç.
Tebrikler.

Özelden mesaj attım size.
Bakabilirmisiniz.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2018, 00:41:43 »
Doktor adamın hali başka oluyor güzel ekim yapmış tebrikler.

Hairlive

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2022, 18:25:28 »
11 saat sürdüğüne emin .misin

Facebook Twitter Instagram