Gönderen Konu: Bilgehan Yildirim - dikkat önemli uyari  (Okunma sayısı 4358 defa)

Sedat22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgehan Yildirim - dikkat önemli uyari
« : 01 Ağustos 2018, 18:21:15 »
Arkadaslar,
bende sac ekimi icin neresi uygun olur diye arastiriyordum.
Ekimi Bilgehan Yildirim'da yaptirmaya niyetlendim. Almanyada yasadigim icin önceden görüseyim dedim. Meger hata etmisim.
Alman gsm hattindan resimler gönderildi,operasyon tarihi belirlendi. Konu fiyat olunca benden tek seans icin 1500 Euro istendi (son olarak 1400 Euroya indiler).
Arkadaslarin 3500 liraya ekim yaptiklarini benden niye bu kadar yüksek bir rakkam (yaklasik 9000lira) istediklerini sordugumda, benim yurt disi hastasi oldugumu söylediler.
Ben Türk vatandasiyim, Türk oglu Türküm diyorum ama farketmiyor. Bunun esitlik ilksine aykiri oldugunu belirtdiysem de, laf anlatamadim.
Olayin parasinda da degilim dogrusu. Sadece onur kiriciydi ve suan sinirden ellerim titriyor. Aslina bakarsaniz Türklüklede alakasi yok, sadece cok ayip. Kimseye bu sekilde ayrimcilik yapilmali.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bilgehan Yildirim - dikkat önemli uyari
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2018, 01:31:13 »
Arkadaslar,
bende sac ekimi icin neresi uygun olur diye arastiriyordum.
Ekimi Bilgehan Yildirim'da yaptirmaya niyetlendim. Almanyada yasadigim icin önceden görüseyim dedim. Meger hata etmisim.
Alman gsm hattindan resimler gönderildi,operasyon tarihi belirlendi. Konu fiyat olunca benden tek seans icin 1500 Euro istendi (son olarak 1400 Euroya indiler).
Arkadaslarin 3500 liraya ekim yaptiklarini benden niye bu kadar yüksek bir rakkam (yaklasik 9000lira) istediklerini sordugumda, benim yurt disi hastasi oldugumu söylediler.
Ben Türk vatandasiyim, Türk oglu Türküm diyorum ama farketmiyor. Bunun esitlik ilksine aykiri oldugunu belirtdiysem de, laf anlatamadim.
Olayin parasinda da degilim dogrusu. Sadece onur kiriciydi ve suan sinirden ellerim titriyor. Aslina bakarsaniz Türklüklede alakasi yok, sadece cok ayip. Kimseye bu sekilde ayrimcilik yapilmali.

senin  gelir döviz üzerinden
bilmiyorum Almanyada askeri ücret ne kadar
türkiyede 250 euro civarı

yurtdışı olduğunu belli etmeseydin çeşke bu kadar takıntı ediyorsan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2018, 14:50:20 »
Aslında adaletsiz olan senin orda 1500 tl gibi harcadığın 1500 euro tr ye gelınce 9 bin tl olması anlayın bizim neler çektiğimizi burda.

Tabi sende haklısın kardesim oda ayrı konu
Global Moderator

Sedat22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2018, 18:33:37 »
Mesele benim ne kazandigim veya kazanmadigim degil!
Bu size birisi mal veya hizmet satarken, cüzdaniniza bakmasi, kalin oldugunu düsünüp sizden baskasina verdigi fiyatdan daha fazla istemesi durumudur. Buna enayi yerine koymak da denebilir. Bari acikca söylemeseler baska birsey uydursa ya.
Yalnis düsünüyorsam ohalde zengin olarak görülen turisti uzun yoldan götürüp ondan para yontmaya calisan taksicileri hakli görmek gerekir.
Buna benzer bir olayda nitekim yasanmis ve o taksici 10 yil hapis istemiyle yargilaniyor suan:
http://www.ensonhaber.com/turisti-dolandiran-taksiciye-10-yil-hapis-istemi.html

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2018, 21:39:44 »
sizin bu konuya üzülmenizde kızmanızda hakklı olduğunuzu düşünüyorum
Global Moderator

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2018, 01:25:35 »
Mesele benim ne kazandigim veya kazanmadigim degil!
Bu size birisi mal veya hizmet satarken, cüzdaniniza bakmasi, kalin oldugunu düsünüp sizden baskasina verdigi fiyatdan daha fazla istemesi durumudur. Buna enayi yerine koymak da denebilir. Bari acikca söylemeseler baska birsey uydursa ya.
Yalnis düsünüyorsam ohalde zengin olarak görülen turisti uzun yoldan götürüp ondan para yontmaya calisan taksicileri hakli görmek gerekir.
Buna benzer bir olayda nitekim yasanmis ve o taksici 10 yil hapis istemiyle yargilaniyor suan:
http://www.ensonhaber.com/turisti-dolandiran-taksiciye-10-yil-hapis-istemi.html

Serbest piyasa isteyen istediğine istediği fiyatı verebilir buna rağmen kızmakta haklı olabilirsin ama verdiğin taksici örneği çok alakasız  orda bir dolandırıcılık olmuş senin durumunla benzerliği yok.
Gurbetçilere özellikle negatif ayrımcılık olmasını çok doğal buluyorum ama bilgehan yıldırım bunu öncelikle söylemeli idi size yabancılara şu fiyat yerlilere bu fiyat diye.önceden size söylemediği için etik bir davranışta bulunmadığını düşünüyorum.

Ayrıca sizin cüzdanınız kalın değil sadece paranız tr de yaşadığınız ülkeye göre çok değerli bence sizde bunu düşünerek azda olsa  alışverişlerinizde biraz bonkör davransanız yerinde olur.

Sedat22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2018, 13:35:42 »
Blackman kardeş, yabanci lafini sana iade ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti vatandasiyim ve baska yerde yasadigim icin yabanci olmuyorum. Türkiyede yasayip ülkesine yabancilasip ihanet icinde olanlara söyle.
Ben yinede umarim hayatda ayrimciliga ugramazsin.

draculatapma

• Müslüm GÜRSES
  • Jr. Member
  • **
  • Ali TEKİNTÜRE
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2018, 17:14:25 »
Aslında adaletsiz olan senin orda 1500 tl gibi harcadığın 1500 euro tr ye gelınce 9 bin tl olması anlayın bizim neler çektiğimizi burda.

Tabi sende haklısın kardesim oda ayrı konu

dediğine %100 katılıyorum. bende 5 yıldır turizmdeyim otellerde çalışıyorum. eskiden avrupalı görürdüm şimdi avrupalı turistler ,araplar
iranlılar yüzünden elini ayağını çekip gelmiyorlar türkiyeye eskisi gibi. şimdi hep arap hep iranlı adamlar 50 dolar bozduruyor. güle oynaya harcıyorlar. almadıkları şey kalmıyor.
Karanlıklar Ülkesindeyim Işıklarım Hep Sende Kalmış...

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2018, 20:41:00 »
dediğine %100 katılıyorum. bende 5 yıldır turizmdeyim otellerde çalışıyorum. eskiden avrupalı görürdüm şimdi avrupalı turistler ,araplar
iranlılar yüzünden elini ayağını çekip gelmiyorlar türkiyeye eskisi gibi. şimdi hep arap hep iranlı adamlar 50 dolar bozduruyor. güle oynaya harcıyorlar. almadıkları şey kalmıyor.

nasıl oluyor
İngiltere de alınacak  tl kalmıyor
Almanya truzim bakanı Türkiye ye tatile gidin diyor
Rusları zaten biliyoz

avrupalı da geliyor ama tatil yerleri farklı bana kalırsa

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2018, 16:36:25 »
Sedat22 bunlari yazman iyi oldu... gecmis olsun... ben kendim böyle davranislari tasvip etmiyorum.... Holding sahipleri, bakanlar, milletvekilleri vs de durumlari iyi..... onlara farkli fiyat cekebilirmisin? Ayip etmisler....

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Kasım 2018, 23:00:53 »
Yerinde olsam Koray Erdoğana giderdim 3000 greft ektirsen 7500 Euro'luk fiyat çıkar, 2500 eur maaş aldığını varsaysak 3 aylık maaş en azından işlemlerinin ardından gözün arkada kalmaz. Aynı işlemi biz yapsak hadi biraz indirdi diyelim 45.000 TL de anlaşsak, 2500 de maaş alsak 18 ay yapar.
Tebrik ettim Bilgehan Beyi.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2018, 23:14:58 »
Tr den bir akrabana arattır seninmiş gibi konuşsun randevu alsın gelip ekimini yaptır git bu işin çözümü bu...

ustat3419

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 04 Aralık 2018, 15:44:22 »
konaklama yeme içme hava alanından transfer fiyatın içinde söylemiştir bence o kadar fark etmez sonuçta onları katarsak normal fiyat istanbuldakilere 4,250 tl gibi rakam soyluyor

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2019, 03:30:27 »
konaklama yeme içme hava alanından transfer fiyatın içinde söylemiştir bence o kadar fark etmez sonuçta onları katarsak normal fiyat istanbuldakilere 4,250 tl gibi rakam soyluyor
Arkadaşlar sorun şu ben kendimde Avrupa'da kaldığım için Burda asgari ücretle çalışan birisinin aylığı 1500 euroyu geçmez istisnalar hariç tabi standart ama 1500 arası ben kendim 800 euro kira ödüyorum bunun üzerine arabanın vergileri telefonfaturalari derken gidiyor rahat 1000 euroyu buluyor geriye kalan 500 euroylada alisverismi yapiyim geziyi mi sonuçta herkesin bi sosyal hayatı var bi noktaya kadar avrupali diyip bence fahis fiyat çekmek ahlaklı bi hareket değil ben demiyorum fiyat aynı kalsın ama bire dört bindirirsen bu işte bence bi çakallık var sonuçta işlem ayni hersey aynı sonuç olarak bizim paramız türkiyede değerli birim varki var yani

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2019, 12:25:12 »
her merkez bu düzen de çalışıyor sanırım yurt içi yurt dışı hastaları farklı fiyat sadece özellikle biri değil hepsi bu şekilde genel bir problem tek merkez olarak bakılmamalı

Facebook Twitter Instagram