Arkadaslar Merhaba,
18 Ayin Sonuna ulastim. 2 Seans da PRP yaptirdim. Acele ile birsey yapmak istemedigim icin 2 Sene Gecmesini ve Donor Bolgesinin iyice toplamasini bekliyorum. Hala kucuk kucuk cikislar var. Esteworld tekrar revize etmek istiyor ancak henuz karar vermedim. NW6 seviyesinde ve ince telli biri oldugum icin 2850 graft bu sekilde tum acik alana yayildigi icin ancak bu kadar olacagini ve hemen hemen tum ekilenlerin ciktigini en az 1 ekim daha yapmak gerektigini ve 2000 kok daha alabileceklerini soyluyorlar. Asinin ise yaradigini sanmiyorum.
Sac ekiminden 1 hafta sonra burun ameliyati da olmustum Esteworld de. Ali Riza Oreroglu'na. Artik Esteworld'de calismadigini ogrendim) Sonuc: Burun Yamuk Kaldi, Revize ameliyati yapalim diyorlar.
Sac Ekimden 1 ay (Burun Ameliyatindan 5 hafta sona) 1/4 proscar kullandim, Proscardan 1 ay sonra tum yan etkiler basladi. Sik idrara cikma, cinsel isteksizlik. proscari biraktim bu sefer 10 gun sonra idrarda yanma basladi ya proscar yada hastaneden aldigim mikrop idrar yolu iltihaplanmasi yapmis olabilir (ama ben ve doktorum sik idrara cikmanin proscar yan etkisi oldugunu dusunduk ve idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmedik ve tedavi de ettirmedim, tedavi edilmeyen (proscarin yan etkisi oldugunu dusundugumuzden dolayi) sik idrara cikmayi tetikleyen idrar yolu enfeksiyonu kronik prostatite cevirdi. Saci filan biraktim 1.5 yildir prostatit ile ugrasiyorum. Bu tarz bir sikayeti olan bir arkadas oldu mu gecmiste. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sac Ekimi, Burun Estetigi gibi operasyonlari kucumsemeyin, Yan etkilerden ve biryeri tamir edelim derken baska yeri bozdurursaniz hic bu maceralara girmeye degmez. Yani Inan Pisman oldum. Ulkemizde Insan Hayatinin cok ucuz oldugunu ogrendim malesef. Hukuki yola basvursan ne yazar. Saglik gittikten sonra..
Hepinize Gecmis Olsun.