Gönderen Konu: Aşılı Saç Ekimi 2850 Greft/NW6 Emirali H. EsteWorld Altunizade 18 KASIM 2015  (Okunma sayısı 30860 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aşılı Saç Ekimi 2850 Greft EsteWorld Altunizade 18 KASIM 2015
« Yanıtla #30 : 08 Mayıs 2016, 00:32:38 »
Bu aşıyla insanları kandırdılar, kaç kişi sordu forumda aşı olayım mı diye. Abi böyle bir saçmalık olabilir mi? Aşıyla olacak iş mi bu? Aşı fiyaskoyla sonuçlanıyor tepki çekiyor, bu sefer farklı bir şey çıkarıyorlar, hep reklam için laf salatası..Yıl olmuş 2016, uzun zaman sonra ilk defa böyle bir ekim sonucu görüyorum.

Hocam arkadaşlarında dediği gibi hakkınızı arayın derim, baştan salma bir iş yapılmış. Alan zaten boş, boş alana yapılan ekimlerde saçların alayı çok rahat çıkıyor. Saç çıkmayı geçtim, doğallık bile sağlayamamışlar.

Son olarak, dönor alandan tekrar bir ekim için malzeme var, iyi bir ekim yeri seçip, güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Allah'tan dönor alanda malzeme kalmış, yoksa durum daha kötü olurdu..Şuan düzeltme şansınız var.

Son olarak ben ektirdiğiniz yerde daha önce güzel ekim sonuçları da gördüm az da olsa ama sanırım bu merkezde birden fazla baya ekip var? Çünkü bu ekimi başarı sağlayan ekipten birilerinin yapmasına şans vermiyorum.

Enes1980

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 08 Mayıs 2016, 01:02:55 »
Bence sana 2850 greaft ekim yapilmamis ,ilk ekim günu koydun  resme bakinca cok seyrek duruyor .son resmine bakilinca ekilenler yuzde 50 si cikmis gibi duruyor.acikcasi basdan savma birsey yapmislar.senin ekiminde ters giden birsey olmus doner bölgesine bakilinca 4000 5000 greaft alinmis gibi ekime bakinca 1500 2000 greaft gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2016, 01:10:35 Gönderen: Enes1980 »

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 08 Mayıs 2016, 12:34:27 »

iyi ellerde saç ekim nasıl gerçekleştirilir örneği
yok senin alanın geniş bu kafa kapanmaz diyenlere örnek
ayrıca arkadaşın donör sahası da seyrek

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Mayıs 2016, 13:24:11 »
Yüksek paralar alıpta böyle ekim yapan yerleri şikayet edip kapattırmak lazım. Hem donor bölgesi hem ekim bölgesi başarısız maalesef. Gerçekten de üzücü durum.. Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. Paranızın en azından bir kısmını iade ederlerse gidin daha ucuz ve güzel ekim yapan yerlerde düzelttirme yapın. Kimse moralinizi bozmak için yazmamıştır burda. Herkes görüneni yazmış. O yüzden sizde moralinizi bozmadan çözüm aramaya bakın. 5 ayda bundan çok daha iyisi olması lazımdı..

filinta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar,
Geldik Asili ekimde 11.Ayin Sonuna. Kaldi Son 1 Ay. 18 Kasimda 2016'da 1 YIL dolmus olacak.
Goruslerinizi Bekliyorum.
PRP yapalim dediler 2 ay once 1 seans da prp yaptilar.
Sonuc Bu sekilde.
Bakalim Simdi Ne diycekler??

« Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 18:02:56 Gönderen: filinta »

filinta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar,
Yeni 2 resim daha ekliyorum. 2850 Graft. Sac Tellerim ince biraz.
Goruslerinizi Bekliyorum.

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu alana bu greft. Bence sonuç beklendiği gibi.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
açık alan fazla ekilen kök az. ekim fotolarinda da seyrek olacak gibi duruyordu. ekilenler in çoğu tutmuş bence. bir ekim daha yaptırıp biraz daha sıķlık verilebilir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim alan açıklığı, ekim saç inceliği ve 2800 greft ....

Bu tamamen Şahsi fikrim ama ben saç ekiminde başarının %85 oranında beklentiden ibaret oldugu kanısındayım.

2800 greft ektirip 3500 greft sonucu beklemek, yada daha once ekin yapmıs olan üst komşumuzun, yakın arkadaşısınız , akrabamızın saç açıklığını göz önüne almadan kıyasa gitmek çok doğru degil.

Saç ekimi Nw6 seviyesindeki bir kafayı 25 yasındaki haline geri çevirmek değildir, kısmı saç kaybı yasayan birinin kayıplarını kamufle etmektir.

Biz Hernekadar çok büyük beklentiler ile bu işe kalkışıyor olsakta, bu işi yapanların gözünde (bir kısmını tenzih ediyorum) sadece greft sayısı X birim fiyat olmaktan farklı birşey ifade etmiyoruz.

Bu kafaya ekim olmaz olsada sen Mutlu olmaSsın diyen prensip sahibi doktorlar (z.kul, Koray Erdoğan vs.) zaten başarının kapısını aralamıs durumdadırlar.

Ekim yaptırtmamış olanlar için birşey demiyorum ama yaptırmış olan herkez eminin hem fikirdir benimle, başarılı ekimin 1. Şartı beklenti 2. Şartı eldeki malzeme 3.olarak özverili emek yoğın bir çalışma

Bir Restoran sahibi olduğunuzu varsayınız,İstersen en iyi ahçıya sahip ol,, Etini yağının sebzesini en kalitelisinden  vermezsen ahçının eline çıkacak yemegi ancak tabldot satar sürümden kazanmaya çalışırsın.

Filinta arkadaşımın ekimini ben begendim, daha iyide olabilirdi orası kesin,  iyi bir planlama ile operasyon 2 ye bölünerek 1 seans önlere sıkı bir ekim, 2. Seansta arkaya yapılabilinirdi.Ama tel seferde butun alana ekim yapılınca , sonuç matematik sınırlarının dışına cıkamıyor.

Yapılan işle alakalı dava edilecek bir durum oldugunu düşünmüyorum, ama ekim yapacak doktorun ekim öncesi hastanın beklentisini ölçmek uzunca dinleyip , ona göre karar vermesi gerekirdi.

Sonuç olarak ben bu durumda olsam ekime cesaret edemez idim, fakat bu sonucuda begendim..
Geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 20:05:51 Gönderen: sloocer »

filinta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar,
Ya bu sac ekim sektoru alem.. Araya Araya Bagdat Bulunur.. Yurtdisinda
nw6 hastalar icin cok duzgun sac ekimleri yapiliyor. Arkadasin biri youtube eklemis. Bakalim ben bu isi nasil cozecem?

filinta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar,
Donorun Son Durumu
Goruslerinizi bekliyorum.
Ozelden de mesaj atabilirsiniz. Ozellikle benim gibi saci ince telli olan ve memnun kalmis arkadaslar varsa doktorunuz kim bana onerebilir misiniz?

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafaya ekim zor . Olsada tek tük yer yapabilir. Mevcut ekiminiz üzgünüm olmamış. Maddi imkanınız uygunsa son hakkınızı ,iyi biryerde araştırarak yaptırınız. Bana göre prp de hikaye , diğer mınox vb. İlaç ve türevleride .Şehir efsanesi.Benim fikirlerim tabi.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ama forumda gene böyle ekim alanı çok olan hatta sizden daha fazla açıklığı olan bir arkadaş vardı.Zira onun ön bölgeleri gayet iyiydi.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam evdeki bulgur zayii olmuş o kadar greft ile ön bölgeye çalışılmalıdır. Sizin ekim uzun vadeye bölünüp gerekli planlar yapılıp girişilecek bir operasyon.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar,
Donorun Son Durumu
Goruslerinizi bekliyorum.
Ozelden de mesaj atabilirsiniz. Ozellikle benim gibi saci ince telli olan ve memnun kalmis arkadaslar varsa doktorunuz kim bana onerebilir misiniz?
Bence gayet basarili olmus. Yuvarlak hesap... 15x20 cm eder 300mc2. 3000Greft  / 300cm2. Yani cm2 basina 10 Greft ekilmis. Bu sonuctan daha fazla bekleyenleri anlamak...ugrasmaya degmez!! Hayirli olsun. Ikinci bir ekimi yaptiracaksan...ayni sayiyi yine 300cm2 ye paylastirirsan, busefer toplamda cm2 basina 20 greft olmus olur... buda yetersiz! En az 35 greft cm2 basina olmasi lazim ki, sonuctan memnun kalasin. Senin donörünün 300cm2 x 35 Greft, yani 10500 greft cikarmayacagina göre, ikinci ekimindeki sac yogunlugunu ön kisima yagdirmani tavsiye ederim. Anavatana selamlar

Facebook Twitter Instagram