Ekim alan açıklığı, ekim saç inceliği ve 2800 greft ....
Bu tamamen Şahsi fikrim ama ben saç ekiminde başarının %85 oranında beklentiden ibaret oldugu kanısındayım.
2800 greft ektirip 3500 greft sonucu beklemek, yada daha once ekin yapmıs olan üst komşumuzun, yakın arkadaşısınız , akrabamızın saç açıklığını göz önüne almadan kıyasa gitmek çok doğru degil.
Saç ekimi Nw6 seviyesindeki bir kafayı 25 yasındaki haline geri çevirmek değildir, kısmı saç kaybı yasayan birinin kayıplarını kamufle etmektir.
Biz Hernekadar çok büyük beklentiler ile bu işe kalkışıyor olsakta, bu işi yapanların gözünde (bir kısmını tenzih ediyorum) sadece greft sayısı X birim fiyat olmaktan farklı birşey ifade etmiyoruz.
Bu kafaya ekim olmaz olsada sen Mutlu olmaSsın diyen prensip sahibi doktorlar (z.kul, Koray Erdoğan vs.) zaten başarının kapısını aralamıs durumdadırlar.
Ekim yaptırtmamış olanlar için birşey demiyorum ama yaptırmış olan herkez eminin hem fikirdir benimle, başarılı ekimin 1. Şartı beklenti 2. Şartı eldeki malzeme 3.olarak özverili emek yoğın bir çalışma
Bir Restoran sahibi olduğunuzu varsayınız,İstersen en iyi ahçıya sahip ol,, Etini yağının sebzesini en kalitelisinden vermezsen ahçının eline çıkacak yemegi ancak tabldot satar sürümden kazanmaya çalışırsın.
Filinta arkadaşımın ekimini ben begendim, daha iyide olabilirdi orası kesin, iyi bir planlama ile operasyon 2 ye bölünerek 1 seans önlere sıkı bir ekim, 2. Seansta arkaya yapılabilinirdi.Ama tel seferde butun alana ekim yapılınca , sonuç matematik sınırlarının dışına cıkamıyor.
Yapılan işle alakalı dava edilecek bir durum oldugunu düşünmüyorum, ama ekim yapacak doktorun ekim öncesi hastanın beklentisini ölçmek uzunca dinleyip , ona göre karar vermesi gerekirdi.
Sonuç olarak ben bu durumda olsam ekime cesaret edemez idim, fakat bu sonucuda begendim..
Geçmiş olsun