Arkadaşlara katılmıyorum şok dökulmen neredeyse olmamış sen bence soğru söylemişsin ayrıca konularda baktığım ve anladığım kadarı ile şok dökulmesi yüksek olanın saçları daha iyi oluyor 4000 greft senin alanı kapatmaz 2.bir seansa ihtiyacın olacak bu forumda çok fazla polyanna var iflit oluyorum.
Ne alakası var ? Şok dökülmesi yüksek olanın saçı daha iyi oluyor cümlesi duyduğum en saçma cümle
Ama ögrenmek istersen söyleyeyim şok dökülmeyi ne kadar az atlatırsan okadar iyidir.
Onun dışında ekim başarılı ise saç yapısıda kaliteli ise olsun yada olmasın güzel sonuçlanır.
Şok dökülme olmuş 40/45 güne kadar da devam edebilir kalanlar için umalımda böyle kalsın daha erken sonuca ulaşırsın.
Ek olarakta açıklığına göre mikro alım yapıldığı için güzel bir sayı donör bölgeni incitmemek adına 2 ci bir ekim şansında var ilerki zamamlarda senş tatmin etmez ise. ilk operasyonda donör bölgesine fazla yüklenmek ikinci ekim şansını yok edebilir tabi bunu idrak edemeyen arkadaşlar için durum polyanacılıktır bize göre ise doğru bir adımdır. Donör cm/2 hesabın göz kararı 7500 greft bir kapasiten var diye düşünüyorum (genelde yanılmam) ilerki aşamalarda 2000 yada 2500 bir greft daha kullanılabılır diye tahmin ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun.