Gönderen Konu: Euro düşecek mi ?  (Okunma sayısı 7470 defa)

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Euro düşecek mi ?
« Yanıtla #45 : 12 Ağustos 2018, 20:05:43 »
Bari forumda yapmayın ,bizim  16 yıldır apartman yönetemicek insanlar ülkeyi yönetiyor,cahil insanlar amerikanın  yaptığı sanıyor,amerikanın yaptığı birşey yok,hiçbirşey olmasaydı ekonomi patlak verirdi. şeçimlerden once dış piyasada yüksek faizle para alıp iç piyasaya düşük faizle verildi. şimdi para kaynakları tükendi. devletteki bütün mühendisler yatıyor ,kimse ihalere beş kuruş demiyor,tüm parayı inşaata koyduk ,o para gitti,merkez bankasının 21 milyarı kaldı ,türkiye resmen battı,ve dolar euro 10 lirayı geçer. işin tuaf tarafı suçunu kimse Kabul etmiyor,kimse hatasını görmüyor ,kimse endişelenmiyor. Endişelenen tek yer dışmırak dedikleri avrupa ve abd bankaları,adamlar türkiyeye verdikleri 453 milyar doların derdinde,ülke batarsa paraları riske girer
Apartman yönetemicek adamlara yenilenler zaten hiç bulaşmasın ülke yönetmeye. Adamlar açık açık biz yapıyoruz diyor. Bu durumdan bi Türkiye etkilenmiyor.

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 12 Ağustos 2018, 20:06:18 »
Topunun canı cehenneme.com

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 12 Ağustos 2018, 23:26:44 »
Valla arkadaşlar iş artık saçı geçti ülke batıyor allah hepşmiZin yardımcısı olaun artım ıphone almakta hayal olucak :)
Global Moderator

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 12 Ağustos 2018, 23:47:04 »
euro ile ekilen saçları bozdursak iyi para ederdi hani:)Kimse terste kalmazdı.

Rabbim dolar euro borcu olanlara yardım etsin.Bizi dolarla terbiye  edeceklerini sananlar yine yanılacaklar.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Ağustos 2018, 00:04:19 »
Valla arkadaşlar iş artık saçı geçti ülke batıyor allah hepşmiZin yardımcısı olaun artım ıphone almakta hayal olucak :)

Hintel başkan iş saçı geçti diyorsun ama ben dövizle kafayı bozmamak için foruma verdim kendimi şu an   ;D yoksa her türlü sıkıntı inecekmi çıkacakmı 10 binmi olacak yoksa devlet baskınmı yapacak tuhaf işler uzak durun dövizden psikoloji bozabilir.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 13 Ağustos 2018, 19:48:23 »
Korkutucu gerçekten durumlar. Daha fazla yükselmesine izin vermezler inşallah. 2 hafta önce konu açıldığında 5,70 olan Euro şu anda 8 TL !! Euro üzerinden ekim yaptırmak isteyen arkadaşların serzenişini anlayabiliyorum. Ben yaptırdığım zaman (5 ay önce) 4.50 den 4.84 e yükseltmişti. Ben o seviyelere kızıyordum.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 14 Ağustos 2018, 11:16:10 »
bence tüm euro ile çalışan doktorlar bu durumu görüp hastalarına yardımcı oluyor ama bunu duyurmazlar diye düşünüyorum o yüzden randevu alıp konusmak gerek kendinizi sıkıntıya sokucagınıza alın randevu konuşun bu konuyu boşuna kafanıza takıyorsunuz bence Ne koray hoca ne keser hoca nede hakan hoca ve diger merkezler doktorlar emin olun kötü niyetli değil yardımcı olacaklardır bu durumda bence. Benim kafaya taktığım ülkemizin durumu gerisi hikaye.
Global Moderator

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 14 Ağustos 2018, 11:30:14 »
bence tüm euro ile çalışan doktorlar bu durumu görüp hastalarına yardımcı oluyor ama bunu duyurmazlar diye düşünüyorum o yüzden randevu alıp konusmak gerek kendinizi sıkıntıya sokucagınıza alın randevu konuşun bu konuyu boşuna kafanıza takıyorsunuz bence Ne koray hoca ne keser hoca nede hakan hoca ve diger merkezler doktorlar emin olun kötü niyetli değil yardımcı olacaklardır bu durumda bence. Benim kafaya taktığım ülkemizin durumu gerisi hikaye.

Bravo hocam,ülkemiz iyi olsun inşallah her şey duzelir

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 24 Ağustos 2018, 15:16:13 »

Nasıl yardımcı oluyorlarki çoğu yer fiyatta pazarlık bile yapmıyor (koray erdoğan muttalip keser gibi ekimcilerden bahsediyorum).He yapabilecekleri şu olur mesela 2000 greft ekilicek diye anlaşılır fotoğraflara bakıp gidip operasyon sırasında 2300 greft ekilmesi gerekir 300 greftin parası alınmaz yapabilecekleri bu olur sanırım.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #54 : 25 Ağustos 2018, 16:30:16 »
Nasıl yardımcı oluyorlarki çoğu yer fiyatta pazarlık bile yapmıyor (koray erdoğan muttalip keser gibi ekimcilerden bahsediyorum).He yapabilecekleri şu olur mesela 2000 greft ekilicek diye anlaşılır fotoğraflara bakıp gidip operasyon sırasında 2300 greft ekilmesi gerekir 300 greftin parası alınmaz yapabilecekleri bu olur sanırım.

koray hocadan hesaplarsak 300greft*2,5 =750€ ~5200tl  az parami ??

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 03 Eylül 2018, 22:20:04 »
koray hocadan hesaplarsak 300greft*2,5 =750€ ~5200tl  az parami ??

bırak koray hocayı bu gidişle çoğu ekim merkezinde ekim yaptırmak çok zor olacak yakında mecburen hepsi zam yapacak ,şu anda bile hasta sayıları düşmüş olabilir ciddi kriz var artık.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 27 Eylül 2018, 12:02:29 »
Saçı geçtik Agalar Artık Kriz yok diyorlar ama Allahın aşkına kriz daha nasıl olur bir anda herşey pahalandı ve dışa bagımlılığımız Et süt ürünlerine kadar indi Allah Milletimizin ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 08 Kasım 2018, 22:47:43 »
Evet düstü :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 08 Kasım 2018, 23:59:16 »
Evet düstü :)

Düştü mü :D? Şuan iyi bir ekim merkezinde vereceği para faize yatırılsa iki kez saç ektirecek paraya ulaşılabilir.

Ülke de milyonları kazanan futbolculara dahi ödemeler Avro'dan Türk Lirasına geçirilmişken, kriz ortamında pahalılık bu denli artmışken Türk vatandaşların Avro ile ekim yaptıracağını pek mümkün olmayacağını düşünüyorum. Parası olan da faize yatırır zaten ;D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Dankel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 09 Kasım 2018, 04:03:04 »
Bu düşüş devam mı eder yoksa birden fırlar mı çok kritik bir noktadayız

Facebook Twitter Instagram