Gönderen Konu: Lifehair Ankara ( Şahin Çelik) - 3900 greft 28 temmuz  (Okunma sayısı 15330 defa)

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lifehair Ankara ( Şahin Çelik) - 3900 greft 28 temmuz
« Yanıtla #76 : 25 Kasım 2024, 13:32:22 »
2.gün

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 25 Kasım 2024, 13:34:04 »
5. Ve 6. Gün

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 25 Kasım 2024, 13:41:29 »
Şunu da not düşmek istiyorum şahin hoca ekim bitiminde ekim anında başımda bir damara denk gelinmesi sebebiyle çok kanama olduğunu onu durdurmak için bir süre uğraştığını beyan etti. Aklıma takılan ve sizlerden fikir talep ettiğim hususu değerlendirirken belki bu bilgi de işe yarayabilir. Az önce açıklamalarıma bunu eklemeyi unutmuşum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 25 Kasım 2024, 13:46:58 »
Selamlar güzel duruyor saç ekimin
Hayırlı olsun sık bir saç ekimi olmuş aama ikinci ekimin
Destekle bu saç ekimini donör zayıf duruyor çünkü ekim öncesi
Global Moderator

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 25 Kasım 2024, 14:23:54 »
Selamlar güzel duruyor saç ekimin
Hayırlı olsun sık bir saç ekimi olmuş aama ikinci ekimin
Destekle bu saç ekimini donör zayıf duruyor çünkü ekim öncesi

Çok teşekkür ediyorum üstad. Üçüncü bir ekimi artık donör bölgem kaldıramayacağı için sakaldan da takviye vererek son noktayı koymak istedi şahin hocam. Dediğiniz gibi zayıf saçları güçlendirmek için vitamin ve bakım takviyesinden ödün vermeyi düşünmüyorum. Umarım ilk ekimde ki güzel yorumunuz gibi bu güzel yorumunuz da tutar . Görüşlerinize önem veren birisi olarak fazla vaktinizi çalmadan paylaşımım da ki aklıma takılan hususlar ile ilgili olarakta bir yorumunuz olabilir mi acaba üstad? Şüphesiz ki bu konudaki Sizin tecrübeleriniz su götürmez bir gerçek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 25 Kasım 2024, 14:27:15 »
İnşallah dostum ilk ekimin gibi çok güzel olur güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim . Bunarada desteklemek drn kastım finasterid düşünürsen donörün sonu riski azaltmak gerek ki zaten dht aktif ilk ekilenler dökülmüş stabil beslenme sağlamak gerek bu da ancak finasterid ile mümkün. Ben bir morluk fark etmedim bir sorun olacağını düşünmüyorum genel olarak sağlıklı duruyor ve ekim Alanı genel olarak kafamda terlemiş gibi bir görüntü olmasının sebebi kafana verilen iki mananındaki sıvılar bu sıvılar ilk 4.05 günde vücut geri attığı için Gözeneklerden bu şekilde bir parlaklık görüntüsü oluşuyor zaten kokusunu da hissedersin elinle de şey yapsan bu kafana enjekte edilen sıvılarlardan kaynaklı merak etme her şey güzel görünüyor
Global Moderator

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 25 Kasım 2024, 14:40:50 »
İnşallah dostum ilk ekimin gibi çok güzel olur güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim . Bunarada desteklemek drn kastım finasterid düşünürsen donörün sonu riski azaltmak gerek ki zaten dht aktif ilk ekilenler dökülmüş stabil beslenme sağlamak gerek bu da ancak finasterid ile mümkün. Ben bir morluk fark etmedim bir sorun olacağını düşünmüyorum genel olarak sağlıklı duruyor ve ekim Alanı genel olarak kafamda terlemiş gibi bir görüntü olmasının sebebi kafana verilen iki mananındaki sıvılar bu sıvılar ilk 4.05 günde vücut geri attığı için Gözeneklerden bu şekilde bir parlaklık görüntüsü oluşuyor zaten kokusunu da hissedersin elinle de şey yapsan bu kafana enjekte edilen sıvılarlardan kaynaklı merak etme her şey güzel görünüyor

Dediğiniz hususları ve finasterid hususunu mutlaka değerlendirmeye alacağım. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Umarım dediğiniz gibi kafama takmış olduğum morluk ve ıslaklık hususu da önemsiz, ekim sürecinin getirmiş olduğu doğal bir durumdur. Gelişmeler oldukça forumda paylaşmaya devam edeceğim. Tekrardan çok teşekkürler.

Onursal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 25 Kasım 2024, 14:56:09 »
Ekiminiz hayirli olsun, bu konuya baktığımda kafamda ekilen saclarin dokulmeyecegi iddiası tamamen çürüdü...
Umarim ikinci ekiminizin sonuclari da ilki gibi guzel olur...

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 25 Kasım 2024, 15:04:47 »
Ekiminiz hayirli olsun, bu konuya baktığımda kafamda ekilen saclarin dokulmeyecegi iddiası tamamen çürüdü...
Umarim ikinci ekiminizin sonuclari da ilki gibi guzel olur...
Çok teşekkür ederim dostum. Bu 6,5 yıllık süreçte en çok dökülenler ilk ekilenler mi yoksa ilk ekimde ki benim mevcut saçlarım mı bilemiyorum. Bunun ayrımını sağlıklı bir biçimde yapamıyorum maalesef.sanırım bu husus değerlendirilirken ilk ekimimde ki yaşımın da dikkate alınması gerekiyor. Bir de saç çok komplike bir şey olduğu için kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor. Belki de sizin ektirdiğiniz/ ektireceğiniz saçlar on yıllar boyunca korunarak duradabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : Bugün, 01:02:37 »
Çok teşekkür ederim dostum. Bu 6,5 yıllık süreçte en çok dökülenler ilk ekilenler mi yoksa ilk ekimde ki benim mevcut saçlarım mı bilemiyorum. Bunun ayrımını sağlıklı bir biçimde yapamıyorum maalesef.sanırım bu husus değerlendirilirken ilk ekimimde ki yaşımın da dikkate alınması gerekiyor. Bir de saç çok komplike bir şey olduğu için kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor. Belki de sizin ektirdiğiniz/ ektireceğiniz saçlar on yıllar boyunca korunarak duradabilir.

+1
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram