Gönderen Konu: Dr. Muttalip KESER  (Okunma sayısı 82251 defa)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip KESER
« Yanıtla #15 : 19 Kasım 2018, 21:41:02 »
Adam o kadar çok konuşuluyorki sanırsın 1 tl ye maximum greft ekiyor ve buna rağmen dünyanın en iyi ekimcisi  :D muttalip keser denilen doktor yada şahıs her neyse yıllardır saç ekiyor ve grefti 3,5 eurodan ,düşün artık 3,5 euro kaç para yapıyor yani 1000 greft 3500 euro ,allahtan az ekiyor olurda 5000 greft ekseydi  ne kadar ediyor hesaplayın artık ,lüks bir araba parası ediyor orası kesin :D
Adamın hakkıdır istediğine eker hakkında bu yüzden kötü söz edecek değiliz ama bu fiyatlara rağmen bu kadar konuşuluyorsa saç ekimini araştıran insanlarda ya bir sorun var yada ben anlamıyorum.yaw arkadaş ektirmeye zaten gücünüz yetmeyecek git zamanını başkasıyla öldür bu nedir arkadaş ya akıllı mantıklı araştırma yapan adam yok vallahi .adam buraya bakıyor ediyor sonra hop merdivenaltı yere yaw en azından insan bu muttalip keserin ekimlerinden örnek alır bari en azından ekim tarzına benzer birilerini tercih eder , yani  o bile yok.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Kasım 2018, 01:30:50 »
Adam o kadar çok konuşuluyorki sanırsın 1 tl ye maximum greft ekiyor ve buna rağmen dünyanın en iyi ekimcisi  :D muttalip keser denilen doktor yada şahıs her neyse yıllardır saç ekiyor ve grefti 3,5 eurodan ,düşün artık 3,5 euro kaç para yapıyor yani 1000 greft 3500 euro ,allahtan az ekiyor olurda 5000 greft ekseydi  ne kadar ediyor hesaplayın artık ,lüks bir araba parası ediyor orası kesin :D
Adamın hakkıdır istediğine eker hakkında bu yüzden kötü söz edecek değiliz ama bu fiyatlara rağmen bu kadar konuşuluyorsa saç ekimini araştıran insanlarda ya bir sorun var yada ben anlamıyorum.yaw arkadaş ektirmeye zaten gücünüz yetmeyecek git zamanını başkasıyla öldür bu nedir arkadaş ya akıllı mantıklı araştırma yapan adam yok vallahi .adam buraya bakıyor ediyor sonra hop merdivenaltı yere yaw en azından insan bu muttalip keserin ekimlerinden örnek alır bari en azından ekim tarzına benzer birilerini tercih eder , yani  o bile yok.

muttalip keseri araştırmak son model ferrari yada bugatti veron falan bakmak gibi bir şey  :) bakmak saçma ama insanın fıtratında var işte.
O değilde youtube ta gördüğüm şu videoda 40 ıncı ve 1.54 sn yelere dikkat .ikisini kıyaslayınca ne çıkmış ne çıkmamış alenen belli olıyor.adam bütün aşamaları sıfır numara traşlı çekmiş  :)
Ben burda muttalip keserin ekim başarısnı yüzde 70 olarak görüyorum siz ne dersiniz.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Kasım 2018, 01:38:06 »
Dediğin sürelere baktım canqi ama haksızlık etmeyelim bence yüzde 70 den fazla.
Keşke bu muttalip keserin hastası gibi forumda paylaşım yapanlar sonuçlar belli olmaya başlayınca kafalarını kazıtsalarda öylede bir resim atsalar. :)

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2018, 10:32:25 »
Saç ekimi yaptırıp sürekli saçları kazıtmak çok saçma,uzun halini görmeden ekimin başarılı olup olmadığını anlayamayız.Bende ilk ekimime bakıcak olursam derimki heryerde saç var ama saçlar uzayınca ince kalınca saçlar boş gözüküyor yine farketmiyor birşey.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Kasım 2018, 12:03:45 »
Saç ekimi yaptırıp sürekli saçları kazıtmak çok saçma,uzun halini görmeden ekimin başarılı olup olmadığını anlayamayız.Bende ilk ekimime bakıcak olursam derimki heryerde saç var ama saçlar uzayınca ince kalınca saçlar boş gözüküyor yine farketmiyor birşey.
katılıyorum saç ekimi kısa saça uygun degil  sonuçta uzayınca çoklu greftler hacim kazandırıyor kısaltınca da hepsi tek greft oluyor :) böylelıkle bır hacım kaybı yaşanabılır
Global Moderator

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2018, 01:22:42 »
Alın çizgimi düzelttirmek için saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu hocamızın çizgi ekimleri çok güzel bayanlara yaptığı herhangi bir ekim örneği nette varmı acaba arkadaşlar ,youtubeye baktım yoktu başka yerde varsa yazanlar olursa sevinirim.

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Kasım 2018, 18:57:56 »
Alın çizgimi düzelttirmek için saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu hocamızın çizgi ekimleri çok güzel bayanlara yaptığı herhangi bir ekim örneği nette varmı acaba arkadaşlar ,youtubeye baktım yoktu başka yerde varsa yazanlar olursa sevinirim.

meral sana özel mesaj attım yanlış anlama saç ekimi doktoru  muttalip keser hakkında  :D çevremde iki bayan var saç ektiren onlardan resim istedim kırmadılar gönderdiler istersen tellerinide verebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Kasım 2018, 22:26:06 »
Çok iyi niyetlisin horoz cum :)
Global Moderator

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 29 Kasım 2018, 23:06:27 »
Çok iyi niyetlisin horoz cum :)

mailime gönderdi resimleri açıkçası saç ekimi yaptırma  konusunda tereddüte düştüm resimleri gördükten sonra :) sanki hiç saç ekimi yapılmamış gibiydi ama ilgi ve alakası için ayrıca burdanda kendisine teşekkür ederim.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Aralık 2018, 15:08:09 »
Arkadaşlar muttalip bey şubat sonuna kadar dolu bilginiz olsun ekim tarihi aldım ben 21-22 şubata anca.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Aralık 2018, 15:09:07 »
Arkadaşlar muttalip bey şubat sonuna kadar dolu bilginiz olsun ekim tarihi aldım ben 21-22 şubata anca.

Hayırlı olsun mert
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 04 Şubat 2019, 13:09:32 »
bu dr benimde markajımdaydı ama ankarada olması sebebiyle yenik durumdayım istanbuldakileri araştırmaya devam

önemli olan iyi sonuç almak buna odaklanın bence şehirlere değil
Global Moderator

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2019, 22:49:47 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2019, 11:07:05 »
Dr Muttalip Keser 2000 greft

Yeni konu hayırlı olmasını dileriz

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9109.0
Global Moderator

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Şubat 2020, 21:38:24 »
kesinlikle araştırılması incelenmesi gereken bir hocamız umarım ekimleri forumumuzda artar
Aynen hocam. Keser hocanın tüm ekimi bunlar mı

Facebook Twitter Instagram