Gönderen Konu: ÖZGÜR NALBANT’a KARAR VERİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM.  (Okunma sayısı 10172 defa)

bozkurt

• Hero Member
Ynt: ÖZGÜR NALBANT’a KARAR VERİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM.
« Yanıtla #15 : 31 Temmuz 2018, 12:46:42 »
33 kardeşim. Özgür hoca ile görüştüm 3200 falan diyor.  Güven verici biri. 4000 civarı yapalım ben bir daha çile çekemem dedim. Reddetti. Senelere yayılan iki ekim şart dedi sana
Onun tarzı o. 3000lerden yukarda greft alındığı zaman, ekim esnasında o greftleri kenarda bekletirken yaşatabilmenin riskli olduğunu söylüyor. Garantici bir doktor.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Temmuz 2018, 13:21:34 »
Onun tarzı o. 3000lerden yukarda greft alındığı zaman, ekim esnasında o greftleri kenarda bekletirken yaşatabilmenin riskli olduğunu söylüyor. Garantici bir doktor.

Haksız değil bence. Derdim çilesini tekrar yaşamamak yoksa adam 3 seferde yapalım dese de hak veririm valla

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2018, 13:37:18 »
Haksız değil bence. Derdim çilesini tekrar yaşamamak yoksa adam 3 seferde yapalım dese de hak veririm valla
Seni anlıyorum. Benim tepede de açıklık var. Görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum. Hoca beklersek iyi olur dedi. Mecburen en az 2 yıl bekleyeceğim.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2018, 14:02:03 »
Seni anlıyorum. Benim tepede de açıklık var. Görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum. Hoca beklersek iyi olur dedi. Mecburen en az 2 yıl bekleyeceğim.

Hoca iğnesiz anestezi için firmalar ile görüşüyormuş. CE belgeli çıkarsa ve istenilen noktalara kadar nüfuz eden olursa ona dönecekmiş. Biz de bekleriz abi acı eşipim düşük maalesef ya:(

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2018, 14:29:39 »
Ben de araştırma aşamasında şöyle bir şey ile karşılaşmıştım. Belki hoca da bunu araştırıyordur.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2018, 14:31:50 »
Ama saçlı alanda nasıl olur bilemiyorum. Hocanın eli iyiydi. Enjektörün ucundaki iğne küçüktü. Temp bölgem hariç öyle dayanılmayacak acı hissetmedim. Tempe yaptığında fenaydı ama.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2018, 14:58:41 »
Ama saçlı alanda nasıl olur bilemiyorum. Hocanın eli iyiydi. Enjektörün ucundaki iğne küçüktü. Temp bölgem hariç öyle dayanılmayacak acı hissetmedim. Tempe yaptığında fenaydı ama.

Temp bölge neresi oluyordu:)?olabilir araştırıyormuş. Hala istenen katmana kadar aneszteziyi atabilen yok dedi. Valla şimdi fena dediğin için sanırım ben beklicem iğnesizi:)
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2018, 15:42:29 Gönderen: Akadian »

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Temmuz 2018, 15:52:26 »
Temp bölge neresi oluyordu:)?olabilir araştırıyormuş. Hala istenen katmana kadar aneszteziyi atabilen yok dedi. Valla şimdi fena dediğin için sanırım ben beklicem iğnesizi:)
Sen benden de betermişsin :) Ben de hocaya iğne ile sıkıtılı olduğumu anlatmıştım. Ekimden sonra gayet iyiydiniz dedi. Hiç ses çıkarmadım. Bu arada temp bölgesi burası. Sana ekeceğini sanmıyorum.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Temmuz 2018, 15:58:50 »
İlk iğneleri hissedebilirsin. Ama şöyle bir şey oluyor. Uyuşa uyuşa geçiş oluyor. Yani diyelim sağdan başlayıp sola doğru yapıyor olsun. Bölge bölge olduğu için diğer bölgelere doğru ilerlerken önceki bölgeye yaptığı uyuşturmanın etkisiyle sonraki bölgede acı hissetmiyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 31 Temmuz 2018, 19:23:27 »
İlk iğneleri hissedebilirsin. Ama şöyle bir şey oluyor. Uyuşa uyuşa geçiş oluyor. Yani diyelim sağdan başlayıp sola doğru yapıyor olsun. Bölge bölge olduğu için diğer bölgelere doğru ilerlerken önceki bölgeye yaptığı uyuşturmanın etkisiyle sonraki bölgede acı hissetmiyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.

Anladim ama sıkıntı ben iğne ile ilgili stresimi anlatamam. Travma büyük:) temp dediğin şakak bölümü yani. Hastalanınca iğnecinin oturmaya geldiği bir anda iğneyi hazırlayıp seni yatırdıkları kalçadan iğne yediğin nesilden geliyorum 90 lı yıllar:)

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Temmuz 2018, 20:00:02 »
Anladim ama sıkıntı ben iğne ile ilgili stresimi anlatamam. Travma büyük:) temp dediğin şakak bölümü yani. Hastalanınca iğnecinin oturmaya geldiği bir anda iğneyi hazırlayıp seni yatırdıkları kalçadan iğne yediğin nesilden geliyorum 90 lı yıllar:)
Seni anlıyorum dedim ya ben de 33 yaşındayım :) Benim için de durum aynı. Kan tahlili vereceksem vereceğim güne kadar gergin oluyorum. Kan alma zamanı gözlerimi kapatıp kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Beni geren şey de vücuda bir metal parçasının deriyi delerek girmesi. Ama öncekinden daha iyi durumdayım. 20 yılın üzerinde iğne yaptırmadım. Evlendikten sonra eşimin zoruyla kan verip aşı yaptırdım. Sonraları alıştım.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2018, 20:07:51 »
Seni anlıyorum dedim ya ben de 33 yaşındayım :) Benim için de durum aynı. Kan tahlili vereceksem vereceğim güne kadar gergin oluyorum. Kan alma zamanı gözlerimi kapatıp kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Beni geren şey de vücuda bir metal parçasının deriyi delerek girmesi. Ama öncekinden daha iyi durumdayım. 20 yılın üzerinde iğne yaptırmadım. Evlendikten sonra eşimin zoruyla kan verip aşı yaptırdım. Sonraları alıştım.

Yalnız bu yorumu kendi kendime yazmışım gibi hissettim:)) çünkü metal parçası derinim altına girmesinden korkuyorım diye ben söylerdim herkese. 20 yıl ben de yaptırmadım askerlik dışında. Adeta birebiriz dostım:) ama sen iyi cesaret ile gitmişsin saç ekimine. Ben ekimde yapacaktım şimdi iğnesiz anesteziyi bekliyorum

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 31 Temmuz 2018, 20:20:48 »

Yalnız bu yorumu kendi kendime yazmışım gibi hissettim:)) çünkü metal parçası derinim altına girmesinden korkuyorım diye ben söylerdim herkese. 20 yıl ben de yaptırmadım askerlik dışında. Adeta birebiriz dostım:) ama sen iyi cesaret ile gitmişsin saç ekimine. Ben ekimde yapacaktım şimdi iğnesiz anesteziyi bekliyorum
Çok zaman alabilir :) Bence o sedyeye yatıp bir başlasan gerisi gelir. Bir de şimdi farkına vardım da yanlış bilgi oldu, ben 20 küsur yıl aşı harici hiç iğne yaptırmadım.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Ağustos 2018, 21:11:09 »
Millet selam

Bugün dışarı ışığıyla saçımı çektim ama şunu gördüm  sanki dökülme devam ediyor. Özgür hoca ile konuştum. Biraz daha gözlemleyelim bekleyelim diyor. Siz ne dersiniz? İlk iki resim 9-10 öncesinden. Diğer ikisi bugün dışarıda. Yorumlarınızı merak ediyorum. Beklemeli miyim? Dökülmeyi durdurmalı mıyım? İlaç mı kullanmalıyım ne dersiniz?

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Ağustos 2018, 21:51:12 »
Önce ön tarafa (ortaya kadar) ekilip arka taraf için de ileriki yıllar beklenebilir. Oralar da ilerde dökülecektir. Zayıf görünüyor.

Facebook Twitter Instagram