Gönderen Konu: ÖZGÜR NALBANT’a KARAR VERİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM.  (Okunma sayısı 10163 defa)

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Bir süredir saç ekimi için kurum veya kişi araştırması yapmaktayım.
Öncelikli olarak her konuda da belirttiğim üzere doktor olmasını tercih ediyorum. Çünkü bir operasyon varsa bu işin tıpta  bölümü olsun olmasın doktor olsun isterim. Çünkü komik geliyor bana sağlıkçının operasyon yapması.
Peki doktor olması yeterli mi tabii ki değil. Şartlarım neler;

1)Doktor kanalı açmaz,donörden toplamayı yapmaz,ekimi yapmaz ise de bir anlamı yoktur benim için.
2)Donörü perişan etmemeli
3) Greft kaybı çok olmamalı. Yani örneklerinde 5000 ekip 4000 gibi ekmiş görünüp 3000 civarı çıkmamalı
4) Kıldan tüyden şeylere çok para vermemek :) [limit 10]
5) ciddi hataları olan örnek ekimleri olmamalı

Bu şartlar altında düşününce şuan için Özgür hoca kalıyor. En azından şuana kadar onu gördüm.
Eksileri var mı? Evet ama uyarılıp talepler iletilebilir.
Örneğin;
1) 3200 üzeri pek ekmiyor. 4000 civarı greft ektirilebilir belki de talep ile. Benim mesela o civarda boşluğum var
2) Kanal açıyor alım yapıyor ekimin de önemli bir kısmına girmesini talep etmek. Kombo olur valla:)
3) ön tarafları hafif seyrek bırakıyor gibi. Ön sıklığı ilhan serdaroğlu kıvamında talep edilebilir.

Bunlar düzeltilebilir eksiler. Ah bi de istanbulda olaydı... sanırım katlanmak gerekiyor buna da..

Ne dersiniz? Özgür Hoca hakkında yorumlarınızı ve araştıran kişilerin yorumlarını rica edeceğim. İki gündür kendisine bakıyorum. İlla ki gözümden kaçan eksisi artısı olabilir. (Nekroz, çok başarısız ekim,seyreklik,farklı hasta şikayeti falan). Bu tarz durumları var mı gördüğünüz? Veya ektiren yakınlarınız?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

bozkurt

• Hero Member
Ynt: ÖZGÜR NALBANT’a KARAR VERİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM.
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2018, 17:38:03 »
. Ben geçen hafta kendisine ekim yaptırdım. Elimden geldiğince yardımcı olabilirim. İsterseniz fotolarınızı da paylaşın. Daha iyi yorum yapılabilir. Bir de konuyu yanlış yere açmışsınız. Yöneticiler düzeltirse iyi olur.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2018, 17:41:43 »
Sorma kardeşim aslında yanlışıkla onaylarken durdurdum ama açılmış yine de. Doğru tarafa açtım ama çok geç burada da açılmış:)

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2018, 17:44:18 »
Hep yolladığım resimler benim kafa bu😂

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2018, 17:48:07 »
Özgür Hoca risk almadan yapıyor ekimlerini. Size hayal satmaz. Paragöz birisi değil. İşinin arkasındadır. Ben ekimden sonra 4 gün Denizli'de kaldım. Sağolsun çok ilgilendi. Hep iletişim halinde olduk. 2 gün gittiğimde ekimdeydi, görüşemedik. Ancak mesaisi bittiğinde kaldığım yere gelerek benimle görüştü ve saçlarımı kontrol etti. Ne yapılabileceğini ne yapılamayacağını söyler. Donörüne güvenmediği hastaya ekim yapmaz. Planlamaları iyidir. Anestezi, greft alma, kanal açma işlemlerini kendisi yapar. Greft yerleştirme işini de hemşireleri yapar. Donörü hırpaladığına burada şahit olmadık. Sıklık olarak haklı olabilirsiniz. Efsane bir ön çizgi sıklığı olmuyor. Ben de o konuda bir tık öteye gitmesini isterdim. Ama bunun yanında burda gördüğümüz ekimleri sırıtan, yapay duran ekimler de değildi. Ben de artısını eksisini çok tartarak karar verdim.
Başka yardımcı olabileceğim bir durum olursa yazabilirim.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2018, 17:50:58 »
Özgür Hoca risk almadan yapıyor ekimlerini. Size hayal satmaz. Paragöz birisi değil. İşinin arkasındadır. Ben ekimden sonra 4 gün Denizli'de kaldım. Sağolsun çok ilgilendi. Hep iletişim halinde olduk. 2 gün gittiğimde ekimdeydi, görüşemedik. Ancak mesaisi bittiğinde kaldığım yere gelerek benimle görüştü ve saçlarımı kontrol etti. Ne yapılabileceğini ne yapılamayacağını söyler. Donörüne güvenmediği hastaya ekim yapmaz. Planlamaları iyidir. Anestezi, greft alma, kanal açma işlemlerini kendisi yapar. Greft yerleştirme işini de hemşireleri yapar. Donörü hırpaladığına burada şahit olmadık. Sıklık olarak haklı olabilirsiniz. Efsane bir ön çizgi sıklığı olmuyor. Ben de o konuda bir tık öteye gitmesini isterdim. Ama bunun yanında burda gördüğümüz ekimleri sırıtan, yapay duran ekimler de değildi. Ben de artısını eksisini çok tartarak karar verdim.
Başka yardımcı olabileceğim bir durum olursa yazabilirim.

Benim kafa onun için ideal mi acaba?
İnce telli saçlarım var falan.
Bir de şehir dışına ekim yaptırmak nasıl zor mu ya?:)

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2018, 17:52:01 »
Tabi bütün bunların yanında ekimden sonraki 2 haftalık süreç çok önemli. İlk hafta kırmızı, 2. hafta sarı renkli demişti bana. Çok iyi bir ekim süreci geçirip sonrasında dikkat edilmeyen şeyler de ekimi doğrudan etkiliyor. Bunu da önemsemek gerek. Beslenme, bakım, güneşe çıkmama, dinlenme vb. Ekimi kim yaparsa yapsın bunlar da çok önemli.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2018, 17:53:47 »
Kendisiyle WhatsApptan görüş bence. Fotolarını yolla. Büyük ihtimalle tepeyi sonra düşün diyecek. 3000 civarı da bir sayı söyler diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2018, 18:35:08 »
Dostum süreklı konu açma lütfen konun var orda paylas bunları https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4980.msg114528#msg114528
Global Moderator

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2018, 19:08:15 »
Dr. Ozgur nalbant, açıklığı fazla olanlarda basarili mı açık ?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2018, 01:26:25 »
Dostum özgür nalbant başarılı ve ekiminin arkasında duran bir doktor ama son zamanlardaki ekimlerini ben pek begenmedim sıkıntı halla bir iki arkadaşta gelen olumsuz tepkilere dayanamayıp fotolarını sildi. Yani artık o karar senin ben olsam şimdi yapmazdım
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2018, 10:55:34 »
Dostum özgür nalbant başarılı ve ekiminin arkasında duran bir doktor ama son zamanlardaki ekimlerini ben pek begenmedim sıkıntı halla bir iki arkadaşta gelen olumsuz tepkilere dayanamayıp fotolarını sildi. Yani artık o karar senin ben olsam şimdi yapmazdım

Var mı kötü örnek dostum paylaşabilir misin? Bir de başarılı diyip son zamanlardaki ekimlerini beğenmedim demişsin :)

Şimdi derken biraz daha mı açılsın kafa diyorsun?

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2018, 13:30:10 »
Her doktorun basarisiz ekimleri vardir muhakkak. Ben özgür hocaya ektirdim acikligim senden coktu. Sonuçtan memnunum. On cizgi konusunda bozkurt hakli ancak ekitgi sac cok doğal duruyor.  Su ana kadar gittigim hic bir kuaför ektirdigimi anlamadi.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2018, 11:18:01 »
donor bolgen ıyı duruyor tabı yasın kaç onunda onemı var.
ozgur hoca az grefte ıyı ıs cıkaran bır hoca su ana kadar kotu ekımını gormedım

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2018, 11:33:51 »
donor bolgen ıyı duruyor tabı yasın kaç onunda onemı var.
ozgur hoca az grefte ıyı ıs cıkaran bır hoca su ana kadar kotu ekımını gormedım

33 kardeşim. Özgür hoca ile görüştüm 3200 falan diyor.  Güven verici biri. 4000 civarı yapalım ben bir daha çile çekemem dedim. Reddetti. Senelere yayılan iki ekim şart dedi sana

Facebook Twitter Instagram