Merhaba arkadaşlar
Bir süredir saç ekimi için kurum veya kişi araştırması yapmaktayım.
Öncelikli olarak her konuda da belirttiğim üzere doktor olmasını tercih ediyorum. Çünkü bir operasyon varsa bu işin tıpta bölümü olsun olmasın doktor olsun isterim. Çünkü komik geliyor bana sağlıkçının operasyon yapması.
Peki doktor olması yeterli mi tabii ki değil. Şartlarım neler;
1)Doktor kanalı açmaz,donörden toplamayı yapmaz,ekimi yapmaz ise de bir anlamı yoktur benim için.
2)Donörü perişan etmemeli
3) Greft kaybı çok olmamalı. Yani örneklerinde 5000 ekip 4000 gibi ekmiş görünüp 3000 civarı çıkmamalı
4) Kıldan tüyden şeylere çok para vermemek
[limit 10]
5) ciddi hataları olan örnek ekimleri olmamalı
Bu şartlar altında düşününce şuan için Özgür hoca kalıyor. En azından şuana kadar onu gördüm.
Eksileri var mı? Evet ama uyarılıp talepler iletilebilir.
Örneğin;
1) 3200 üzeri pek ekmiyor. 4000 civarı greft ektirilebilir belki de talep ile. Benim mesela o civarda boşluğum var
2) Kanal açıyor alım yapıyor ekimin de önemli bir kısmına girmesini talep etmek. Kombo olur valla:)
3) ön tarafları hafif seyrek bırakıyor gibi. Ön sıklığı ilhan serdaroğlu kıvamında talep edilebilir.
Bunlar düzeltilebilir eksiler. Ah bi de istanbulda olaydı... sanırım katlanmak gerekiyor buna da..
Ne dersiniz? Özgür Hoca hakkında yorumlarınızı ve araştıran kişilerin yorumlarını rica edeceğim. İki gündür kendisine bakıyorum. İlla ki gözümden kaçan eksisi artısı olabilir. (Nekroz, çok başarısız ekim,seyreklik,farklı hasta şikayeti falan). Bu tarz durumları var mı gördüğünüz? Veya ektiren yakınlarınız?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler