Herkese iyi bayramlar. 28. Gün sanırım durum bu. Yalnız bugün kavgaya karıştım kafamda sol tatafta küçük bi kanama var ama kavga sonrasında elimi saçıma attığımda birsürü tel geldi. Kayıp yaşarmıyım sizce? 12 senedir kavga etmişliğim yok sakınılan göze çöp batar hesabı böyle bi şey yaşadım. Ne dersiniz kayıp mıdır kırık şeklinde de kök şeklinde de var.
Kalem tekniği hocam. Yalnız benim kişisel görüşüm sanki diğer tekniklere göre kayıp daha fazla oluyor gibi. Ama karar sizin tabi.
geçmiş olsun kavga sonrası şok dökülmeniz devam ettiği için tel tel dökülmeler normal bence, dökülmek üzere olan saçlar kurtularak dökülmüş . kanama olan yerde belki kayıp olabilir. dikkat edilecek zaman ilk 15 gün sonra 1 ay sende o süreci atlatmışsın. çok büyük bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
senin kişisel görüşün bende de var dhi kalem yöntemiyle yapılan ekimlerde sanki başarı daha az gibi ve ekilenler nedense çıkmıyor ya kökleri kaleme yerleştirirken öldürüyorlar yada kalemle ekerken yada kalemle yerleştirilen kökler çıkmıyor?
slit kanal açma ve sonrası köklerin kanala yerleştirildiği ekimlerde başarı daha fazla gibi bir düşünce bende de hakim oldu.