Gönderen Konu: 9. Ay finasterid  (Okunma sayısı 20774 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: 9. Ay finasterid
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2020, 02:17:34 »
Son durum?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2020, 02:53:51 »
Son durum budur.
Ergenliğe dönmüşsün tam bir finas alıcısisin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Ekim 2020, 14:26:15 »
Muazzam.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 15 Ekim 2020, 14:36:59 »
İlk sayfadaki fotonuz, o zamanki durumunuzu tariflerken ki ifadeleriniz, aralarda bir sürü minyatür, çıkmaya uğraşan eğri büğrü tel var , tüyler var vs gibi ifadeler, tam olarak benim son zamanlardaki durumumu anlatıyor.

6 aydır finastayım. Hatta bunun son iki ayında ise  finas, dutas şeklinde devam ediyordum. Acaba bende işe yaramayacak mı diye endişeliydim. Ama saçlardaki , durumdaki benzerlik umut oldu.

Hormonel değerler normal çıktı. Üstüne dermstolog da, b12 nin ve d vitaminin de epey düşük olduğunu söyledi, iğne ve ilaç desteği alacağım o taraftan da. Onlar da bir nebze destek olacaktır.

Hepsi birlikte , şu an göstermem gereken sabır için ciddi motivasyon kaynağı oldu bu.

Paylaşımınız için çok teşekkür ettim. Lütfen ara ara paylaşımlarınız devam etsin.

Sağlıcakla.

Escobarp

• Full Member
« Yanıtla #35 : 15 Ekim 2020, 15:12:05 »
Cok iyi ya.bende 3 ay olmuş finas kullanalı ise yaramiyor diye birakacaktim😊

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #36 : 15 Ekim 2020, 16:15:53 »
Öncelikle bu paylaşımın için deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler çok güzel bir sonuç olmuş benimde vertex de seninle aynı durumdaydım. Şuan 6. Ayımdayım ve vertex görüntüm ekte. Umarım benimde böyle kapanır.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 15 Ekim 2020, 17:12:30 »
Öncelikle bu paylaşımın için deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler çok güzel bir sonuç olmuş benimde vertex de seninle aynı durumdaydım. Şuan 6. Ayımdayım ve vertex görüntüm ekte. Umarım benimde böyle kapanır.
Öncesi var mi

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 15 Ekim 2020, 17:14:48 »
Biotine devam mi yoksa xpeciaya mi geçiş yaptın?

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 15 Ekim 2020, 18:40:23 »
Biotine devam mi yoksa xpeciaya mi geçiş yaptın?

20.ayda biotini  bıraktım  sadece finasla devam ediyorum.

Finas kullanımında gelismeler çok  yavaş olduğundan hızlı sonuç bekleyenler için hayal kırıklığı olabiliyor. benim kasımda 3. Yıl olacak bu üç yılda hergün aynı saatte aksatmadan 4/1 proscar kullandim.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 15 Ekim 2020, 18:44:44 »
Vücut finasa iyi tepki vermiş, güzel toplamış saç tebrikler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 15 Ekim 2020, 20:01:13 »
20.ayda biotini  bıraktım  sadece finasla devam ediyorum.

Finas kullanımında gelismeler çok  yavaş olduğundan hızlı sonuç bekleyenler için hayal kırıklığı olabiliyor. benim kasımda 3. Yıl olacak bu üç yılda hergün aynı saatte aksatmadan 4/1 proscar kullandim.
Ben 10 yıldan uzun süre finas kullandım şimdi dutastreid ile devam ediyorum ben erken başladım seyrelme olmadan muhtemelen olanı koruduk yıllar içinde

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Ekim 2020, 21:28:21 »
İlk sayfadaki fotonuz, o zamanki durumunuzu tariflerken ki ifadeleriniz, aralarda bir sürü minyatür, çıkmaya uğraşan eğri büğrü tel var , tüyler var vs gibi ifadeler, tam olarak benim son zamanlardaki durumumu anlatıyor.

6 aydır finastayım. Hatta bunun son iki ayında ise  finas, dutas şeklinde devam ediyordum. Acaba bende işe yaramayacak mı diye endişeliydim. Ama saçlardaki , durumdaki benzerlik umut oldu.

Hormonel değerler normal çıktı. Üstüne dermstolog da, b12 nin ve d vitaminin de epey düşük olduğunu söyledi, iğne ve ilaç desteği alacağım o taraftan da. Onlar da bir nebze destek olacaktır.

Hepsi birlikte , şu an göstermem gereken sabır için ciddi motivasyon kaynağı oldu bu.

Paylaşımınız için çok teşekkür ettim. Lütfen ara ara paylaşımlarınız devam etsin.

Sağlıcakla.

Ara ara paylaşımlara devam edecegim umarım istediğin saça kavuşursun.

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Ekim 2020, 21:29:51 »

Evet dökülme tipimiz benziyor umarım finas Sen de de işe yarar.

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2020, 21:32:39 »
Ben 10 yıldan uzun süre finas kullandım şimdi dutastreid ile devam ediyorum ben erken başladım seyrelme olmadan muhtemelen olanı koruduk yıllar içinde

Epey tecrübelisin. dediğin gibi muhtemelen olan saç  korunmuştur.

Facebook Twitter Instagram