Gönderen Konu: 9. Ay finasterid  (Okunma sayısı 20775 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 9. Ay finasterid
« Yanıtla #16 : 13 Kasım 2018, 01:23:50 »
Evet sanki biraz kıpırdanma olmuş saçlarda ama bariz fark yaratmamış bence değermi değmezmiş ilacın zararlarına karşılık bu kadar verim cok düşük

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2018, 14:53:29 »
Parabellum38  Finasterid ten hızlı bir sonuç ve büyük bir başarı beklentisine girmemek lazim diye düşünüyorum. Sonuçta bi saç ekimi değil.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 14 Kasım 2018, 15:44:19 »
Parabellum38  Finasterid ten hızlı bir sonuç ve büyük bir başarı beklentisine girmemek lazim diye düşünüyorum. Sonuçta bi saç ekimi değil.
öyle tabiki ama yani bu kadar süre kullanip ta disarda insanların cok azda olsa sactaki degisimi fark edemeyecek sekilde degisim yok hemen hemen oncesi sonrası aynı yani ben yillar once minox kullanmıstim insanlar sacmi ektirdin demisti bana ama minox da döngüsü mahvediyor sacları o da gecici minoxil daha basarilı kısa vadede

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 14 Kasım 2018, 17:30:53 »
Ben veretkste fark yaptığını görüyorum ama sonuçta yanılsama içinde olabilirim.  Dediğin gibi bir fark olmayabilir.

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2019, 15:31:58 »
20 ay oldu. yan etki sıfır.

saça biotin ile birlikte etkisi dayanıklılık  parlaklık dökülmenin sıfıra yakın olması yanlar ve arka saçların iyice kalitesinin artması sac diplerindeki kaşıntının sona ermesi oldu. tepe ve verteks bölgesinde daha etkili dendiginden ordan daha fazla performans bekliyordum. tüyleri bi türlü kalın hacimli hale getiremedi. şu verteks tam bi dert:) biotini xpecia'ya çevirmek işe yarar mı verteks için önerisi olan var mı

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2019, 23:30:16 »
İlk fotoğrafla şimdiki fotoğrafın alakas bile yok :) bildiğin saç çıkmış.Tamam hafif seyreklikler var ama yinede çok iyi.Zaten vertex en tehlikeli bölge şimdiye belki orda bir tane tüy dahi olmayacaktı.Takipteyim...

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #22 : 14 Haziran 2019, 11:11:49 »

saça biotin ile birlikte etkisi dayanıklılık  parlaklık dökülmenin sıfıra yakın olması yanlar ve arka saçların iyice kalitesinin artması sac diplerindeki kaşıntının sona ermesi oldu. tepe ve verteks bölgesinde daha etkili dendiginden ordan daha fazla performans bekliyordum. tüyleri bi türlü kalın hacimli hale getiremedi. şu verteks tam bi dert:) biotini xpecia'ya çevirmek işe yarar mı verteks için önerisi olan var mı
Dökülme var mı hocam?

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Haziran 2019, 16:36:10 »
İlk fotoğrafla şimdiki fotoğrafın alakas bile yok :) bildiğin saç çıkmış.Tamam hafif seyreklikler var ama yinede çok iyi.Zaten vertex en tehlikeli bölge şimdiye belki orda bir tane tüy dahi olmayacaktı.Takipteyim...

Ben de öyle düşünüyorum tepede tüyler kalmayacaktı. Sene sonunda bi foto daha atacağım. Sağol.

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 14 Haziran 2019, 16:39:29 »

Dökülme var mı hocam?

İki günde bir saçı yıkıyorum 10-15 zayıf tüy dökülmesi görüyorum. Umarım yerine daha güçlü olarak çıkıyordur:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Haziran 2019, 16:57:21 »
gayet güzel toğarlamış saçını tam ekim zamanı işte bu halde.
Global Moderator

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 14 Haziran 2019, 17:10:41 »
gayet güzel toğarlamış saçını tam ekim zamanı işte bu halde.
Evet Benim şimdi aklımı kurcalayan durum sac ekimi olursa eger verteksteki tüyleri kaybedebilir miyim sorusu. Bu yüzden detayci olan ekimcilere odaklandım sibel ulaş bu işin içinden en az fireyle çıkabilir gibime geliyor. Senin fikrin nedir hintell?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2019, 17:16:06 »
Sibel hanımın ekimleri başarılı devam ediyor forumda ama kararı sen vericeksin bu konuda.

Güçlenmiş baya ekime kadarda güçlenir kararını verip ektirincede devam ediceksin kısa zamanda toparlar diye düşünüyorum.
Global Moderator

Werther

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Haziran 2019, 17:21:56 »
 Anladım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, Sağol.

Yeslon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 15 Eylül 2020, 23:15:34 »
Son durum nedir acaba gelişme var mı?
Finasterid,
D vitamin, Omega3, Magnezyum
B12, B6, B1 vit.
Magnezyum yağı
İğneleme ve masaj
Oral hint yağı 1 mg