Gönderen Konu: hair forte saçı döngüye sokar mı  (Okunma sayısı 3560 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: hair forte saçı döngüye sokar mı
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2018, 12:33:39 »
bence sokar.yani ben 2 ay falan hair forte kullandım sonra bıraktım üzerinden bir sene geçti ve baya döküldü saçlarım.aslında çok fazla dökülme yoktu geçen sene keşke hiç kullanmasaydım dedim ama kesinlikle ondan mıdır bilemem belkide zaten dökülecekti sadece ben gözlemlediğim kadarıyla artış oldu.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2018, 01:07:28 »
İçinde procapil var emin ol minoxil kadar saçı döngüye sokmaz.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2018, 21:35:56 »
Procapil maddesi fransız bilim adamlarının son buluşu yani minoxidil i de ezer geçer araştırırsanız döngüyede sokmuyor öyle birşey yok

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2018, 18:13:14 »
Procapil maddesi fransız bilim adamlarının son buluşu yani minoxidil i de ezer geçer araştırırsanız döngüyede sokmuyor öyle birşey yok

kullanmadığınız şeylerle ilgili böyle net yorumlar yapmayın bence.bulunan şey bir mucizeymiş gibi konuşmuşsunuz da ben 4 5 ay kullandım pek bi etki görmedim sadece dökülmeleri az da olsa yavaşlattı gibi ama bıraktıktan sonra dehşet bi dökülme başladı hala da sürüyor.minoxilden pek de bi farkı yok yani

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2018, 05:15:02 »
kullanmadığınız şeylerle ilgili böyle net yorumlar yapmayın bence.bulunan şey bir mucizeymiş gibi konuşmuşsunuz da ben 4 5 ay kullandım pek bi etki görmedim sadece dökülmeleri az da olsa yavaşlattı gibi ama bıraktıktan sonra dehşet bi dökülme başladı hala da sürüyor.minoxilden pek de bi farkı yok yani

Dostum kullanmadıgımı kim söyledi?
Hergün sabah ve akşam procapil sprey kullanıyorum mucize birşey demiyorum ama minoxidil in yan etkileri ve eski bir tedqvi yöntemi olarak kalmasından dolayı tercih edilmemeli.
Procapil hem daha iyi bir hammadde hemde yan etkisi olmayan bir madde minox un birçok yan etkisi var. Procapil klinik tettlerlede kanıtlanmış bir hammadde. Bundan ziyade ne yapsın dostum insanlar finanstreid ve minox malum neye yönelecekler ne olacak ?

Facebook Twitter Instagram