Gönderen Konu: özel gazi hastanesin 1800 greft Yardımcı olun abiler  (Okunma sayısı 9864 defa)

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 ay önce saç ekimi yaptrdım, ekilen bölgenin gidişatı sizce normal mi ? Ense bölgem de ve kulak kenarlarım da büyük bir şekil de şok dökülme gerçekleşti sizce toparlama ihtimali varmı

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Yardımcı olun abiler
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2018, 20:00:38 »
Merhaba
Ekiminiz ile ilgili detay alabilir miyiz?
Aynı konudan iki defa açtığınız için diğer konunuz tarafımdan kaldırılacaktır.
İyi forumlar...

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2018, 20:07:59 »
1800 graft ekildigi söylendi. Şok dökülmenin oldgu yerlere 1 seans prp uygulandı

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2018, 20:18:16 »
1800 greft fue'de ensede şok dökülme yaratmışlar helal olsun adamlara, geçer büyük ihtimal.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2018, 20:59:54 »
Toparlar büyük ihtimalle 6. Ayda. Ancak 1800 lük bir operasyonda böyle bir durum ortaya çıkması enteresan. Ekim alanı 1800 greft için çok geniş, daha fazla ekilmiş olması lazım.
The World is Yours

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2018, 21:58:55 »
Cildimin hassas olmasından kaynaklı dediler ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum. Moraller sıfır. Bu fotoda kabukların temizlendigi gün çekildi

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2018, 00:38:13 »
Sen bu kafaya 1800 greft ekildiğinden eminmisin seni kandırmış olmasınlar 1800 ektik diye .sen en iyisimi nerde ektirdiğini yaz o zaman burdaki deneyimli arkadaşlar eminim daha iyi yardımcı olurlar.

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2018, 09:33:46 »
Ekim özel gazi hastanesin de gerçekleşti. 1800 dediler bna. Hem daha çok ekilmişşe bnim yararıma degilmi abi. Ne kadar çok graft o kadar sık saç öyle degilmi ?

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2018, 11:28:16 »
Bu kafaya nasıl 1800 greft ekmişler çok emteresan 1800 greft devede kulak bence yalan doğru olması daha kötü okadar az sayı ıle bu donörü halletmek herkesin harcı değil 👏👏👏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: özel gazi hastanesin 1800 greft Yardımcı olun abiler
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2018, 11:32:59 »
Çok geçmiş olsun bu kadar açık alana 1800 greft yetmez 1800 greft ile donör bu kadar ağır hasar almaz açıkcası ben hiç bir mantık yürütemedim ekiminiz ile ilgili merkezin size doğru bilgiler verdiğini düşğnmüyorum tekrar kendileri ile iletişim kurun derim
Global Moderator

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2018, 18:45:36 »
Şimdi bu andan itibaren yapılcak bişey varmı sizce, ve  onlara nasıl inanabilirimki söylediklerine sonuçta sayamam hepsini tek tek bna yol gösterirseniz sevinirim

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2018, 18:48:13 »
Şimdi bu andan itibaren yapılcak bişey varmı sizce, ve  onlara nasıl inanabilirimki söylediklerine sonuçta sayamam hepsini tek tek bna yol gösterirseniz sevinirim

Sanırım bu tür durumlarda sık sık soğuk suyla yıkama yapılması tavsiye ediliyor.bazı kişiler bu duruma doku küsmesi adını veriyor eğer öyle bir şeyse toparlayacaktır ama sanırım biraz zaman alıyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2018, 19:19:27 »
Ekim hemen sonrası ekim alanı ve alım alanına ait foto paylaşırsanız daha net bileği verebiliriz diye düşünüyorum

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Temmuz 2018, 19:50:41 »
Hımm ben aslında uzun zamandır bunu düşünüyordum,  şöyle bakıyorum da, bir A4   kâğıdına   kalemle 2.3.4000 nokta atsak herhalde bizim kafadan iki tanesini kapatır. Yani bana göre istediğiniz kadar Sayın, ister çevirip birdaha sayın   asla ektiklerini söyledikleri rakama ulaşamazsınız. Bunun  neye göre hesaplandığını  ve greft diye  çoklu greftlerin bölünerek  herbirinin ayrı ayrı birer greft olarak hesaplandığını anlayabilirim okadar.yani isterseniz beni kınayın ama  bu arkadaşın kafaya 1800 greft gerçekten ekildiyse, bizi fena keklemişler.😂😂
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Kelle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2018, 20:13:55 »
Malesef ilk günlere ait fotograflar yol elimde, telefonu degiştrdigm için silindi. Bu işlerde dürüstlük çok önemli. İnş. En kısa zamanda güzel sonuçlar alırım. Sizce ön bölgenin sıklıgı iyimi alın çizgisi vs ?

Facebook Twitter Instagram